FM 2014 - diskusija
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Kad dobiješ mogućnost da izabereš klub, imaćeš listu filtriranih klubova (ne znam kako to igra filtrira, ali klubovi sa te liste pristaju na sarandnju), kreni redom od vrha liste i svakom klubu proveri fasilitiz i izaberi najbolji.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- delboy
- Assistant Manager
- Поруке: 658
- Придружен: 14 Јан 2011, 16:18
- Место: Srbija
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Mozda glupo pitanje, ali mozda neko nesto zna sto ja ne znam.
Desava mi se sa nekoliko igraca, da im se ocene smanjuju i to drasticno a kada stignu u neki drug klub ocene im se povecaju... Igram sa Partizanom, training facilites je nabudzen do kraja, treneri su mi skoro svi za svoje treninge 5 zvezdica. O cemu se radi?
Generalno, pricam o igracima koji igraju DMC Kacar i Anan. Anan je otisao i video sam kako su mu skocile ocene. Sada mi se slicno desava i sa napadacem jednim. A igraju u prvoj redovno.
Desava mi se sa nekoliko igraca, da im se ocene smanjuju i to drasticno a kada stignu u neki drug klub ocene im se povecaju... Igram sa Partizanom, training facilites je nabudzen do kraja, treneri su mi skoro svi za svoje treninge 5 zvezdica. O cemu se radi?
Generalno, pricam o igracima koji igraju DMC Kacar i Anan. Anan je otisao i video sam kako su mu skocile ocene. Sada mi se slicno desava i sa napadacem jednim. A igraju u prvoj redovno.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Piraterija je zabranjena.
14.3.1. je poslednja zvanična verzija.
14.3.1. je poslednja zvanična verzija.
Последње учитавање од zele дана 08 Сеп 2014, 14:11, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- d.dragovic94
- Newgen
- Поруке: 13
- Придружен: 16 Сеп 2014, 19:08
- Место: Krusevac/Beograd
- Džajo5
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 4111
- Придружен: 15 Мар 2012, 13:37