Powerplay Manager

Sve vezano za svet kompjutera,ostale igre i dr.
11zajebanih
Newgen
Поруке: 2
Придружен: 26 Апр 2012, 13:00
Место: beograd
Status: Није на вези

Powerplay Manager

Порука од 11zajebanih »

Mnogo jaka online igra koja pruža baš dosta taktičkih mogućnosti. Možete da nadmudrite protivnika tako da svi vide kakav mali genije čuči u vama. :)
Ja inače vodim klub OFK Beograd i dosta mi bolje ide nego romantičarima iz RL. Skoro sam ukapirao dosta caka koje su mi falile da se na ravnoj nozi suprotstavim prvoligašima, tako da se možete obratiti meni (ili nekom sa jačim klubom) preko privatne poruke ukoliko želite malo brže penjanje na lestvici svoje lige. Uvek postoji i opcija - u se i u svoje kljuse, znam da je nekima tako slađe. :smeker:

Uskoro će se igra redizajnirati (u Maju) pa će stranice izgledati dosta živopisnije, a prikaz toka utakmice će izgledati kao u FM2006. Budući da je online igra, nemoguće je napraviti da izgleda kao FM2012, pa ko voli retro FM a uz to i borbu sa živim protivnicima, neka navrati, napravi svoj imaginarni klub, i krene da juri tantijeme :winner:

E, da. Ova igra nije ograničena samo na fudbal, postoji opcija i da ujedno igrate i hokej menadžer na istom sajtu. Srbija odlično stoji u svetkim razmerama jer nismo obavezni da poznajemo pravila igre u stvarnom hokeju, već koristimo Vodič i svoju snalažljivost.
Ostaje još samo da bacim link ka igri

Код: Изаберите све

http://www.powerplaymanager.com/r151284

Ima nas oko 600 na PPM-u, i očekujemo dobru posetu sa ovog foruma.
Hvala svima koji se budu registrovali :poz:
11zajebanih
Newgen
Поруке: 2
Придружен: 26 Апр 2012, 13:00
Место: beograd
Status: Није на вези

Порука од 11zajebanih »

Последње учитавање од 11zajebanih дана 26 Апр 2012, 14:15, учитано 1 пут укупно.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Virtuelni svet / Virtual World”