Skole i Fakulteti
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Ama ljudi sta kukate, ja sam na srpskoj knjizevnosti, jos dva ispita mi ostalo. A na prvoj godini havarija, 11-12 predmeta od toga samo dva mozes da polazes u pre juna, tona knjiga koju moras da procitas, a posle jos dve tone literature koju moras da naucis. Sledece godine jos gore. Secam se da sam u junu druge godine imao 7 ispita za 8 dana. Pojma nema kako sam tada sve to polozio. Sta cu kad volim knjizevnost.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
lave gde si presao?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Bard
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3355
- Придружен: 25 Окт 2010, 15:15
- Место: Beograd
- Steam: bard_whtid
- Been thanked: 5 times
Novinarstvo na Singidunumu. Lako cu dobiti papir za 7. stepen, a i hteo sam novinarstvo, ima dosta slicnosti za jezikom i knjizevnoscu, da ne kazem pisanjem.zele пише:lave gde si presao?
A kad rece da volis dosta knjizevnost, jesi citao nesto od Skandinavaca, osim Ibsena i Andersena?
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- zele
- SFM Hall Of Fame
Slabo nesto, Kjerkegora, Astrid Lindgren, Knut Hamsun i Kalevala me nesto zanimala. Uglavnom ono sto sam imao kao lektiru. Samo sam Kjerkegora i Kalevalu citao iz slobodne volje.Bárðúr пише:A kad rece da volis dosta knjizevnost, jesi citao nesto od Skandinavaca, osim Ibsena i Andersena?
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
- zele
- SFM Hall Of Fame
Brate svi su laki, samo treba da ucis ko konj. Ja prvu godinu nisam nos promolio napolje, ali sam zato ocistio svih 60 espb u septembru. A nek vam kaze Bárðúr, kakvo je neorganizovano i nereformisano sranje filoloski faks.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Evo moja devojka zavrsila taj smer, upisala srpsku knjizevnost. Ja sam zavrsio prirodno matematicki upisao srpsku knjizevnost. Nema tu mnogo mudrosti. Postavi sebi sledeca pitanja i probaj da odgovoris na njih.
Sta ja mogu, a sta ne mogu da radim? (Evo ja nikada ne bih mogao da budem doktor ili veterinar)
Sta volim da radim? (naravno u kontekstu obrazovanja)
Koja su moja interesovanja?
Cime zelim da se bavim?
Kada to uradis zacrtaj sebi neki cilj i od njega nemoj da odustajes. Kako neko rece 95% uspeha je rad, a samo 5% je talenta. Naravno kolicina rada proizlazi iz ljubavi prema tome sto radis.
Sta ja mogu, a sta ne mogu da radim? (Evo ja nikada ne bih mogao da budem doktor ili veterinar)
Sta volim da radim? (naravno u kontekstu obrazovanja)
Koja su moja interesovanja?
Cime zelim da se bavim?
Kada to uradis zacrtaj sebi neki cilj i od njega nemoj da odustajes. Kako neko rece 95% uspeha je rad, a samo 5% je talenta. Naravno kolicina rada proizlazi iz ljubavi prema tome sto radis.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Ja sam zavrsio zastitu zivotne sredine u srednjoj i nastavio isto to na visoj politehnickoj,osim sto cu biti inzenjer za z.z.s. kad to zavrsim.Profesor iz srednje mi rekao da ce mi biti lakse jer smo dosta toga vec radili u srednjoj sto se tice strucnih predmeta ali da ce mi biti tesko zbog matematike i fizike..
Vec sam bio na priprema u visoj iz mate i fizike i ja pola od onog prvi put vidim,moracu da uzmem neke zbirke iz biblioteke i ozbiljno da pocnem da ucim ta dva predmeta..
Vec sam bio na priprema u visoj iz mate i fizike i ja pola od onog prvi put vidim,moracu da uzmem neke zbirke iz biblioteke i ozbiljno da pocnem da ucim ta dva predmeta..
Последње учитавање од Dule93 дана 30 Сеп 2012, 16:16, учитано 1 пут укупно.
- RASMC
- Assistant Manager
- Поруке: 698
- Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
- Место: Niš
- Been thanked: 1 time
Upisao sam anglistiku na filozofskom u Nišu.Fon Karajan пише:RASMC, ти, где си? Који факс?
kiba nema veze što ideš na društveni smer. Ja sam išao na prirodnomatematički pa sam upisao engleski.
Последње учитавање од RASMC дана 30 Сеп 2012, 16:36, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Царе, па ти си гори од мене. Ја сам природно-математичког на српску књижевност и језик.salel пише:zavrsio gimnazju drustveni smer upisao ftn racunarstvo i automatika
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu