FK Partizan [2013/14]
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
- Status: Није на вези
Malo ih pustamo...Onih 20k ganfera je l' nesto bojkotuju navijanje?Lagana pobeda na terenu jos laksa na tribini.Kakva dva "ofsajda"sva sreca pa to na kraju nije uticalo na rezultat.Da se okrenemo buducnosti,ako nam uz Markovica odu Ivanov i Stojkovic mi nemamo cemu da se nadamo sledece sezone.Markovic posle loseg odigranog prvog poluvremena pokazao zasto je najbolji igrac u ligi.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
-
srbinho
Jednostavno bili smo bolji...kvalitetniji tim imamo u svakom smislu i to je presudilo...kraj price...zalim one extremno pristrasne ljude koji su tim strastima zablokirani i koji misle da su opsta halabuka, mobilizacija, rusi, arapi, "svevisnji" Vucic, Covic, drzava i titula u KES-u pre dvajes 'dina dovoljne da se osvoji titula 2013-e....postoji jedna "mala" sitnica koja se zove kvalitet ekipe a razlika je u tom segmentu veceras bila ogromna....i veceras i svake sezone u zadnjih 6 sezona....
Vuk Rasovic novi Stanoje....potpuno istu taktiku i folozofiju ima kao Stanoje....jbt mi nismo bili ni svesni kakvog je pomocnika imao Stanoje dok je bio kod nas
Mitrovic i Markovic
neverovatni potencijali.....sprdali su se sa celom odbranom zvezde...slabija koncetracija Mitrovica spasila zvezdu od potpunog debakla...
Jojic dao velemajstorsku golcinu....pobeda kakva se samo pozeleti moze!! Nema sladje pobede od ovakve !!!! A sad otaljavanje posla i priprema za pohod na LS....pa sta Bog da....

Vuk Rasovic novi Stanoje....potpuno istu taktiku i folozofiju ima kao Stanoje....jbt mi nismo bili ni svesni kakvog je pomocnika imao Stanoje dok je bio kod nas
Mitrovic i Markovic
Jojic dao velemajstorsku golcinu....pobeda kakva se samo pozeleti moze!! Nema sladje pobede od ovakve !!!! A sad otaljavanje posla i priprema za pohod na LS....pa sta Bog da....
-
srbinho
Da baba ima muda bil bi dedasalel пише:velemajstorsku golcinu? lopta ne bi ni usla da se nije odbila od bajkovica....sve cestitke
-
srbinho
Posle svih sansi koje smo imali zasluzili smo sve to....ma sudjeno je bilo da ga munemo u 90 za titulu....kunem se u sve da sam ZNAO da ce da ga metne Jojic ali znao sam osecao sam to....i gomila ljudi oko mene "evo ga gol, evo ga gol"....a iza gola stoji neka gromada od coveka a glas mu u tom trenutku dopire do istoka "Primices ga Bajkoo primices gaaaa evo gaaa primices gaa!!!"
Koji je samo delirijum nastupio kad je usla 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QG4mBrd8dJw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QG4mBrd8dJw[/youtube]
Последње учитавање од srbinho дана 19 Мај 2013, 12:43, учитано 1 пут укупно.
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Posle 18 meseci sam se vratio na stadion...
Ljudi mene jos drži. Pobeda iz snova, slobodnjak na kraju. Saša Marković je po meni čovek odluke.
Dobili smo ih psihički. Pa njima treba 3 boda a mi meljemo celo drugo poluvreme.
Slažem se trenutno je razlika u kvalitetu na našoj strani, sada da vidimo ko sve ide:
1. Lazar Marković
2. Ivan Ivanov
3. Vladimir Stojković
Goša može da se zameni a da ne bude toliko bolno, ali zameniti najboljeg odbrambenog i zameniti Lazara e to će već biti posao.
Ljudi mene jos drži. Pobeda iz snova, slobodnjak na kraju. Saša Marković je po meni čovek odluke.
Dobili smo ih psihički. Pa njima treba 3 boda a mi meljemo celo drugo poluvreme.
Slažem se trenutno je razlika u kvalitetu na našoj strani, sada da vidimo ko sve ide:
1. Lazar Marković
2. Ivan Ivanov
3. Vladimir Stojković
Goša može da se zameni a da ne bude toliko bolno, ali zameniti najboljeg odbrambenog i zameniti Lazara e to će već biti posao.
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Aleksic je po meni ok. Ali za stopera ne znam, moramo se pojacati. Dobro je sto moze biti stranac ali kako Djura daje pare...
Možda vratiti nekog starca da odigra sezonu dve, ne znam...
Mitrovica ako prodaju u Leverkuzen onda smo stvarno idioti.
Možda vratiti nekog starca da odigra sezonu dve, ne znam...
Mitrovica ako prodaju u Leverkuzen onda smo stvarno idioti.
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Ne vjerujem da smiju prodati Mitra prije makar polusezone... jer onda bi stvarno bili u kurcu, a i dobiće valjda dovoljno para od ove trojice. Msm za Lazara vjrv neće ništa jer su ga već prodali ali ne smiju to da kažu.
A tu su još u redu za odlazak Miljko, Lazevski ili Volkov, Šćepo stariji koji se vratio sa pozajmice...
A tu su još u redu za odlazak Miljko, Lazevski ili Volkov, Šćepo stariji koji se vratio sa pozajmice...
И душа и тело, све је црно бело...