Premier League 15/16
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Ljudi ovde čitam i ne verujem šta se piše...
Mojes je doveden ne zbog manje para ne zbog manipulacije, već zbog toga što je bio najbolji mogući Britanac koji je raspoloživ. Možda vama to izgleda smešno, ali zna se da najveći Britanski klub mora da ima Britanca na klupi. To je kraj svake priče, on je imao najveći potencijal i najveću reputaciju od raspoloživih ’’Ostvrljana’’ . Kakve priče oko finasija i priče o manipulacijama nije to Đura i co...
Evra igra loše? Pa normalno da igra kada igra i beka i levo krilo sa 32 godine. Voleo bi da vidim asistencije Evre ove sezone i asistencije krila ( Young, Valencija, Nani). Dečko igra napred nazad i još ga niko ne krpi kada mora da ode napred.
Drugo Kleveri, dečko ima odličnu tehniku šuta, tehniku dodavanja ali dečko nije prodoran. Kada se na to doda da on u napadu ima 4 opcije svatamo u čemu je problem u vezi. Dečko igra ofanzivnoh MC-a. On može da šuta i to jako dobro, ali kada ga neko zatvori onda je u problemu. Može da doda na 3 strane jer dribligom ne može da odradi posao. Može da doda ka Boku gde mu se uglavnom nalaze krila, koja ove sezone dominiraju. Može da doda napadačima kroz šumu igrača ili da vrati loptu Keriku. A tu se stvara novi problem...
Kerik je jedan od najboljih DFV u premijer ligi. Dečko radi svoj posao i to radi dobro, ali je dolaskom u Junajted izgubio ofanzivnu stranu. On tek nije prodoran i nema ni šut toliko dobar, on je jako lak sa čuvanjem jer ne može nikako da krene napred.
Njih dvoje ne mogu da igraju dva MC-a jednostavno previše su slični i ni malo prodorni. Kako su nam krila van forme onda ne mogu ništa da urade...
A sada problem sadašnjeg Junajteda nije vezni red, problem su krila na koja smo navikli koja su kidala i koja su zaštitni znak Junajteda bili godinama. Nani je čovek koji je pre 3 sezone bio 2 puta bolji igrač. Valensija je igrač koji je posle povrede smešan. Nema više ni hrabrosti ni drskosti, a po meni je i sporiji nego ranije. Kada se na to doda Young koji ne može da se pronađe kod Mojesa imamo trio fantastiko...
Ovaj mali je Belgijanac,Šipac a možda i budući Hrvat je solidan, ali ne možeš od njega očekivati da izgura sezonu u Premijer ligi. E sada šta je sa Zahom to je pitanje, da li je istina da je jahao ćerku to ne znam...
Puna podrška Mojesu i nek se malo odviknemo od najboljeg Alexa, pružimo šansu čoveku da se nađe...
A sada što se mene tiče, iz Zrenjanina ne videći kako ko trenira i koliko je ko pametan igrao bi 4-3-2-1.
Sa dva AMC-a. Po meni je najbolje da odbrana bude standrad. Rafael, Rio , Vidić, Evra da vezni red bude Kerik koji bi igrao dmc-a. Kleveri i Felaini. Kagava mora da dobije prosor, pored njega Runi on može da trči da krpi i vezu a i da dodaje i da šuta. RVP napred i nema greške. Ovo su fantazije FM menagera u meni a ne navijača...
Mojes je doveden ne zbog manje para ne zbog manipulacije, već zbog toga što je bio najbolji mogući Britanac koji je raspoloživ. Možda vama to izgleda smešno, ali zna se da najveći Britanski klub mora da ima Britanca na klupi. To je kraj svake priče, on je imao najveći potencijal i najveću reputaciju od raspoloživih ’’Ostvrljana’’ . Kakve priče oko finasija i priče o manipulacijama nije to Đura i co...
Evra igra loše? Pa normalno da igra kada igra i beka i levo krilo sa 32 godine. Voleo bi da vidim asistencije Evre ove sezone i asistencije krila ( Young, Valencija, Nani). Dečko igra napred nazad i još ga niko ne krpi kada mora da ode napred.
Drugo Kleveri, dečko ima odličnu tehniku šuta, tehniku dodavanja ali dečko nije prodoran. Kada se na to doda da on u napadu ima 4 opcije svatamo u čemu je problem u vezi. Dečko igra ofanzivnoh MC-a. On može da šuta i to jako dobro, ali kada ga neko zatvori onda je u problemu. Može da doda na 3 strane jer dribligom ne može da odradi posao. Može da doda ka Boku gde mu se uglavnom nalaze krila, koja ove sezone dominiraju. Može da doda napadačima kroz šumu igrača ili da vrati loptu Keriku. A tu se stvara novi problem...
Kerik je jedan od najboljih DFV u premijer ligi. Dečko radi svoj posao i to radi dobro, ali je dolaskom u Junajted izgubio ofanzivnu stranu. On tek nije prodoran i nema ni šut toliko dobar, on je jako lak sa čuvanjem jer ne može nikako da krene napred.
Njih dvoje ne mogu da igraju dva MC-a jednostavno previše su slični i ni malo prodorni. Kako su nam krila van forme onda ne mogu ništa da urade...
A sada problem sadašnjeg Junajteda nije vezni red, problem su krila na koja smo navikli koja su kidala i koja su zaštitni znak Junajteda bili godinama. Nani je čovek koji je pre 3 sezone bio 2 puta bolji igrač. Valensija je igrač koji je posle povrede smešan. Nema više ni hrabrosti ni drskosti, a po meni je i sporiji nego ranije. Kada se na to doda Young koji ne može da se pronađe kod Mojesa imamo trio fantastiko...
Ovaj mali je Belgijanac,Šipac a možda i budući Hrvat je solidan, ali ne možeš od njega očekivati da izgura sezonu u Premijer ligi. E sada šta je sa Zahom to je pitanje, da li je istina da je jahao ćerku to ne znam...
Puna podrška Mojesu i nek se malo odviknemo od najboljeg Alexa, pružimo šansu čoveku da se nađe...
A sada što se mene tiče, iz Zrenjanina ne videći kako ko trenira i koliko je ko pametan igrao bi 4-3-2-1.
Sa dva AMC-a. Po meni je najbolje da odbrana bude standrad. Rafael, Rio , Vidić, Evra da vezni red bude Kerik koji bi igrao dmc-a. Kleveri i Felaini. Kagava mora da dobije prosor, pored njega Runi on može da trči da krpi i vezu a i da dodaje i da šuta. RVP napred i nema greške. Ovo su fantazije FM menagera u meni a ne navijača...
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
kako su vam krila nesposobna najbolje bi bilo da igrate neki uski romb, kagawa na amc, iza njega kleverli i felaini, a kerik na dmc, runi i rvp u napadu, odbrana ista kao do sada.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
Код: Изаберите све
http://strettynews.com/the-rumours-and-the-reality-pogba-morrison-and-januzaj/[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yax89fmrVj4[/youtube]
Код: Изаберите све
His first name’s Shinji, Shinji Shinji; His second name’s Kagawa, Kagawa, Kagawa He’s Carrick midfield partner, partner, partner; His grandad bombed Pearl Harbour, Pearl Harbour, Pearl Harbour.
Последње учитавање од TSG дана 08 Окт 2013, 14:28, учитано 2 пута укупно.
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Ma krenuli smo da igramo kako treba i sad kao svi hoce... Nema od toga nista, mozda jedan igrac na polusezoni. Ne treba preterano forsirati dovodjenje novih igraca, samo jedan da krene malo da se rotira sa Stivijem jer kako god obrnes za sezonu dve neko ce morati da popuni to mesto... Ostatak samo zadrzati par sezona i bice titule konacno...Trle пише:A pominju se sad mnoga pojacanja za Liverpul, Kuba Blascikovski, Rojs, i jos neki ali nista to jos nije sigurno.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
jok, lpoolaTSG пише:Ko će vjerovati novinarima, jedni kažu u Liverpool a drugi u United i da je kao fan Uniteda. Samo lažu i petljaju.
pričao sam skoro sa navijačem derbija, pitao ga kakav je hjuz, odgovorio u stilu grobara il cigana - dobar, ali džabe sve, prodaće ga brzo
Последње учитавање од Gagi дана 12 Окт 2013, 20:41, учитано 1 пут укупно.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Engleski risrčeri ne stavljaju takve stvari u igru bez razloga. Idol mu je Džerard, gotivi Ćabija Alonsa i Faulera. Deluje mi kao vatreni navijač Liverpula.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZEmGRGTDnmg[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZEmGRGTDnmg[/youtube]
Последње учитавање од Gagi дана 13 Окт 2013, 00:29, учитано 3 пута укупно.
Citam po nekim Liverpulovim stranicama i portalima da je Hjuz izjavio da hoce da predje u Liverpul i da ce najverovatnije u januaru da se iskesira 15 milki koliko Derbi trazi.
Takodje se pominje i dolazak Pastorea, kojeg bih ja lmnogo voleo da vidim u dresu Liverpula, naravno opet su to samo novine pa ne znam koliko je tacno.
Takodje se pominje i dolazak Pastorea, kojeg bih ja lmnogo voleo da vidim u dresu Liverpula, naravno opet su to samo novine pa ne znam koliko je tacno.
Последње учитавање од Trle дана 14 Окт 2013, 18:43, учитано 1 пут укупно.