Skole i Fakulteti
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
Zavrsio prvo polugodiste prvog razreda, uciteljica je zadovoljna kako sam radio na nastavi i podelila mi nekoliko bodova preko kolokvijuma na raznim predmetima, naucio sam lepo da pisem, ali i da crtam, u januaru i februaru prijavljujem tri predmeta da odgovaram nadam se da ce uciteljica biti zadovoljna.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Sinke brate, sto mucis sebe? Koja je poenta upisivanja najteze gimnazije
Evo ortak iz mog odeljenja iz srednje je dao sve ispite u roku na pmfu a u roku je dalo fazon njih petoro do desetoro na celom I smeru. Plus, matematika u nasoj srednjoj je nikakva.
Evo ortak iz mog odeljenja iz srednje je dao sve ispite u roku na pmfu a u roku je dalo fazon njih petoro do desetoro na celom I smeru. Plus, matematika u nasoj srednjoj je nikakva.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Sinke se nada da će ova gimnazija da ga dobro pripremi za faks, ali ne zna da nije poenta u školi nego u njemu samom.
Последње учитавање од zele дана 28 Дец 2013, 21:34, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Nije samo zato, i generalno mi je najbliza gimnazija,a i zbog drustva sam je takodje upisao, i totalno mi je ok, i apsolutno ne kukam sto idem u Devetu, e sad, ima ljudi sa raznim predrasudama o skoli, ali i to je ok, svako ima neki svoj pogledna svet, nisam ni ja znao kakva je skola dok je nisam upisao, tako da ono 
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
To ti na faksu i nije neki prosek.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Patetičan si.
faks tek ide kao i škola za menadžere [jbg. zbog zdravlja ne mogu trenersku školu, a ovo i ako skupo treba samo da se plati]..
Rutinski i dominatno. Jedino što moram praviti pauzu kad završim ovo zbog još nekih zdravstvenih intervencija i onda hvatam zalet [savetuju mi sada al sam odbio doktora za tako nešto jer mi je prioritet škola jer sam dosta gubio].
faks tek ide kao i škola za menadžere [jbg. zbog zdravlja ne mogu trenersku školu, a ovo i ako skupo treba samo da se plati]..
Rutinski i dominatno. Jedino što moram praviti pauzu kad završim ovo zbog još nekih zdravstvenih intervencija i onda hvatam zalet [savetuju mi sada al sam odbio doktora za tako nešto jer mi je prioritet škola jer sam dosta gubio].
Последње учитавање од Sloba дана 13 Јан 2014, 16:42, учитано 1 пут укупно.
- C0a1209
- First Team Coach
- Поруке: 283
- Придружен: 26 Мар 2012, 22:31
- Место: Pirot
Sta sam danas video na DIF-u u Nisu, bez uvrede westlife92 ali ono mesanje sa zastitarima i neozbiljnost studenata
ja sam studente zamisljao malo ozbiljnije 

Последње учитавање од C0a1209 дана 13 Јан 2014, 18:41, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ne znam kako baš ide za menadžere ali mogu bez problema ja mislim jer treba valjda samo nešto da se polaže [prethodno da se uplati]. A za trenera ne mogu ni C licencu da položim.Tik'al пише:Slobo oces da kupis B licencu?
Moram da sam bio 6 godina fudbaler pa i u najnižim ligama. Moram da sam 100% zdrav a ima tu još nekih sitnica.. užas.
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
Sto? Pa niko nikom ne smeta, a i nama ne treba nova niti veca zgrada, i njima verovatno, samo bi bilo bacanje para, jedino sto nam treba je fakultetska hala, gde bi oni koji igraju za faks imali gde da vezbaju, jer u Cairu nema uopste termina, ostale srednje i osnovne skole imaju premale sale.
To ti je tako veec godinama spojeno, meni ne smeta gledam, upoznajem ribice sa zastite i tako