Autonomna Republika Krim

Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times
Status: Није на вези

Autonomna Republika Krim

Порука од Sloba »

Слика

Nakon burnih zadnjih nekoliko meseci formiran je FS Krim-a kao i zvanična liga. Reprezentacija nema dozvolu da igra međunarodne utakmice jer država nije međunarodno priznata.

Krimske nacionalnosti su oni koji su po defaultu rođeni u gradovima regiona AR Crimea. Klubovi su takođe uključeni iz tih gradova a najpoznatiji klub je Tavria.

Pod komandom FS Krima održava se liga ali i kup koji su blizu amaterskog nivoa takmičenja sobzirom da u ligi se igra od 8 klubova dvokružno sa kasnijom podelom lige dobije se još šest utakmica a kup sadrži samo par kola i klubove iz elitne lige.

AR Krim nema izlazak na Evropu tako da se sve događa u njihovom dvorištu. To nije do mene sobzirom da je tako kodirano od strane SI-a. Za potpuni užitak preporučuje se uključenje i ruske odnosno ukrajinske lige.

Skrinove možete pogledati ovde.

Download link se nalazi na sledećoj lokaciji.

Fajl smestiti na lokaciju my documents/sports interactive/football manager 2015/editor data

Testirano do starta četvrte sezone!
Jamie Vardy
First Team Coach
Поруке: 200
Придружен: 14 Нов 2014, 12:25
Место: Loznica
Has thanked: 3 times
Been thanked: 35 times
Status: Није на вези

Порука од Jamie Vardy »

Zanimljivo je ovo, nego imam jedno pitanje u vezi real life - sta se uopste desava sa Tavriom i Sevastopoljom, nisam upucen bas? :D
Причаће ти да се она гаси, ти што никад нису тако сјали.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times
Status: Није на вези

Порука од Sloba »

Baš to. Ne igraju uopšte bilo gde. Tj. ta dva kluba više ne postoje i osnovani su pod drugim imenima da bi mogli da igraju u ruskoj ligi. Pošto ja pratim UEFA sajt i tako to a i zanima me dosta sve pročitam juče da UEFA želi da Krim osnuje svoju ligu. Neki klubovi su prisutpili ruskoj trećoj ligi ali su sankcionisani od strane UEFA. Moraju da formiraju ili svoju ligu ili da igraju u ukrajinskom sistemu što znači da UEFA ne priznaje Krim kao deo Rusije već isključivo kao deo Ukrajine ili kao nezavisnu državu.

Dakle posle tog bana postalo je jasno da ne mogu da se takmiče pod tim imenima pa su morali da menjaju ali paralelno sa igrama u trećoj ligi Rusije igra se i Kup Krima neki.. uglavnom dosta klubova je ugašeno i tako dalje..

FC SKChF Sevastopol - FC Sevastopol
FC TSK - Tavria
Пошаљи Одговор

Повратак на “Editor fajlovi i razni dodaci '15 / Editor files and misc add-ons '15”