FK Partizan 2015/2016
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
A zasto su ono bese smenili Nikolica?! Ne tebe, celavca.Gagi пише:Вазура: Не мења се тренер после једног пораза, чак иако је то дерби
koji retard.
Tad sam bio za smenu celavog jer smo igrali kao k***c, iako smo imali neke rezultate. I sad sam za smenu Kize jer ponovo igramo kao k***c ali sada nema ni rezultata.
Trust me, i'm the Doctor
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ja sam kod Saše Radulovića. 
Elem, Đani....
Elem, Đani....
Код: Изаберите све
http://fudbal.hotsport.rs/2015/09/14/dani-curcic-krece-u-kampanju-da-se-izbace-devojcice-i-terzicevi-dousnici-iz-partizana/-
Sloba
- Global Moderator

Ješić je odbranjen.
Inače jedan fudbalski menadžer iz Novog Sada pisao ovu objavu..
Последње учитавање од Sloba дана 15 Сеп 2015, 13:25, учитано 2 пута укупно.
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/raspada-se-strucni-stab-partizana-stolica-otisao-iz-humske/115667- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
A inace imalo je sta da se spijunira. Cuvene taktike Kize MilEnkovica:
V1 dodaj Zivkovicu pa sta uradi
V2 trpaj na Abubakara

V1 dodaj Zivkovicu pa sta uradi
V2 trpaj na Abubakara
Последње учитавање од paske дана 15 Сеп 2015, 23:00, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
Nova sezona u Ligi Evrope počinje u četvrtak a Srbiju će sedmi put predstavljati fudbalski klub Partizan koji će igrati u grupi "L" zajedno sa ekipama Atletik Bilbaoa, AZ Alkmara i Augsburga.
Kapiten crno-belih Saša Ilić do sada je odigrao 118 evropskih mečeva i sa takvim učinkom deli prvo mesto sa Timijem Simonsom (Klub Briž) kao igrač sa najvećim brojem evropskih utakmica među onima koji će participirati u Ligi Evrope.
Ukoliko u četvrtak uveče ponovo istrči na teren stadiona u Humskoj Saša Ilić će postati fudbaler sa najvećim brojem evropskih mečeva od onih koji će u tekućoj sezoni nastupiti u Ligi Evrope.
Brojka od 119 evropskih utakmica deluje impozantno za naše prilike a Saša Ilić bi sa šest nastupa u grupnoj fazi dogurao do cifre od 124 nastupa na evropskoj sceni.
Ta cifra mogla bi da bude dodatno uvećana ukoliko crno-beli prvi put posle deset godina budu uspeli da prezime u Evropi što u konkurenciji Atletika, AZ Alkmara i Augsburga ne deluje nemoguće.
-
Sloba
- Global Moderator
Oni su svi budale odrade. Ne mislim samo na upravu. Umesto što proveravaju listinge poziva, sms poruke i igraju se policije bolje neka priznaju da i ako nismo nadigrani preterano da smo poraženi, da Kiza svakako nije kriv već više onaj koga je doveo. Kada su smenili Nikolića što nisu doveli nekog krštenog trenera koji ume da promeni taktiku u toku utakmice... Kiza je čovek najmanje kriv. I to što optužuju stručni štab da sarađuje sa Terzićem čak i da je tako njihova krivica. Taj stručni štab se nije sam doveo. Bolje nek priznaju poraz kao što si rekao i nek dovedu 5 odličnih pojačanja na zimu umesto što mi glume tu FBI!
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Lepo mu kažem, a Gagi mi ne veruje.

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Dex11
- Assistant Manager
- Поруке: 924
- Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
- Место: 3rd Rock ftS
cestitam, pobeda
, ali umesto da bude do kraja 4:1 sa covekom vise...e stara boljka 3:2
, dobro je da je gol primljen tako kasno neznam sta bi bilo, e protiv takvih ekipa moze i na gol razlike za kasnije...inace Oumaru super utakmicu pruzio 
Последње учитавање од Dex11 дана 17 Сеп 2015, 23:01, учитано 2 пута укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Gledao sam mix, malo fudbal malo basket, jebeni gasol smrdljivi mrzim spance najvise na svetu lingurcine one najgore, Prva Pobeda u GRUPAMA cestitam klubu, ali Kiza mora da ode, odbrana nam je tiha jeza plasim se da tako odemo u Nemacku moze svasta da bude. Abu madjija 2 suta na gol 2 gola i posle kazu ima slabu realizaciju 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!