Super liga Srbije 15/16

Ko je po Vašem mišljenju glavni favorit za titulu?

Crvena Zvezda
36
58%
Partizan
19
31%
Vojvodina
1
2%
Čukarički
3
5%
Jagodina
0
Нема гласова
Neko drugi
3
5%

Укупно гласова: 62

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times
Status: Није на вези

Порука од Tik'al »

Ne zapocinji svadju, jer smo ti, Sloba, Marko i ja najaktivniji u zucnim raspravama...
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Da napisem reč dve i o svom klubu NApretku koji je promenio tim i trenera ali je odigrao odličan meč protiv Jagodinaca u subotu. Napisaše mnogi da JSL ima buducnost samo da je vise onakvih utakmica i slazem se sa tom konstatacijom. Jebeš ga, gledao sam Zvezdu sa Javorom i video sam mučenje favorita i zube autsajdera ali nisam realno video fudbal kao fudbal. Na stadionu u Krusevcu igrao se stvarno fubal. Smenjivali se ljudi sa sansama, mnogo prodora, borbe, uklizavanja, duela, driblinga itd itd. Lep fudbal majke mi. Jagodinci fizicki bas jak tim i nekako mi se cini da tacno imaju koncepciju igre. TAkodje, Napredak sa Lalatovicem na klupi promenio stil. Igra visok presing sto nisam mogao da verujem ocima kad sam video, ne idu slepo po bokovima i ne oslanjaju se na Bojica koji je otisao. Dosta stvari je drugacije a opet mi se svidja kako sve izgleda. Definitvno sam ukapirao da je Regan jedan od najbojikh tehnicara lige, a Mićić koji je dosao iz Vozdovca je toliko dobro odigrao da sam ga zgotivio ne daj Boze. Kad je pocela utakmica moj komentar je bio: Ko je bre ovaj ovoliko spor. I dalje stojim da je spor ko kornjaca ali jak u duelu i covek nema los pas i prodatu loptu. U defanzivi car, svaka mu cast.

Stadion prilicno popunjen, navijanje lepo...za ovakve utakmice se ne zali da se gledaju.

Takodje , pogledao am i Cukaricki kako ej odigrao. Opet mi je zapalo za oko da su nekako najskladnija ekipa i jos uvek ne mogu da shvatim zasto imam osecaj da vrede za prva tri mesta u ligi. Drago mi je da Bojic opet odigrao vrhunski jer je decko monstrum od igraca, a igra fudbal samo zbog oca jer ga ganja ko psa. Inace fudbal ne voli ni da gleda na tvu. :yesko:

Ponekad se istripujem da ima nade za ovu nasu jadnu ligu :cheers:
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Tik'al пише:Ne zapocinji svadju, jer smo ti, Sloba, Marko i ja najaktivniji u zucnim raspravama...
A daaa, potpuno sam zaboravio to... Izvinjavam se svima, molim vas, nemojte me banovati.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

To ti pricam...

Cestitke za fudbalski klub Crvena Zvezda, posle 503 dana su na prvom mestu domaceg sampionata. :cheers:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Mihailo ovo je neka provokacija za navijace naseg najvece kluba?! Nemoj opet da pocinjes!
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Naprotiv, Milijas se potajno nada nasem kiksu :

Код: Изаберите све

http://www.zurnal.rs/2014/02/24/milijas-potajno-se-uvek-nadamo-partizanovom-kiksu/index.html
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Место: Beograd
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Orthodox пише:Mićić koji je dosao iz Vozdovca je toliko dobro odigrao da sam ga zgotivio ne daj Boze. Kad je pocela utakmica moj komentar je bio: Ko je bre ovaj ovoliko spor. I dalje stojim da je spor ko kornjaca ali jak u duelu i covek nema los pas i prodatu loptu. U defanzivi car, svaka mu cast.
Gledao sam par utakmica Voždovca (stadion mi na 3 minuta pešaka) i ja sam ga nahvalio poprilično.. stvarno mi se svideo kako igra u defanzivi.
Pravi je Anchor man.

Gledao i ja nešto malo Napredak i Jagodinu na TV-u, prijatno iznenadili.. Što Manda kaže, vrlo dinamičan i napadački fudbal na obe strane.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Šemsović: U Partizanu su zaboravili neviđenu bruku sa starta sezone, cela Srbija se smejala režiji u Humskoj!

:sportske:

Pazarci oštro uzvraćaju na izjave iz crno-belog tabora

Слика

Potpredsednika Novog Pazara Ćerima Šemsovića žestoko su pogodile teške reči ljudi iz Partizana povodom dešavanja na subotnjem derbiju na stadionu kraj Jošanice.
Šemsović je podsetio na prvo kolo i meč u srpskoj prestonici.
"Ne mogu da verujem šta čitam. Ljudi iz Partizana su zaboravili avgust i neviđenu bruku na startu sezone. Cela Srbija se smejala režiji u Humskoj, nije umesno ni da poredimo naše dve poslednje utakmice. Papir trpi sve, ali eho meča me je potresao kao iskrenog fudbalskog privrženika", rekao je jedan od vodećih ljudi Novog Pazara za Žurnal.
Pazarci poručuju da su učinili sve da na najvišem mogućem nivou ugoste srpskog šampiona.
"Sve smo učinili da se osećaju domaćinski, od prvog do poslednjeg trenutka po dolasku u Novi Pazar. Lično sam intervenisao da jednog navijača ne uhapse na tribinama zbog nedoličnog ponašanja. Pripadnici policije su uslišili moju molubu, rekao sam mu da ide kući kod roditelja. I posle svega iz Partizana nismo čuli nijednu lepu reč na račun našeg domaćinstva. Tužno je da se u celu priču upliće treća strana. Ako se fudbal u Srbiji igra samo zbog dva kluba, pošteno je da nam kažu, a ne da objedinjujemo javnost i degradiramo rad poštenih ljudi u ostalih 14 superligaša i 2.000 klubova u celoj državi", poručio je Šemsović.
srbinho

Порука од srbinho »

Pa normalno da je bila nevidjena bruka - doslu su sa 11 igraca i iako su trebali sluzbeno da puknu 3:0 dobili su priliku da igraju, a sad nesto pricaju....
Корисников грб
Nemanja
Assistant Manager
Поруке: 653
Придружен: 26 Окт 2012, 15:53
Место: Krusevac

Порука од Nemanja »

Napredak – tim koji stvarno vredi gledati!

:mozzart:

Na prve četiri utakmice 19. kola Superlige tri gola, u Kruševcu - šest! Ukupno na četiri meča Napretka u prolećnom delu sezone sjajnih 20 pogodaka.

Više nema apsolutno nikakve sumnje - Napredak Nenada Lalatovića igra možda ne najbolji, ali sigurno najlepši fudbal u Srbiji, a to se jasno videlo i u večerašnjem susretu sa Donjim Sremom u 19. kolu Superlige u kojem su Čarapani, uprkos inicijalnom zaostatku, publiku častili još jednom partijom prijemčivom za oko i slavili sa 4:2!

Bez obzira na to što je Goran Janković već u šestom minutu šokirao više od 3.000 ljudi na stadionu Mladost u Kruševcu.

Ali, Čarapani su nas već navikli da se njihovi mečevi, za razliku od ostalih u Superligi, ne završavaju u opsegu golova od nula do dva.

Danas ih je bilo šest, pošto su Miloš Bajić i Nikola Trujić do kraja poluvremena preokrenuli rezultat na 2:1, a koliko je Napredak tvrdoglav u želji da igra na gol više videlo se i u nastavku.

Naime, Ognjan Damnjanović je sa penala dosuđenog zbog prekršaja nad Đurom Zecom vratio Sremce u igru i poravnao na 2:2, ali samo da bi agresivni ataci Čarapana dodatno dobili na žaru. Nagrada je stigla vrlo brzo u vidu pogodaka Dušana Mićića i Bojana Božovića, pa je superligaš iz Kruševca stigao i do sedmog boda u prva četiri prolećna kola i probio se na osmo mesto na tabeli ostavivši Donji Srem da se koprca u borbi za opstanak.

Međutim, još impresivniji od bodovnog učinka je način na koji su Kruševljani stizali do cilja. Na prve četiri prolećne utakmice na utakmicama Napretka viđeno je čak 20 golova!

Tako se publika vraća na stadione!
"Danas nam je u goste došla jedna sjajna ekipa, osetili smo jedan veliki pritisak pre početka meča i nismo ušli u meč kako sam očekivao, ali smo sve to ispravili kasnije. Vrlo brzo smo se vratili i preokrenuli rezultat. Bilo je jako bitno da budemo jaki u glavi. Posle lepog pogotka Mićića posle prekida sve je bilo znatno lakše i mislim da smo zasluženo pobedili", rekao je posle meča trener Napretka Nenad Lalatović.

Spasoje Jelačić, koji je zvanično šef struke Donjeg Srema, jer Vlado Čapljić nema PRO licencu, sportski je priznao poraz.
"Sve čestitke domaćoj ekipi, publika u Kruševcu mogla je danas da uživa. Mi smo sjajno otvorili meč, ali smo posle golove primili iz dosta grešaka. Ali, moram da dodam da ove dve ekipe pokazuju da nam nije mesto na kojem smo sada".
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Napredak trti ! :yesko:
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47

Порука од Socivar »

Gledao sam pregled ove nase bede od lige na SOS kanalu, cekao taj Napredak, nahvali ih Manda na forumu, kad ono... Svaka cast, igraju, pa sve prsti! Samo neka nastave, moram ih pogledati uzivo kad budu gostovali nekome u Beogradu.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Oštećena Sloboda.
Корисников грб
Nemanja
Assistant Manager
Поруке: 653
Придружен: 26 Окт 2012, 15:53
Место: Krusevac

Порука од Nemanja »

Ako mislis zbog onog ofsajda sve jedno je, Lukac je ionako odbranio, a i Partizan je ostecen Skuletic takodje nije bio u ofsajdu u prvom minutu.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Eto ga sada. Mi sa argumentima uvek odgovaramo.

NE DAMO TITULU!
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Vladar пише:Oštećena Sloboda.
I Partizan je.
Ono je bio penal nad Škuletićem u drugom poluvremenu.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Bravo Grobari.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

na čemu? :)
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Na argumentovanoj pobedi, razume se.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Kenja mi se kad vidim Grujića na SOS. Jebote, dve reči ne zna da sastavi, uši mi krvare kad otvori usta.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”