Serie A 15/16

Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Juvenino86 »

Dal ste sumnjali, da su stavili mene za trenera, sa ovim timom bi i ja uzeo skudeto. E sad da vidimo LŠ.
Da predvidim sledeće četri sezone, don mođi na slobodi, morijati peder pobego sa kontinenta, a voleo bih da je i dalje na čelu intera da gledam dok gori, što je žestok merak. Još četri komada zaredom. Živeli
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Слика
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd

Порука од Socivar »

Cestitam na 31.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Jesu vraćene Juventusu one titule?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

One lopovske? Ne bi ja to vrać'o.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Sad se svađaju sa savezom, traže pare i titule, ovi su za neki dogovor jer Juve zahteva mnogo keša. Verovatno će vratiti. :yesko:

Слика

Слика

Pokušali su da nas uzdrmaju i eto što su dobili. Još veću dominaciju. :boxer:
Последње учитавање од Gagi дана 03 Мај 2015, 21:59, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Juvenino86
Manager

Порука од Juvenino86 »

Dace i jare i pare samo da im stigne tuzba.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

'No grounds for Pogba sale'

Beppe Marotta says there are 'no grounds' for the sale of Paul Pogba, whilst discussing Carlos Tevez and Paulo Dybala.

The director general has frozen the hopes of many of Europe's top clubs by claiming that Juventus’ most sought-after player is not for sale.

“Right now all of the club wants to enjoy the Scudetto and we're not thinking about the future,” he opened with Radio Rai.

“Juventus is made of directors, footballers and Coaches and our victories come from teamwork, though our champions play their part in reaching our objectives.

“Pogba is a superb champion, the best young player around and he has the attention of the top clubs. But we're not used to selling.

“Right now there are no grounds to put Pogba on sale. We have an economic balance and our power is not comparable to that of other clubs, but Pogba has shown no intention of departing.”

Rumours also continue to grow about Carlos Tevez’s future being back at Boca Juniors.

“He has a contract until 2016 and he's nostalgic of his home country. But the Argentine did extremely well with us, and offered a great contribution by means of his great performances.

“He had no problems integrating himself into the team, he's a leader. At this moment we have no reason to close his contract in advance.”

The director was then asked about Paulo Dybala, one of the hottest names on Serie A's transfer market this summer.

“We always want to win and it's right to mix young players with experienced ones. We want to make use of our younger players, like [Kingsley] Coman and [Alvaro] Morata, and we'll continue down this road.

“We're looking round to find enticing elements for the future and Dybala is interesting, I've already met [Palermo President Maurizio] Zamparini.

“At the moment there may be some differences in terms of economics. The Rosanero President has his own ideas about the value of the player but we'll continue along our way.

“We have about 70 players on loan, in Italy and abroad. We have [Daniele] Rugani who did very well with Empoli and has played a wonderful championship.

“He is very young, of the '94 generation. Let's not forget [Federico] Mattiello, who was doing very well with Chievo before his injury.

“There are other important names, but we've got to tread carefully because young players need to confirm their promise over time.

“That said, adding a few young names to our squad is one of our objectives.”
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Znači prodaja. Standardna priča, Bepe dodje, kaže, ne želimo da prodamo tog i tog igrača i onda uzme masnu lovu i uloži to u nekoliko igrača. Setite se samo Zidanove prodaje, to je Juventusom manir. DoF se menja, ali principi ostaju isti.
Последње учитавање од zele дана 04 Мај 2015, 15:53, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

Kakve sad veze ima Marota sa prodajom Zidana? Nije Marota radio to do sada u Juveu. Juventus nije klub koji lako prodaje igrače. Pričalo se da će otići Pogba i Vidal prošle godine, pa su obojica ostali. Ne isključujem mogućnost da Pogba ode, otkud ja znam šta će biti, ali u tom slučaju će verovatno pametno uložiti novac. Uostalom. Mođi je od para za Zidana kupio Bufona, Tirama i Nedveda...Ja bih voleo da ostane Pogba, da vratimo Ruganija i kupimo 2-3 perspektivna igrača. Sad će da legnu pare od LŠ na račun plus od jula kreće dil sa Adidasom.
Последње учитавање од Gagi дана 04 Мај 2015, 16:03, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Nema veze, zato sam i rekao, DoF se menja, principi ostaju isti. Juve tvrdi pazar dok cena ne dodje do plafona i ne nadje kul zamene. Prodate Pogbu i Teveza, uzmete Dubilu i još neke zmajeve i bog da vas vidi. Teško da će Tevez ostati do kraja ugovora, pa da ga Juve pusti na free. Kao bilo bi ti loše, kad biste umesto njih dvojice uzeli 4 kvalitetna igrača.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

Voleo bih da ostanu obojica. Tevez je u godinama, jedina opcija mu je Boka, ostalo ga ne zanima, a oni ne bi dali puno para. Bolje da ostane i oplodi još jednu sezonu.
Корисников грб
Juvenino86
Manager

Порука од Juvenino86 »

Koke definitivno treba da se otme, to bi trebalo da nam bude meta odmah.
Корисников грб
луди
Manager
Поруке: 2604
Придружен: 25 Мај 2011, 23:30
Место: Filmski Grad

Порука од луди »

Желим вам Берардија.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Koji ce vam k***c Koke, nije Seria A toliko teska pa da vam treba tolika rotacija, bar ne Juveu. Tevez kolko ja znam ne ide nigde, rekao je valjda da samo Boka dolazi u obzir, a baja ove sezone jebe na boga ne misli, ima bar jos jednu vrhunsku sezonu u nogama. Samo da zadrzite trenutne igrace i na konju ste, Real cete sprcati bez problema a u finalu moze svasta da se desi. Juve jedina gotivna ekipa ostala u LS, gotivim ja njih mada ih redovno pljujem cisto da nerviram Nikoljićija.
Последње учитавање од neme93 дана 04 Мај 2015, 20:38, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Interisti, raspada vam se tema.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cxnI02UNUJU[/youtube]
Последње учитавање од zele дана 05 Мај 2015, 14:37, учитано 1 пут укупно.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Mogli biste postati menadžerski klub.

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/projekat-novog-milana-emeri-menja-pipa-ibra-hoce-da-se-vrati-mendes-nudi-falkaa-baku-braimija/104683
Ladno sam stavio u img zagrade, a nije slika. :slap:
Последње учитавање од zele дана 05 Мај 2015, 21:34, учитано 1 пут укупно.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Sine ne vidi ti se slika! Ispravi da vidimo o cemu se raboti :rugalica:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Svidja mi se ovo, samo da opet bude silan Milan.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Moze moze
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”