F.K. Crvena zvezda 15/16
- Nemanja
- Assistant Manager
- Поруке: 653
- Придружен: 26 Окт 2012, 15:53
- Место: Krusevac
- Status: Није на вези
Hhahahaha koliko je covek smesan hahahahhahahahhahahah.paske пише:Krecenje tunela i sredjivanje novinarskih loza i nije neki problem tako da i mi ispunjavamo uslove. Zao mi samo sto travu ne mozemo da sredimo pa da se onda moze plesati na njoj.
Edit:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qJ9lHPh6kao[/youtube]
Milojko isprskao.
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Ima logike u ovom sto prica Milojko, medjutim interpretira sve na pogresan nacin, ostrasecno kao navijac Zvezde. I pored svega toga, ne znam zbog cega bilo ko pokusava da umanji znacaj da jedan tim iz Srbije ima priliku da prezimi u Evropi. Mi 20 i kusur godina nismo ni bilizu necega takvog, tako da samo mozemo da im zavidimo na zalost. Takodje ne znam nizbog cega se u ovoj temi kenja toliko o komsijama kad sa navijacke strane, imamo mi puno vecih problema od Partizana trenutno.
Juce je bio jedan super tekst o Bozovicu i porukama koje je poslao nakon potaza od Borca vezano za Marka Grujica, nasu odbranu i finansije. . Vise to treba da nas brine nego ovo o cemu se pise.
Juce je bio jedan super tekst o Bozovicu i porukama koje je poslao nakon potaza od Borca vezano za Marka Grujica, nasu odbranu i finansije. . Vise to treba da nas brine nego ovo o cemu se pise.
-
Danijel_CH
Jel neko Milojku rekao da je taj provincijalski klub iz Alkmara pobedio taj isti Atletik Bilbao?
Jel Milojko video da je osim 2 100% sanse za AZ u prvom poluvremenu bilo i 3 100% za Partizan i jos bar toliko u drugom poluvremenu.
Mi izgleda zaboravljamo da nasi klubovi ispadaju od timova iz Azerbejdzana, Lihtenstajna, Kazahstana, Moldavije... pa sebi dajemo za pravo da vredjamo neki tim iz Holandije i Nemacke.
To zasto Partizan zaostaje toliko je razlog, onog naseg srpskog lakocemo. Da je Partizan koristio 20% svojih sansi za gol, sad bi mozda bio na 6 bodova iza Zvezde.
Jel Milojko video da je osim 2 100% sanse za AZ u prvom poluvremenu bilo i 3 100% za Partizan i jos bar toliko u drugom poluvremenu.
Mi izgleda zaboravljamo da nasi klubovi ispadaju od timova iz Azerbejdzana, Lihtenstajna, Kazahstana, Moldavije... pa sebi dajemo za pravo da vredjamo neki tim iz Holandije i Nemacke.
To zasto Partizan zaostaje toliko je razlog, onog naseg srpskog lakocemo. Da je Partizan koristio 20% svojih sansi za gol, sad bi mozda bio na 6 bodova iza Zvezde.
Последње учитавање од Danijel_CH дана 04 Дец 2015, 12:33, учитано 1 пут укупно.
Код: Изаберите све
http://crvenazvezdafk.com/sr/vesti/najvaznije/10598/Po%C4%8Deo+s+radom+Zvezdin+virtuelni+centar!.html
Последње учитавање од foloW дана 05 Дец 2015, 12:27, учитано 1 пут укупно.
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Код: Изаберите све
http://mondo.rs/a854271/Sport/Fudbal/Bozovic-u-svadji-sa-novinarom-Budalo-jedna.html- DS_RS
- World Class Manager
- Поруке: 5579
- Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
- Место: BL
- Контакт:
- Nikolaks95
- First Team Coach
- Поруке: 331
- Придружен: 30 Мар 2012, 21:07
- Место: Kruševac/Niš
Mislim da je Grof sada preterao. Znaju novinari često da prenaduvaju stvari, kako bi napravili što značajniju vest, ali nije trebao da vredja novinara nazivajući ga "budalo jedna".
Nema nikakve sličnosti izmedju Božovića i Vujoševića. Dok Božović napada novinare za ono što pišu i na koji način to pišu, Vujošević je konferencije za medije koristio da manipuliše ljudima bez mozga, koji mu veruju i smatraju tačnim sve ono što on kaže.
Nema nikakve sličnosti izmedju Božovića i Vujoševića. Dok Božović napada novinare za ono što pišu i na koji način to pišu, Vujošević je konferencije za medije koristio da manipuliše ljudima bez mozga, koji mu veruju i smatraju tačnim sve ono što on kaže.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Gojke90
- Youth Team Coach
- Поруке: 168
- Придружен: 16 Нов 2010, 09:50
- Место: Belgrade
Nikolaks95 пише:Mislim da je Grof sada preterao. Znaju novinari često da prenaduvaju stvari, kako bi napravili što značajniju vest, ali nije trebao da vredja novinara nazivajući ga "budalo jedna".
Velika je razlika izmedju Vujosevica i Bozovica zbog dosta stvari... Ali bez da ulazim u polemiku oko ovog drugog dela za Vujosevica, Bozovic takodje (ako je to radio Dusko) svoje konferencije i sve svoje nastupe koristi da bi se dopao ljudima bez mozga... A sticajem okolnosti znam kako je dosao na klupu Zvezde iz prve ruke, pa cu samo dodati da je Vujosevic (sa svim svojim manama) gospodin u odnosu na ovog... Opet ponavljam, bez obzira na sve sto je radio... U Bozoviceve manire sam imao prilike da se uverim licno tako da znam o cemu pricam...
- Nikolaks95
- First Team Coach
- Поруке: 331
- Придружен: 30 Мар 2012, 21:07
- Место: Kruševac/Niš
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=X1VnlJIfSy4[/youtube]
Gospodski maniri, nema šta. A tek kako časti sudije to je posebna priča.
Gospodski maniri, nema šta. A tek kako časti sudije to je posebna priča.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- SoneKragujevac