KK Partizan [2013/14]

Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Alexandar_81 »

hostile_bg, samo ti zavitlavaj :cheers:

Ide li neko u utorak na promociju tima u Pionir ?
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Koliko znam Janis je potpisao trogodisnji ugovor,tako da ne moze da dodje za dz.
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame
Поруке: 8212
Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
Место: Kotor , Crna Gora

Порука од Andrej »

Janis moze da dodje, jer ima neku klauzulu u ugovoru po kojoj moze da napusti klub ako mu ugovor ponudi neki evroligaski tim. Problem je njegov menadzer, ali i taj problem se da resiti. Ako Zalizani odluci da ga preuzme od tog menadzera on je nas.

Edit: Da ne bude zabune, on moze biti nas ali moramo da platimo obestecenje koje je dosta nisko zbog kvaliteta lige, Nije vece od 50.000 eura, a spominje se da je cak i oko 30.000.
Последње учитавање од Andrej дана 29 Сеп 2013, 19:33, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Andrej, lik koji je u upravi Rige nas proziva po twiteru da smo siromasi i da nemamo 30 tisuca evra za Janisa i kao da on ostaje u Rigi! Ja bi iskreno voleo da ovaj dodje u KKP, zato sto bi bilo izuzetno tesko da se brane petorku Bogdanovic, Milosavljevic, Kinsey, Bertans(Breznis), Lovernj koja je verovatno moguca vec od decembra ako se Berta vrati 10 novembra u trening proces kako sad najavljuju!
Iskren da budem ja bih voleo da prodamo Muslija ili da ga najurimo i da dovedemo Breznisa a da Gagica spustimo na rezevnu peticu pa da Breznis sa Lovernjom cini udarne cetvorke a da Milutinov i Salic uzmu po 10 minuta od Gagica i da resimo pitanje svih pozicija!

Westerman 30 minuta, Dallo 5-8, Bogdan 2-5
Bogdanovic 20, Milosavljevic 20
Kinsey 30, Milosavljevic 10
Lovernj 30, Bezbradica 5-10, Gagic 5-10 ako zatreba
Gagic 15, Musli 15, Milutinov 10, Salic 5 ako zatreba

Tako ce verovatno Dule rasporediti minutazu ako bude ostali u ovom sastavu, iskreno imamo veoma resprektabilan evropski tim, niko ne moze da nas pobedi pre nego sto se DEBELO ne oznoji! Ali sa prodajom Muslija i dovodjenjem jace 5 na 4 tipa Anjica (Kenny Kadji) i jednom 3 tipa Breznis (Andrija Milutinovic) mi smo favoriti za sva takmicenja ... :yesko:
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 29 Сеп 2013, 23:38, учитано 2 пута укупно.

Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Steta ako Musli ne uspe nesto vise,sve sam se nadao da ce da se probudi,eksplodira i izdominira u maniru Marica,Pekovica,jer je imao potencijala za to,dok je po potencijalu Gagic visak,ali svojom borbenoscu se izjednacava sa ostalima i to nadokandjuje upravo tako,i uvek sam vise bio za trojku Musli,Milutinov,Salic,al dobro,to je moje misljenje,DV zna najbolje :yesko:
Za Berznisha iskreno ne znam,nisam ga pratio,problem je broj stranaca,videcemo,sigurno zalog za buducnost,uz rad u masineriji i svoje ljudske kvalitete(ako ih poseduje,a verujem da da) bi mogao daleko da dogura sigurno :yesko:
Bice ovo zanimljiva sezona,jedva cekam da pocne,za pocetak prosle sam vrlo emotivno vezan(neki licni razlozi),i jos jednom ponavljam,nadam se da cemo i sledece godine imati mnogo razloga za slavlje,i nadam se da cu podrzati tim na nekom od EL meceva,dok se ABA i Domacica podrazumevaju kad god bude bilo vremena :yesko:
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

Ako je to taj Janis Berzins na koga ja mislim (onaj mlad plavi) onda bolje da se ne dovodi, jer na toj cetvorci imate vec mlade igrace koji trebaju imati svojih minuta kako bi se dalje razvijali, slepo je napisao gore Aleksandar. Ovako bi on uzimao minute ovoj nasoj ''deci'' i gusio ih u daljem razvoju, a kvalitetom i potencijalom ne odskace toliko od njih. :cheers:
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Berzins nije cetvorka, nego trojka. Te prozivke clana uprave njegovog tima su vise pokusaj dizanja cene, nego pokusaj sprdanja sa Partizanom. Za Beriznsa su jos zainteresovani oba litvanska evroligasa i jos par platezno mocnijih timova. Kako potraznja za nekim igracem dize cenu tom igracu, shvaticete i sami iz kog razloga je covek spomenuo cak i cifru od 30k. To je cisto dizanje cene. Sto se tice njegovog kvaliteta, sve je stvar Duletove procene, ako on pokaze da mu je Berzins potreban, Misko ce isplatiti igraca i postati njegov agent, a samim time ce mali doci kod nas. U suprotnom sva prica o njemu je uzaludna.
Gagic sasvim sigurno nece biti nasa prva opcija na centru, tu je Musli prva opcija. Musli je Pravi centar, ima igru ledjima, skok i ume da brani pod kosem. To sto nije imao perfektne brojke na pripremama je normalna stvar jer su cetvorku igrali Bezbradica i povremeno Zlovaric i Malesevic. Kad god su igrali Musli i Bezbradica u paru, obojica su punili statistike. Mozda vecini Musli izgleda kao neko ko je pogubljen na terenu, ali je daleko pametniji igrac od Gagica, pritom ima i bolji sut od njega takodje. Gagic pokazuje mnogo vecu zelju, ali setite se da nije prosao pripreme sa DUletom, sto mu je najveca mana. Musli ima prednost i to ce se pokazati i na terenu. Da Dule nadje centra koji bi bio dobar za startera u evroligi, a da je pritom njegova cena prihvatljiva za nas, mozete biti sigurni da bi se najpre odrekao Gagica i unovcio ga u Belgiju, Ukrajinu ili neku slicnu destinaciju.
Sto se tice Bertansa, nema apsolutno nikakve sanse da on izadje na teren pre sredine januara, najpre jer to nece dozvoliti San Antonio, a posle toga i zato sto nam je Bertans sigurnih 500k dolara ako ode u NBA. Zar iko misli da bi Dule rizikovao i poslao ga na teren pre nego bude 100% spreman i time se bukvalno odrekao para koje nam mogu doneti dva odlicna stranca za narednu sezonu.
Последње учитавање од Andrej дана 30 Сеп 2013, 12:57, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
vladan.
Newgen
Поруке: 19
Придружен: 08 Нов 2011, 22:11
Место: Banja Luka

Порука од vladan. »

Vujošević za MONDO: Žao mi je zbog Berzinša

Trener Partizana izjavio je da od dolaska talentovanog Letonca "definitivno" nema ništa. Bertans se čeka.

Duško Vujošević i Partizan bili su ozbiljno zainteresovani za U-20 i seniorskog reprezentativca Letonije Janisa Berzinša (20 godina, 203 cm), ali se šanse za njegov transfer iz VEF Rige trenutno nalaze u domenu teorije.
"Postojala je obostrana želja, međutim, njegov klub se opredelio da ga zadrži. Mislim da on definitivno ne dolazi", izjavio je Vujošević, koji je u ponedeljak bio gost redakcije MONDA.

Planirate li dovođenje nekog drugog stranog košarkaša?

"Nismo u mogućnosti. Ovo što imamo, to nam je. Da je Berzinš došao kao buduća zamena za Bertansa, onda bismo morali da gledamo koga da ne registrujemo za domaća takmičenja, ali eto..."

Na kom se nivou Berzinš trenutno nalazi?

"Talentovan je. Sigurno je u njega potrebno ulagati da bi taj talenat razvio, ali verujem da bi relativno brzo mogao da nam pomogne. Žao mi je što nije došao. Zbog njega".

Da li je neko pojačanje na pragu?

"Ne. Ostaje ono što sam rekao prošle nedelje, da bi nam dobro došao po jedan igrač u spoljnoj i unutrašnjoj liniji. Ali, sezonu bi trebalo da počne tim koji se trenutno priprema".

Šta se događa sa Bertansom?
"I dalje je u San Antoniju. Morao je da se vrati u Letoniju samo da bi obnovio vizu, koja ističe posle tri meseca. Oporavlja se dosta brže od očekivanog. Nema preciznog datuma kada bi mogao da se vrati, ali kažem, ide stvarno dobro".

Na njega se, dakle, računa kroz nekoliko meseci?

"Da".

Da li su ljudi iz Sparsa tražili da ga po povratku čuvate od ponovnog povređivanja?

"On mora da razbije strah od toga. Počeće da igra onog momenta kada je to normalno... A, svako igranje je rizik. U tom smislu, ne bi trebalo da izlazimo na ulici, jer uvek postoji opasnost da nas nešto udari".

Na poziciji "tri" nema visine kakvu su poslednjih godina imali svi Vaši timovi?

"Nema... Ali doći će Bertans".

Ne planirate da na tržištu potražite kratkoročno rešenje?

"Ne".

U vreme blokade klupskog računa ste pričali da je ona omela klub u nekim potezima. Da li tu spada i angažovanje Nikole Kalinića?

"Mi smo Kalinića mogli da uzmemo. Možda tu nije napravljena dobra procena... Jednostavno se nije desilo".

Da li Vas je posle iznenadio igrama u reprezentaciji?

"Na neki način jeste, ali me nije iznenadio u smislu da je pozitivan momak, veliki borac i da 'krvavo' zaslužuje svaki minut na parketu", rekao je Vujošević.

Tokom dana sledi kompletan razgovor sa trenerom Partizana na temu nove sezone...
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Nista od pojacanja,a? :zelenko:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Efentualno SM ako ne nadje angazman do Barce ja lepo reko :yesko:

Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Evo vam spisak ljudi koji su bez ugovora sa prostora bivse Juge, a mogli bi nam dobro doci, to su pozicije 1,3,4:
Stefan Markovic, Vule Avdalovic, Aleksandar Rasic, Vlado Ilievski, Bogic Vujosevic, Luka Drca, Uros Tripkovic(uz pomeranja ostalih igraca), Nikola Siladji, Predrag Suput, Dragan Labovic, Andreja Milutinovic, Slobodan Dundjerski, Milivoje Bozovic, Vladimir Dragicevic...

Ako bi isli kao sto je rekao Dule jedan spolja i jedan pod kosem, ja bi birao Stefana Markovica i Vladu Dragicevica, ali ta kombinacija koliko god lepo zvucala je izuzetno nerealna. Pre cemo uzeti Rasica i Milutinovica, kako bi imali 7 niskih koji mogu da igraju kako treba i Andriiicu dati odresene ruke.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Ja bi sacekao Barcu pa bi uzeo Markovica i Milutinovica i resio bih sve pozicije 1 udarcem! Ionako nam Barca na strani ne znaci puno... mislim da je Stefan Markovic rekao Duletu onaj dan da ce u KKP ako ne nadje neki ugovor do 1 kola Evrolige! :yesko:

Корисников грб
tadicweb
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1416
Придружен: 02 Јул 2012, 16:47
Место: Novi Sad
Has thanked: 1 time

Порука од tadicweb »

Код: Изаберите све

http://www.mondo.rs/a619782/Sport/Kosarka/Vujosevic-Pocetak-je-laksi-kraj-neizvestan.html
Malo opširniji intervju sa Duletom.

http://www.zurnal.rs/2013/10/01/kss-zalicemo-se-igraci-sa-pasosem-srbije-su-stranci/index.html
Odluka ministarstva sporta po kojoj su svi igrači sa pasošom Srbije domaći!?

http://www.youtube.com/watch?v=zS8qGUfTVgc
Dule kod Edina na Areni.
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Ako savez prihvati odluku ministarstva, to bi nama znacilo da Dragicevic nije stranac. Samo se pre vodim mislju da cemo njega pokusati da dovedemo sledece godine i to na 2+1 ugovor.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IPWVG9ZLmd4[/youtube]

BOG OTAC u emisiju u obrucu kod Edina Avdica na Areni Sport! :fanman:

Andrej Ova pravila stupaju tek na snagu 1.oktobra 2014. Do tad ostaju ista :)
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 01 Окт 2013, 14:06, учитано 1 пут укупно.

Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Andrej Ova pravila stupaju tek na snagu 1.oktobra 2014. Do tad ostaju ista :)
Taman tad nam i trebaju :lol:
Zamisli ti sledece godine tim u kome ostaje samo jedan stranac, pa mi imamo prostora za jos 3 strana pojacanja. To je odlicno, plus jos i ovo pravilo pa crnogorci nisu stranci. Mada mora se priznati da ce ovo pravilo najvise da zaboli Mutu i Radnicki. Ojadili su ih prosle godine, a samim tim i ove jer su morali da plate 150k za wild kartu u ABA ligi. To je jedan veoma dobar igrac i to strani.
Корисников грб
Nemanja.
Youth Team Coach
Поруке: 122
Придружен: 23 Јул 2011, 15:07
Место: Звездара

Порука од Nemanja. »

Ако буде Гагића форсирао на четворци, упуцаћу се у пенис.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Nemanja., Bezbradica i Lovernj ce biti na 4! Gagic ce popunjavati ako neko zakenja sa licnim greskama! Nemamo igraca na toj poziciji koji moze da zaigra za nas za male pare a da je domaci! :yesko:

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

bio sam sinoc u Pioniru, i ovo sto mi radimo je stvarno nestvarno :) ne mogu da vam opisem koliko sam ponosan! Znaci sav sam se bio najezio u momentu kad smo pred izlazak igraca zagrmili ljubav prema klubu, onda bakljada, pa strucni stab, poslednji izlazi Pera ispracen znate vec kojom pjesmom :D Onda jedan po jedan igrac i svaki nakon predstavljanja pozdravljen pjesmom. Na kraju sa najvecim ovacijama izlaze Zofri, Bogdan pa kapiten uz pjesmu "silov'o si kurvu Dragane" :D i naravno Dule koji kaze d posle kise uvjek dolazi sunce a onda krecemo "ogrejace, obasjace..."

zasto u fudbalu nemamo jedan DTD trio, jer ovo je zaista nevjerovatno kakve igrace, ljude i tim prave iz godine u godinu, a i sami fudbaleri kada bi dozivjeli ovo sto priredjujemo kosarkasima, mozda bi naucili da malo vise cijene grb koji nose :)
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

Слика