NBA Fantasy 2013/14
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Igramo medjusobno, Blake magarac fejluje a farmar iskida...Andrej пише:LBJ razocara na otvaranju, Vucevic takodje, ali su DeAndre Jordan i Farmar nadoknadili njihove lose partije. Jedino Wesley Johnson odigrao lose i odveo me u minus ostali odlicni
Bice napeto do kraja, čekam Derona da vidim kako će on da opika
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Primecujem da sam nakon dve uvodne veceri ubedljivo najbolje prosao sa igracima. Bradley, Bennett i Zeller su podbacili, ali oni mogu samo bolje od ovoga sto su veceras prikazali. Carter-Williams
- kakav majstor, kakva ce ovo igracina biti. Covek u svom prvom NBA mecu 22p 12as 7sk i 9 ukradenih lopti, pa neverovatan je. Sad treca noc mi sve zavisi od DeAndre Jordana, ocekujem da ce skupiti nekih 15+ fantazi poena, sto bi trebalo biti dovoljno da nadmasi protivnikov dvojac i da me priblizi prvom trijumfu.
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
Ubiće me Andros, i nisam toliko loš ali prvo kolo sam odmah morao protiv jednog od jačih. I da, njegov jedan igra 4 a ostali po 3, a ja imam jednog od 2 i ostali po 3. I to mu je prednost.
I da, Sanders mi skorz podbacio. Nisam siguran da li je povreda ili nešto drugo, ali je samo 11minuta odigrao.
I da, Sanders mi skorz podbacio. Nisam siguran da li je povreda ili nešto drugo, ali je samo 11minuta odigrao.
Последње учитавање од TSG дана 31 Окт 2013, 11:07, учитано 1 пут укупно.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
5 ranih faulova pa je presedeo ostatak. Nije on bas toliki ubica da mu prognoziraju 20+avg poena. Evo recimo on ce ove sezone imati nekih 30 minuta i vrlo moguce 15-16avg poena. Dok su DeAndre Jordana ukopali predikcijama, 12 poena po predikcijama a on u prvom uzeo 32, predikcije kazu 26 minuta u igri a on preko 35. Predikcije su u par slucajeva dosta promasile.TSG пише:I da, Sanders mi skorz podbacio. Nisam siguran da li je povreda ili nešto drugo, ali je samo 11minuta odigrao.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Brewer ostao na klupi, a ima 16fantazi poena, šta se dešava sa njim, ako neko od prvotimaca ne odigra onda ide auto sub ili ne?
Manu doneo 20p za 24minuta i Aleks Burks 24p. Ostali su očekivano doprineli, Karmelo i Teague dobri, Spliter 18p, a Ašik 15p.
Stiv Neš podbacio, samo 5p, ali istrpeću ga,Gortat slabih 12p, ali tek je prešao u Wizardse, Peković isto slabo 11p.
Inače imam neku malu prednost nad mladim Jankovićem.
Manu doneo 20p za 24minuta i Aleks Burks 24p. Ostali su očekivano doprineli, Karmelo i Teague dobri, Spliter 18p, a Ašik 15p.
Stiv Neš podbacio, samo 5p, ali istrpeću ga,Gortat slabih 12p, ali tek je prešao u Wizardse, Peković isto slabo 11p.
Inače imam neku malu prednost nad mladim Jankovićem.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu