KK Partizan [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Kiba ima ban. 

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Debakl jbte. Ovo je gora katastrofa od ispadanje reprezentacije na EP u Beogradu. Stvarno su ljudi sinoc likovali sto je Zvezda ispala i sve imam utisak da su sami sebi prizvali nesrecu. Sad ovi grobljanci sto sinoc slavili i ovi cigosi sto danas slave, ruu pod ruku i mars u Arenu da navijate za svoje klubove. Strahota.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Ne znam! Nisam na zemlji! Ja se nisam radovao porazu zvezde vise zbog nekih mojih ortaka na fb-u! Posto mi poraz zvezde uopste nije odgovarao! Evo bas zbog ovog sada! KAKVA TRAGEDIJA! VRATILA SE KECMANOVA TROJKA JEBO MAJKU SVOJU!
SAD DAJEM OVDE CASNU REC DA NIKADA VISE NECU NAPISATI NIJEDNU RUZNU REC O ZVEZDI NIGDE! DABOGDA CRKO AKO OPET NESTO NAPISEM!
SAD DAJEM OVDE CASNU REC DA NIKADA VISE NECU NAPISATI NIJEDNU RUZNU REC O ZVEZDI NIGDE! DABOGDA CRKO AKO OPET NESTO NAPISEM!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Место: Beograd
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Ja ne mrzim Hrvate, niti cu ih ikada mrzeti, ali cak i da mrzim Partizan iz dna duse i da uvek navijam protiv njega, ne znam kakva snobina i maloumnik moras biti da ova 2 dana navijas za Cedevitu/Cibonu. Mrzeti svoje da bi slavili tudji...
Slazem se sa Mandom za sve receno. Zvezda juce nije zasluzila finale, Partizan je danas bio bolji nego mi juce, ali jbg.
Gagic usrao sve, a mislim da je bolje bilo da je Tepic onaj zadnji napad izbacio loptu u aut. Bar bi imali vremena da stanu u odbranu.
Slazem se sa Mandom za sve receno. Zvezda juce nije zasluzila finale, Partizan je danas bio bolji nego mi juce, ali jbg.
Gagic usrao sve, a mislim da je bolje bilo da je Tepic onaj zadnji napad izbacio loptu u aut. Bar bi imali vremena da stanu u odbranu.