Pohvalite se

Mesto za neobavezna ćaskanja
Корисников грб
The Rock
Assistant Manager
Поруке: 565
Придружен: 16 Јун 2011, 18:42
Место: Despotovac
Status: Није на вези

Порука од The Rock »

Polozio Nasledno pravo sa ocenom 8, a bio bih zadovoljan i sa slabom sesticom... :ole: :fanman:
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Слика

Vozili se brat i ja, sledeci put idemo 40 km.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Dal se hvalis sto si presao 25kilometara bajsom? Pa mi smo u osnovoj prelazili vise :slap:
I kad smo vec kod toga, moj najbolji ortak je krenuo juce iz Valjeva peske u Crnu Goru na more. Njih trojica ukupno. Krenuli su juce u 4 ujutru, trenutno su negde izmedju Zlatibora i Nove Varosi. :ave:
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

Ja sam na kraju osmog razreda bajsom sa drugom isao od AL do Sokobanje i nazad, to ti je 60km, mogli smo i vise da verglamo da smo isli negde dalje :) sad ne znam koliko bih mogao, odavno nisam vozio bajs otkad se sjebao menjac za koji me mrzi da popravljam.

U Jankovicu koliko je njima ekstra sad sto idu pesaka :)
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

хаха, које су ти то будале које су кренуле пешке, па 7 дана ће ићи. Добиће жуљеве и кад стигну на море неће бити низашта. Дуле, са иоле нормалним бајсом 25 километара можеш прећи за сат, евентуално сат ипо ако имаш узбрдице. Шта сте ви возили, тротинете?
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

mmladja пише:па 7 дана ће ићи.
To je i poenta :yesko:
A na moru ce biti jedan dan, posle se vracaju vozom.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

па боље да су ишли 7 дана да беру малине, зарадили би бар нешто пара. Што ти ниси ишао?
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Pa po tebi onda ni letovanja ni kampovanja nemaju poentu, jer za to vreme mozes da zaradis pare.

Nisam otisao jer i dalje traje ispitni rok.

Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Не, него ми је бесмислено ићи пешке 7 дана, малтретирати се, видети море и вратити се кући. Шта знам, можда је то доказивање неке издржљивости, лудости, опклада или шта већ, али делује прилично глупаво. Разумео бих да седну на бајсове или стопирају до доле, али ово никакве поенте нема.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

mmladja пише:Дуле, са иоле нормалним бајсом 25 километара можеш прећи за сат, евентуално сат ипо ако имаш узбрдице. Шта сте ви возили, тротинете?
Pa moze se reci, da mi vidite bajs i vi biste se hvalili sa ovim. Menjaci mi ne rade, kocnice nemam, zadnji tocak mi kriv, sediste pocepano, natekla mi muda od voznje. :xD:

Zamalo da poginem na raskrsnici, proleteo sam kroz crveno jer nisam mogao da zakocim. :slap:
Последње учитавање од Dule93 дана 06 Јул 2013, 22:27, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

mmladja пише:Не, него ми је бесмислено ићи пешке 7 дана, малтретирати се, видети море и вратити се кући. Шта знам, можда је то доказивање неке издржљивости, лудости, опклада или шта већ, али делује прилично глупаво. Разумео бих да седну на бајсове или стопирају до доле, али ово никакве поенте нема.
Ocigledno nemas avanturisticki duh :P
Последње учитавање од neme93 дана 06 Јул 2013, 22:27, учитано 1 пут укупно.

Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Mislim da u tom pesacenju nije poenta more nego bas pesacenje,sta ce sve proci,kako ce se snalaziti preko noci i sve to ... meni je to kul :)
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Dule93 пише:
mmladja пише:Дуле, са иоле нормалним бајсом 25 километара можеш прећи за сат, евентуално сат ипо ако имаш узбрдице. Шта сте ви возили, тротинете?
Pa moze se reci, da mi vidite bajs i vi biste se hvalili sa ovim. Menjaci mi ne rade, kocnice nemam, zadnji tocak mi kriv, sediste pocepano, natekla mi muda od voznje. :xD:

Zamalo da poginem na raskrsnici, proleteo sam kroz crveno jer nisam mogao da zakocim. :slap:
Имао сам нешто слично пре пар година, распад тотални. Пар ортака и ја се спуштали са Дивчибара, нисам могао да се зауставим до Ваљева, буквално 40 километара спуста без кочница. Мало сам само кочио патиком и то је то, а руке су ми се тресле кад сам се зауставио. После те вожње сам га оставио да трули у дворишту јер није вредело поправљати га и мењати делове :) И сад се решавам да купим неки полован бајс који ћу мало озбиљније да возим. За колико пара то отприлике може да се нађе?
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Ja sam krenuo da sredjujem moj, kupio rucke za menjace i kocnice, gume, i jos neka cuda i kad sam sve postavio izvalio da ne rade ni mehanizmi za menjace i kocnice. Sad cekam pare da odvojim da sredim i to ali me jebe i osovina, klima se sve pa i ne znam da'l se isplati popravljati.

Ali najjace sto mi tokom voznje sve puca, skripi, stah me da se ne raspadne. :zelenko:
Последње учитавање од Dule93 дана 06 Јул 2013, 23:11, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

...

Порука од westlife92 »

Keyser Söze пише:Mislim da u tom pesacenju nije poenta more nego bas pesacenje,sta ce sve proci,kako ce se snalaziti preko noci i sve to ... meni je to kul :)
to sam i ja rekao gore :)
Корисников грб
Boske11
Assistant Manager
Поруке: 884
Придружен: 14 Апр 2013, 10:34
Место: Sr.Mitrovica/Beograd
Контакт:

Порука од Boske11 »

Cime se vi hvalite ja i drugar smo isli 40 kilometara do Fruske Gore peske....nazad smo se vratili sa Apencom :ole: :lol: :cheers:
You''ll Never Walk Alone
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Dule koja je to nedodjija? :zelenko:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

pa ja sam isao redovno u zadnje vrijeme od 25. maja do Ade, krug oko Ade i nazad, to je negdje oko 20km, laganeze... Nego jebena rijeka se podizala svako malo pa nekad ne može da se prođe.
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Vidi ga ovaj Dule sto se kurci,a ja u avgustu,kad su pripreme za sezonu,istrcim ukupno 10-ak kilometara ujutru,i to sve mrtvi krugovi oko skolskog dvorista do 350 m najvise,i jos uvece opet trening sut+tehnika,zato sad ladim jaja,spremam se za to :D
Корисников грб
Boske11
Assistant Manager
Поруке: 884
Придружен: 14 Апр 2013, 10:34
Место: Sr.Mitrovica/Beograd
Контакт:

Порука од Boske11 »

Sinke isto i ja radim gde igras ti odg u poruci :zelenko:
Последње учитавање од Boske11 дана 07 Јул 2013, 12:45, учитано 1 пут укупно.
You''ll Never Walk Alone
Пошаљи Одговор

Повратак на “FM Kafana/FM Caffe”