Pohvalite se
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Dal se hvalis sto si presao 25kilometara bajsom? Pa mi smo u osnovoj prelazili vise
I kad smo vec kod toga, moj najbolji ortak je krenuo juce iz Valjeva peske u Crnu Goru na more. Njih trojica ukupno. Krenuli su juce u 4 ujutru, trenutno su negde izmedju Zlatibora i Nove Varosi.
I kad smo vec kod toga, moj najbolji ortak je krenuo juce iz Valjeva peske u Crnu Goru na more. Njih trojica ukupno. Krenuli su juce u 4 ujutru, trenutno su negde izmedju Zlatibora i Nove Varosi.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
Ja sam na kraju osmog razreda bajsom sa drugom isao od AL do Sokobanje i nazad, to ti je 60km, mogli smo i vise da verglamo da smo isli negde dalje
sad ne znam koliko bih mogao, odavno nisam vozio bajs otkad se sjebao menjac za koji me mrzi da popravljam.
U Jankovicu koliko je njima ekstra sad sto idu pesaka
U Jankovicu koliko je njima ekstra sad sto idu pesaka
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Pa moze se reci, da mi vidite bajs i vi biste se hvalili sa ovim. Menjaci mi ne rade, kocnice nemam, zadnji tocak mi kriv, sediste pocepano, natekla mi muda od voznje.mmladja пише:Дуле, са иоле нормалним бајсом 25 километара можеш прећи за сат, евентуално сат ипо ако имаш узбрдице. Шта сте ви возили, тротинете?

Zamalo da poginem na raskrsnici, proleteo sam kroz crveno jer nisam mogao da zakocim.
Последње учитавање од Dule93 дана 06 Јул 2013, 22:27, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ocigledno nemas avanturisticki duhmmladja пише:Не, него ми је бесмислено ићи пешке 7 дана, малтретирати се, видети море и вратити се кући. Шта знам, можда је то доказивање неке издржљивости, лудости, опклада или шта већ, али делује прилично глупаво. Разумео бих да седну на бајсове или стопирају до доле, али ово никакве поенте нема.
Последње учитавање од neme93 дана 06 Јул 2013, 22:27, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Been thanked: 11 times
Имао сам нешто слично пре пар година, распад тотални. Пар ортака и ја се спуштали са Дивчибара, нисам могао да се зауставим до Ваљева, буквално 40 километара спуста без кочница. Мало сам само кочио патиком и то је то, а руке су ми се тресле кад сам се зауставио. После те вожње сам га оставио да трули у дворишту јер није вредело поправљати га и мењати деловеDule93 пише:Pa moze se reci, da mi vidite bajs i vi biste se hvalili sa ovim. Menjaci mi ne rade, kocnice nemam, zadnji tocak mi kriv, sediste pocepano, natekla mi muda od voznje.mmladja пише:Дуле, са иоле нормалним бајсом 25 километара можеш прећи за сат, евентуално сат ипо ако имаш узбрдице. Шта сте ви возили, тротинете?
Zamalo da poginem na raskrsnici, proleteo sam kroz crveno jer nisam mogao da zakocim.
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
Ja sam krenuo da sredjujem moj, kupio rucke za menjace i kocnice, gume, i jos neka cuda i kad sam sve postavio izvalio da ne rade ni mehanizmi za menjace i kocnice. Sad cekam pare da odvojim da sredim i to ali me jebe i osovina, klima se sve pa i ne znam da'l se isplati popravljati.
Ali najjace sto mi tokom voznje sve puca, skripi, stah me da se ne raspadne.
Ali najjace sto mi tokom voznje sve puca, skripi, stah me da se ne raspadne.
Последње учитавање од Dule93 дана 06 Јул 2013, 23:11, учитано 1 пут укупно.
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
...
to sam i ja rekao goreKeyser Söze пише:Mislim da u tom pesacenju nije poenta more nego bas pesacenje,sta ce sve proci,kako ce se snalaziti preko noci i sve to ... meni je to kul