(FM15) Problemi i pitanja
-
Danijel_CH
- Status: Није на вези
-
Danijel_CH
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Da sejvuje po 20sek, pa ajde, ali sad traje čitavu večnost. Ja prebacio na every month.
Što se tiče crasha, evo i zvaničnog FAQ-a.
I’ve encountered a crash dump when running Football Manager 2015 – what do I do?
Što se tiče crasha, evo i zvaničnog FAQ-a.
I’ve encountered a crash dump when running Football Manager 2015 – what do I do?
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Meni ne izbacuje crash, ali imam jedan drugi problem, zna li neko šta to može biti... Kada upalim fm i odigram par utakmica (znači uglavnom kod treće, četvrte, nikad posle prve), dođem na matchday, odaberem sastav i izađe ono "teams are warming up", kako se to skloni tako igra zabode i ostane mi ona ruka na cursoru, ne mogu više nigdje da kliknem. Jedino riješenje mi je ctrl+alt+delete i gašenje igrice. Čim otvorim task manager u njemu piše pored FM-a piše not responding.
Zbog toga uglavnom moram da čuvam posle svake druge utakmice, što je zaista tragično sa ovim sejvovanjem koje mi kako odmičem sa igrom traje sve duže i sada je već prebacilo 5 minuta :argh:
Zbog toga uglavnom moram da čuvam posle svake druge utakmice, što je zaista tragično sa ovim sejvovanjem koje mi kako odmičem sa igrom traje sve duže i sada je već prebacilo 5 minuta :argh:
И душа и тело, све је црно бело...
-
Maki93
- Newgen
- Поруке: 19
- Придружен: 07 Мар 2011, 14:44
- Место: Bor, Beograd
- Klub koji vodite: Crvena Zvezda
- Formacija: 4-2-3-1
- Steam: mariogualtieri
Ma gde sacuvao... stavio autosave na 3 meseca ja mislim..Dule93 пише:Pa verovatno da jeste, nastavi dalje, jel si bar sacuvao pre toga?
Ukljuci auto save na svakih nedelju dana.
Odigrao 1-1 sa Novim Pazarom i povredio mi se Jovic a dao gol, tako da moracu opet sa njima taman..
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Obriši keš i preferences, apdejtuj drajvere za grafičku ako već nisi. Instrukcije su u mom sigu.markohn22 пише:Meni ne izbacuje crash, ali imam jedan drugi problem, zna li neko šta to može biti... Kada upalim fm i odigram par utakmica (znači uglavnom kod treće, četvrte, nikad posle prve), dođem na matchday, odaberem sastav i izađe ono "teams are warming up", kako se to skloni tako igra zabode i ostane mi ona ruka na cursoru, ne mogu više nigdje da kliknem. Jedino riješenje mi je ctrl+alt+delete i gašenje igrice. Čim otvorim task manager u njemu piše pored FM-a piše not responding.