(FM14) Problemi i pitanja
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Zato što su Rumuni pogana nacija koja ne zaslužuje da udje u eu, pa im britanci ne daju da se slobodno švrljaju po njihovoj državi.Ander пише:na koju foru rumunu treba work permit za englesku? nasao nekog prezajebanog regena i ne mogu da ga dovedem...
Последње учитавање од zele дана 06 Дец 2013, 15:21, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Mislim da cena igrača, ali i količina novca koji će ti pponuditi zavisi i od reputacije i kluba i lige i igrača. Moguće je da ima uticaja. Ako baš moraš da ih prodaš, probaj da tražiš procente od sledeće prodaje, to može malo da te spasi, da ih ne daješ za siću. Srećno.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Ander
- Youth Team Coach
- Поруке: 195
- Придружен: 01 Нов 2011, 15:20
- Место: Beograd
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 6 times
zele пише:Zato što su Rumuni pogana nacija koja ne zaslužuje da udje u eu, pa im britanci ne daju da se slobodno švrljaju po njihovoj državi.Ander пише:na koju foru rumunu treba work permit za englesku? nasao nekog prezajebanog regena i ne mogu da ga dovedem...
to stoji, ali ono, malo je frustrirajuce. kao sto mi 19ogodisnji cileanac nije dobio wp, iako je odigrao 23 tekme za U20 tim
-
Markegani
- Newgen
- Поруке: 1
- Придружен: 07 Дец 2013, 13:49
- Место: Kraljevo
- Контакт:
Nov sam, nadam se da nisam omašio temu.
Trenutno nisam finansijski spreman da se isprsim za Original, pa pokušavam da se sklepam sa "kuvanom igricom". Sve radi super, samo su mi problem imena igrača, kao da su svi poreklom iz Afrike... Ako neko ima lek za ovo neka mi pošalje na pm, bio bih mu zahvlan.
Pozdrav
Trenutno nisam finansijski spreman da se isprsim za Original, pa pokušavam da se sklepam sa "kuvanom igricom". Sve radi super, samo su mi problem imena igrača, kao da su svi poreklom iz Afrike... Ako neko ima lek za ovo neka mi pošalje na pm, bio bih mu zahvlan.
Pozdrav
Zanima me kako se pripremate za 2 sezonu u svom klubu. Koji tip igraca dovodite? Da li menjate, pravite novu taktiku?
U prvoj sezoni ispunim sva ocekivanja ili odradim bolje od njih, ali onda u drugoj nastaje haos... Da li je do losih transfera, velikog broja novih igraca, mentaliteta istih... Ne znam sta da radim, u drugoj sezoni mi sve ekipe igraju kao da su predvidjeni za ispadanje
U prvoj sezoni ispunim sva ocekivanja ili odradim bolje od njih, ali onda u drugoj nastaje haos... Da li je do losih transfera, velikog broja novih igraca, mentaliteta istih... Ne znam sta da radim, u drugoj sezoni mi sve ekipe igraju kao da su predvidjeni za ispadanje
Sé un hombre
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ne valja dovoditi mnogo igrača i praviti velike rezove. Ako to uradiš, onda zakaži mnogo prijateljskih mečeva i da bi ti se ekipa brže uigrala.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
srbinho