Premier League Fantasy 2013/14

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од markohn22 »

evo mog tima kako za sada izgleda :)

Слика
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Dobro ljudi, sta stvarno ocekujete od likova kao sto su Leiva ili Wanyama? Niti daju golove, niti beleze asisencije, samo pakuju kartone. Naravno, korisni su inace, ali u fantaziju ne jedu 'leba.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Ljudi "bomba" ove godine Pol Witningem iz Kardifa, lik izvodi sve prekide kod njih, a jeftin je 5.0, odlična zamena za za ove krljače. Ali negde pročitah da će se i za oduzete lopte davati bod, a pass completion preko odredjenog procenta nosi bodove, tako da Lucas i Wanyama mogu nešto da ućare, mada je to malo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Evo mojih momaka :cheers:

Слика
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

vidiš neme kako me je joca poslušao, nije neznalica kao ti. :rugalica:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Слика Evo ga, ODVALIĆU VAS!
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

zele пише:vidiš neme kako me je joca poslušao, nije neznalica kao ti. :rugalica:
A? Pa imamo skoro isti sastav xD
Ko ne uzme Van Persija, Staridza i Zahu, zajebao se opasno.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Zezam se. Neminjo, opušteno. Ja sam se odlučio za tandem Joveta- RvP, dva špica.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Ja Judu necu ni jednom izabrati ove godine, prosle mi je bio kapiten sve vreme, izvukao sam maksimum od njega.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Vladar пише:Dobro ljudi, sta stvarno ocekujete od likova kao sto su Leiva ili Wanyama? Niti daju golove, niti beleze asisencije, samo pakuju kartone. Naravno, korisni su inace, ali u fantaziju ne jedu 'leba.
ja od Lucasa ne očekujem skoro ništa, al jbg koga drugo staviti za 4,5M, od svih sa tom cijenom on je jedini koji bi trebao da igra kao starter... Imam 3 golgetera, 3 odlična pakera u veznom redu i 2 vrhunska beka... Van Persie jeste preskup ali čovjek će opet da gazi i svako ko ga nije uzeo biće u zaostatku za ostalima.

Što se tiče Totenhema, oni imaju 50 igrača u veznom redu i zato mi je rizično uzimati nekoga od njih jer onda niko nema baš sigurno mjesto... i šta je sa Bejlom, odlazi li ili ne?
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Sigurdsson ima da pokida ove sezone.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Ne znam za Bejla, ja ga ionako ne bih stavio, i od njega sam izvukao sve prosle sezone, red je da drugi malo prase. Imao sam jos nekoliko nedoumica oko transfera pa sam zaobisao. Uglavnom, meni nekako vise pije vodu da se vezni red nakrca ovim polu-spicevima, ili makar krilima(Volkot, Dembele, Sigurdson, Micu, Zaha,...) tu prste asistencije i golovi, najvise bodova bi oni trebali da donesu. U spicu cu se za pocetak uzdati u ove debitante u Premijer Ligi uz kapitena Lukakua od kojeg ocekujem da odvali sezonu. Menjace se tu dosta, jurice se oni koji nadju formu.
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

Razmišljao sam i ja o Lukaku-u, ali po svemu sudeći ako Runi pređe u čelsi on neće imati toliko veliku minutažu.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

ja mislim da Rooney neće u Čelzi... a evo ovdje imate za sve ekipe "predicted lineups", npr Sigurdsona nema u starterima...
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Gde to predicted lineups?
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

Слика

Evo ga moj tim : :fanman:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Wolkot neće kao prošle godine igrati u rupi izmedju veze i napada, već ide na bok, što znači lošiji učinak nego prošle godine (mislim da je bio 14g /13as). Bejl ide, tako da nema od toga ničega. Lukaku možda neće biti starter na obe, zato što Tores ne ide na okup repke, pa je moguće da Španac odigra. Hazard vam je najbolje rešenje za DGW. Bony-Michu tandem zajeban, videćemo, Joveta starter igraće iza Aguera ili Džeka(a možda obojice) koji će biti usamljen u špicu. RvP ima da oplodi, a Zaha se gura sa Nanijem i ostalima, ali je jeftin, pa šta odigra. Ramirez će ove godine kod Poketina igrati u rupi kao Walkot prošle U Arsenalu, tako da će tu prštati, ima sve da ide preko njega. Everton je dosta zanimljiv, igraće 3-4-3 ili 4-5-1, ako igraju ovu prvu Bejns prelazi u vezu i ima da kolje, a ako igraju ovu drugu, Miralels ima da katuje i da sabija. Kome je skup Bejns, neka uzme Colemana isto igra samo desno, ali Bejns izvodi prekide.
Ostala jeftinoća: Brady, krilo Hula, izvodi kornera, a ponekad i penale. Može da popuni broj. N. Maynard, prošle godine trebao biti veliko pojačanje Cardifa, ali se sjebao, pauzirao do kraja i onda prvi meč i gol. Mislim da će igrati redovno. Snodgrass, glavni u Norwichu, šta god da se radi u napadu ide preko njega. Brayford, bek Cardifa, mnogo ofanzivan, voli da probije. Witningem, glavni izvodjač svega i Kardifu, tako da će ugrabiti neki poen. I da dodam još za liverpul, Džonson je ofanzivnije od onog španca na levom beku, Gerard će igrati malo povučenije, a Coutinjo će, zbog onoga sa Suarezom preći u napadačku trojku+ Aspas i Staridž. Od Stouka ne treba očekivati odbranu kao prošle godine, gde su Beković i Šoukros donosili dobre poena, sada ih vodi Mark Hjuz, neznalica.
Evo i tim predikšns.

Код: Изаберите све

http://www.fantasyfootballscout.co.uk/team-news/
Последње учитавање од zele дана 12 Авг 2013, 14:24, учитано 3 пута укупно.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

haha ja zaboravih da okačim link, eto stavio je Zele :cheers:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ja nešto kontam da ovi lajnupsi nisu ni za qrac, Pa gde je bre Negredo i gde je Aguero, sad sam negde drugo čitao da Joveta neće biti starter, a ja ga imam u ekipi, skup je 9.5, a kontao sam da uzmem Džeka umesto njega i pojačam vezu sa Miraljesom. Bejns je preskup, ali obavezan, jer izvodi sve prekide, a Everton će biti opasan kod kornera (Jelavić, Felaini, Miraljas + neko iz defanzive). Skontao sam samo jedno, da što više razmišljam to sam neodlučniji. Ima da sačekam 1h pre početka kola i da onda odaberem, kada budem znao skoro sve postave. :xD:

Bajka o Barnetu
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

Miralas zele, ne Miraljas. :D
Пошаљи Одговор

Повратак на “Igre”