[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LgajyIgh ... e=youtu.be[/youtube]
(FM 2015) Poludim
Sta reci...
A hteo sam da gradim ekipu oko njega.
A hteo sam da gradim ekipu oko njega.
Код: Изаберите све
http://s29.postimg.org/5nhicvznb/2014_11_18_00002.jpgКод: Изаберите све
http://s29.postimg.org/ac23lte7r/2014_11_18_00001.jpg
Последње учитавање од Ensaaar дана 18 Нов 2014, 15:25, учитано 3 пута укупно.
-
Danijel_CH
- Status: Није на вези
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Za skoro 2ipo sezone sa PFC sam skupio ukupno možda 5 CS u ligi... Znači jebeno nerealno, na svakoj tekmi moram da primim gol. Konačno pomislim evo ga CS jer vodim 7:0 sa 2 igrača više i primam gol u 87. minutu za 7:1! A pobjeđujem uglavnom sve, npr sad u trećoj sezoni imam skor 12 0 1, ali bez primljenog gola ne može...
И душа и тело, све је црно бело...
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ja u poslednje dve sezone imam po 16 cs-ova u ligi, sad u ovoj već šest u devet kola. u prve tri sezone sam imao 13, pa 9 i 12. Obično završim sezonu sa 20+ cs-ova.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- CitizenBJ
- Youth Team Coach
- Поруке: 120
- Придружен: 24 Окт 2011, 10:36
- Место: Sombor
Ja ludim do propuštenih prilika!!! Dominiram, imam između 20 i 40 šuteva ka golu, tek pola od toga u okvir, a promašuju iz nemogućih situacija. A radi se o vrhunskim fudbalerima: Falcao, Rooney, Van Persie itd... Gubim utakmice ili bodove protiv ekipa koje su realno mnogo slabije bile na terenu jer imaju dvostruko bolju realizaciju!
Malopre igram finale Lige Šampiona protiv Bayerna, izgubim 3:4, jer u sudijskoj nadoknadi Van Persi promašuje dve 100% prilike, a ostatak utakmice i da ne spominjem!!! ziceri sa 5 metara, situacije jedan na jedan. I tako cele sezone, nebitno da li je na golu Neuer ili neki sa dve leve ruke...
Dobijem 7 žutih kartona i primim 2 gola iz daljine u finalu, njima svaki drugi šut - gol!!! to mi je najviše dobijenih kartona na jednoj utakmici, ne igram tvrdo i agresivno! Dobio sam 5 žutih u prvih 20 min utakmice, svaki faul je bio karton...
Malopre igram finale Lige Šampiona protiv Bayerna, izgubim 3:4, jer u sudijskoj nadoknadi Van Persi promašuje dve 100% prilike, a ostatak utakmice i da ne spominjem!!! ziceri sa 5 metara, situacije jedan na jedan. I tako cele sezone, nebitno da li je na golu Neuer ili neki sa dve leve ruke...
Dobijem 7 žutih kartona i primim 2 gola iz daljine u finalu, njima svaki drugi šut - gol!!! to mi je najviše dobijenih kartona na jednoj utakmici, ne igram tvrdo i agresivno! Dobio sam 5 žutih u prvih 20 min utakmice, svaki faul je bio karton...