Premier League 15/16
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
E baš fino, još da počnete da igrate, pa možda budete sedmi. Danas ništa, raspad, prvo poluvreme i ona 3-4-1-2, za zaborav, sramota koliko ispadate u odbrani. Drugo tu i tamo, ali u napadu loše, da ste se bar napromašivali, nego niste ni imali neke šanse. Koliko si kenjao dok su bile pripreme, ja sam mislio da osvajate PL u prvom kolu, kad ono kita lastina.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ne provociram te, nego stvarno ste me razočarali, koliko si se ložio dok su bile pripreme, mislio sam ima da pršti danas, a stvarno ste odigrali užasno. Ova tri štopera se gube, ne znaju gde da stanu i gde da idu, Džouns danas ispao 3-4 puta, Herera se nije video, od Mate ništa, ovi bekovi djene-djene, trudili su se, ali ništa nisu uradili, Runi se trudio, ali sve neki šutevi iz daljine, niste mogli dobru šansu da stvorite. Ne provociram te, to je ono što sam ja video. Pa jebote koliko sam očekivao da ćete sabiti, Runi mi kapiten, a i Džounsa sam uzeo, malo falilo da uzmem i Risa Džejmsa, ali sam odustao i još ubacio tim12+pp na tiket.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ali Voja ne može da dobije WP, LVG ga je već skautirao, ali zakon se isprečio.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
lol tebra, prelistaj malo stranice, pohvalio sam igru samo protiv Los Andjelesa i Rome. Skloni se malo sa sunca vidis da ti ne prija.zele пише:Ne provociram te, nego stvarno ste me razočarali, koliko si se ložio dok su bile pripreme, mislio sam ima da pršti danas
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
United je jos losiji .
Последње учитавање од arseNal-serbia дана 17 Авг 2014, 15:22, учитано 1 пут укупно.
- arseNal-serbia
- Manager
- arseNal-serbia
- Manager
- arseNal-serbia
- Manager
- zele
- SFM Hall Of Fame
"Korijere delo Sport" prenosi da je Holanđanin pikirao igrača koji bi mogao da bude okarakterisan kao "plan B" i mada mnogima deluje nemoguće, radi se o iskusnom defanzivcu Milana.
Mnogo jeftinija opcija za Junajted bila bi dovođenje Felipea Meksesa koji je poslednjih deset godina proveo igrajući za Romu i Milan.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu