FM 2014 - diskusija
-
mikoexclusive
- First Team Coach
- Поруке: 266
- Придружен: 07 Апр 2013, 19:29
- Место: Rudo
- Status: Није на вези
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Nemam problema sa autogolovima iz prekida, a penala u globalu imam malo, ali opet ne znam koji je propisan broj penala za jednu sezonu? Deset? Pet? Nijedan? Ima li neki broj kao referentan?
Последње учитавање од zele дана 25 Јан 2014, 16:37, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Miksa
- Youth Team Coach
- Поруке: 174
- Придружен: 26 Сеп 2012, 00:16
- Место: Kraljevo
Ne razumem više ovu igricu, majke mi.
Osvojio sam u jednoj sezoni sa Milvolom Premier Ligu, FA Kup i Ligu Šampiona, moj igrač je proglašen i najboljim golgeterom LŠ i EPL i najboljim igračem LŠ, a u konkurenciji za Golden Boy-a i Ballon d'Or nijednog mog igrača. To mi je glupo.
Osvojio sam u jednoj sezoni sa Milvolom Premier Ligu, FA Kup i Ligu Šampiona, moj igrač je proglašen i najboljim golgeterom LŠ i EPL i najboljim igračem LŠ, a u konkurenciji za Golden Boy-a i Ballon d'Or nijednog mog igrača. To mi je glupo.
'So when I go home, sometimes, even when I had an amazing game, I always think about what I missed.' - Thierry Henry
- A.Boghossian
- Manager
- Поруке: 1121
- Придружен: 05 Нов 2010, 03:15
- Место: Parma, Italy
- Been thanked: 1 time
- Контакт:
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Место: Beograd
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Ovo je malo opsezniji problem oko koga se vodila diskusija izmedju par nas. Problem je u samom FMu sto nema tacno odredjena pravila i kriterijume za to. Valjda ce to biti ubaceno u neki naredni FM posto ovo ume da bude dosta nerealo u nekim situacijama.DS_RS пише:Jel se desava nekom da selektori dobijaju tesko otkaze, eventualno koja africka ostane bez selektora i nekad neka evropska ...
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
da, dešava se. I onda te novinari pitaju da li si zaniteresovan. Bilo je to i na ranijim fm-ovima.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Na oba moja sejva, goše mi sasvim pristojno brane penale, ne odbrane svaki, ali jebiga, i ne primaju sve, kao što se mnogo ljudi žali.markohn22 пише:mene nervira što za 2 sezone moji golmani nisu odbranili ni 1 penal, a svirali su ih protiv mene baš dosta, i još sam 2x u kupu igrao na penale... doduše i protiv mene su odbranili samo 1, mislim da se jako rijetko brane...
Autogolova kod mene ima slabo, dešava se, možda 3, 4-5 puta po sezoni da ovi moji balvani daju sami sebi golove. A golova kao kiše i kod mene. Portugalske niže lige, lakše će doći 7+ nego 0-2StrikeFront пише:Neverovatno mnogo golova pada na utakmicama da to nije normalno. Celo kolo lige mi cesto dodje 3+ pa i 4+, Jelen Super Liga. Takodje, povrede igraca sevaju nenormalno kao i auto-golovi. Stvarno sam razocaran ovim desavanjima a mislio sam da ce to da srede.
Trust me, i'm the Doctor
Podelite sa nama vase rekorde, da vidimo koliko kao forum mozemo da postignemo.
Код: Изаберите све
http://serbian-fm.net/fm-2014-fm-rekordi-vt11217.htm