KK Crvena zvezda [2013/14]

Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun
Status: Није на вези

Порука од Sinke »

Leglo bi i meni 100e znas kako,ali nema :zelenko:
Корисников грб
Convict
First Team Coach
Поруке: 429
Придружен: 29 Нов 2010, 09:21
Место: Montenegro,Serbia

Порука од Convict »

Bio sam da gledam protiv Buducnosti, prosto ne znam koji im je k...c bio, ono nije licilo ni na sta, tolika nemoc u napadu da je to strasno. Odigrala je Buducnost odlicno odbranu i sve to stoji, ali sa onakvim napadackim potencijalom morali smo bolje. Kapiram da je umor, sad idu nesto lakse utakmice, bice valjda malo vremena i za odmor.
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Izgubili smo utakmicu protiv Budućnosti zato što nismo bili dominantni pod košem. Katić i Braun nisu uspeli da se nametnu i time smo izgubili dosta opcija u napadu.
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Mene ne brinu ova dva poraza, već pre svega igra u tim mečevima. Potpuno smo izgubili balans u napadu i počeli smo previše da igramo individualno. Kao glavne krivce za našu lošu igru u napadu bih apostrofirao Nelsona i Brauna. Nelson nije uopšte agresivan u napadu, nakon bloka sa povlači unazad i daje loptu igraču prvom do sebe, ne ide na ulaz, ne probija prvu liniju odbrane i tako samo umrtvljuje igru. Braun ne pravi kvalitetne blokove, nije u stanju da se izbori sa poziciju pod košem, da bi mu se spustila lopta i katastrofalan je u odbrani, a ni Nelson nije mnogo bolji. Savović ponovo deluje izgubljeno na terenu, a posebno je takav bio u prvom poluvremenu večerašnje utakmice, dok je u nastavku ipak uspeo da malo popravi utisak sve do onih pogrešnih dodavanja u četvrtoj četvrtini.
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Eurocup Last 16 Group L: Unics Kazan, Crvena Zvezda (Red Star), Galatasaray, Ratiopharm Ulm
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Све три фине Евролигашке екипе,Улм исапо у квалификацијама за ЕЛ,и Уникс такоће чини ми се,Галатасарај прошле године играо ЕЛ,тешка група,али и прилика да покажете колико вредите :)
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Једини начин да прођемо су све три победе кући и један брејк. Другачије не видим наш пролаз.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

ako ponovimo igru pre duela sa crnogorcima i ovog meca, bijemo nemce dva puta i ostale kuci sigurno, a mozda klepimo i turke u gostima, nisu oni nista jaci. Jeste da su po imenima dobri, ali koliko puta se pokazalo da imena nisu toliko bitna. Ja sam optimista.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Ulm je drugi u nemackoj ligi sa skoro istim skorom kao Brose Basket.Galatasaray ubedljivo prvi u Turskoj ligi.A kada pravim poredjenje Besiktas s kojim Partizan igra u grupi je sesti,a vec je obezbedio 3 mesto u evroligi.I Uniks za njih ne znam kako stoje u Ruskoj ligi nisam pratio,ali bice pretesko proci ovu grupu jer Ulm nije za potcenjivanje,ekipa istog kvaliteta kao Bamberg.Galatasaray ima odlicnu ekipu prava evroligaska ekipa:N Dong,Domerkant,Jamont Gordon,Arslan,Macvan,Hawkins,Dudley,Lakovic.Po meni za klasu jaci od Besiktasa,a znamo da je Besiktas kvalitetan.I Uniks uvek nezgodan,ima veliki budzet,i stalno dovodi kvalitetne strance.Tu su:Luday,Banic(hrvat),Kalmakoglou,Eidson,Chatman.Ne znam sta da ocekujem posle ovakve igre.Ukoliko nastavimo sa ovom igrom nemamo mi sta da trazimo ovde,ali ako pokazemo borbenost i pobedimo sve kuci onda cemo imati velike sanse za prolaz.Samo mi nije jasno kako smo izvukli ovako tesku grupu?
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

kako brate, pa kurata galata nije mogla da bude prva i to pored lokomotive, donjecka i sopota, eto koja je to ekipa, kad su u takvoj grupi prosli na kos razliku. A i taj ulm, pored cibone i solea, jedva 3-3 i opet na poene drugi. Svi su ti rosteri jaki, danas svaka budala koja ima lovu dovodi bruka strance, a TIM i EKIPA qrac, sve samo soliranje i takmicenje da dam sto vise. Nismo ni mi daleko od toga, ali ako ponovimo onu igru od pre Buducnosti ima da prodjemo sa skorom 4-2 ili 5-1, mozda vam se cini da lupeta, ali zivi bili pa videli, samo da ponovimo onu igru.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

zele, Pa jeste.Ali u ligi ima skor 8:1 i sigurno ce sledece sezone igrati evroligu.Jeste al kad pogledas imena odlicna ekipa :N Dong,Domekrant,Lakovic,Jamont Gordon.Po meni evroligaska ekipa koja bi prosla grupu u evroligi bez problema.Ali ne igraju timski naravno,al to ne mozes ni da ocekujes uz ovakve igrace.Mene samo brine da se oni ne razigraju bas protiv nas i ugaze nas 20 poena.Jer ako budemo igrali ovako kao sto smo igrali danas ugazice nas i Ulm ovde kuci.Mislim da cemo Kimki lakse dobiti nego Galatasaraj.A sto se tice Ulma ni njih ne treba potceniti.Nisu ni oni uopste losi,i nece biti lako pobediti ih.Drago mi je sto smo izvukli ovakvu grupu,jer ako uspemo ovo da prodjemo,znaci da mozemo da idemo i na osvajanje evrokupa(sto da ne).Jer po meni osim Uniksa i Galatasaraja nema jos mnogo jakih timova,al sve zavisi i od forme u odredjenom trenutku.Videcemo,ocekujem da mozemo sve da dobijemo kuci,i valjda cemo ubosti jednu pobedu u gostima pa da se priblizimo korak dalje osvajanju Evrokupa,al jos je za to rano. :cheers:
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EzgLxqmQn0[/youtube]

Потписан професионални уговор са Добрићем. 1994 годиште, 199цм.
У ХЕБА Јуниорској лиги бележи 15.1 поена и 5.8 скокова по утакмици.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

jebeno teska grupa ali mozemo mi to :D
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Majk Skot peva :D Ludak

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OhsKEybvUX4[/youtube]
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Јако битна победа против Радничког, пришли смо Партизану на само победу мањка.
Очекују нас две утакмице кући, у уторак играмо против Сплита а за викенд против Задра.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

DRUGI smo, partizan ispusio :ole:
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

I tebe ono ne zanima Partizan??Koliko si ispao licemeran i patetican sa onim postom sad se jasno vidi....Koga lazes sebe ili druge???Ali mlad si moze se to razumeti...

Clint Eastwood, ne ulazim u vasu temu, mene partizan NE ZANIMA

Verujem da je slatko pojesti svoja go*na....
Последње учитавање од fanst[E] дана 20 Дец 2012, 01:20, учитано 1 пут укупно.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

ko je reko da sam ulazio u vasu temu :) ? utakmicu sam gledao na Areni i naravno da sam navijao za Zadar da bi Zvezda bila 2. i mnnogo mi je drago, jedva cekam da vas gledam protiv Krke....
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Do jaja! Nisam gledao, jutros u busu cujem da su izgubili, pa mi bi drago. A tek kasnije sam cuo i kako su izgubili, pocelo je polako da se vraca sve. Gotova je stoka, verujem da lagano mozemo da zavrsimo prvi.
Корисников грб
JasminPetkovic
Assistant Manager
Поруке: 655
Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
Место: Surdulica
Has thanked: 1 time

Порука од JasminPetkovic »

Rutinska pobeda protiv zadra 88-79... :fanman: :fanman: :fanman:
:zvezda: :zvezda:
Слика