NBA fantasy 2014/15
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Poslao sam ti novu ponudu. Neću onog Tadža, odvratan je. Kao neki neuhranjani Etiopljanin, a Kraforda sam imao prošle godine, nervirao me mnogo.
Последње учитавање од zele дана 22 Дец 2014, 23:56, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
prebacih lena na startnog c, miles upao u tim, kanter odmara malo #ComeOnUnderdogs

Последње учитавање од Gagi дана 23 Дец 2014, 10:47, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
'Desi poš'o!

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Batler, Ašik, Rondo, Fejvors i Solomon Hil na trejd listi, može 2za2, 3za3, 4za4. Melo me ne zanima. A ni Salindžer. Džoša Smita vrednujem oko 13.5fp. Čisto da vlasnici ovih igrača budu svesni, ako nešto hoće da ponude.
Edit: Tristan Tompson skinut sa liste, Varežao se sjebao do kraja sezone- Džoš Smit našao klub, biće pf u Hjustonu, vrednost mu je upravo skočila na 13.5fp.
Edit: Tristan Tompson skinut sa liste, Varežao se sjebao do kraja sezone- Džoš Smit našao klub, biće pf u Hjustonu, vrednost mu je upravo skočila na 13.5fp.
Последње учитавање од zele дана 24 Дец 2014, 19:22, учитано 2 пута укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- zele
- SFM Hall Of Fame
Zanima me Vol, mislim da je dil Vol-Batler fer (poeni, minuti, bitnost u ekipi), ali ne mogu da uzmem PG-a, ako ti ne dam jednog, morao bih PG-a da ti pošaljem, ali nemaš sa čime da izjendačiš, što bi značilo da moramo da ubacimo trećeg, npr. Solomona Hila za nekog. Pada mi na pamet dil Rondo, Batler, Hil za Vola, Kerola i Smita, ali mi se to nešto ne dopada, ne bih voleo da Rondo izdominira, a da sam ga ja olako pustio. A opet Džoš Smit može i da jebe, a može i da fejluje, jer može Hauard da mu pokupi skokove, a Harden šuteve. Baš je sad gužva u tom Hjustonu.Andrej пише:Zele od tvojih me ozbiljno interesuju Batler i Fejvors, lakse bi mi bilo da ti posaljes ponudu ako te nesto interesuje.
Još nisam skontao kako da Fejvorsa ubacimo u trejd, opet je problem što ti nemaš sa čim da izjednačiš njegove poene i tu mora neki dodatni igrač.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Pa to je otprilike to, na tako nesto bi mogao pristati. Hilla iskreno ne volim i tu bi radije video nekog drugog u trejdu tipa McLemore ili Tristan... Ali opet ave je to daleko zbog toga sto tek treba da se vidi ucinak Smitha u Hjustonu.Zanima me Vol, mislim da je dil Vol-Batler fer (poeni, minuti, bitnost u ekipi), ali ne mogu da uzmem PG-a, ako ti ne dam jednog, morao bih PG-a da ti pošaljem, ali nemaš sa čime da izjendačiš, što bi značilo da moramo da ubacimo trećeg, npr. Solomona Hila za nekog. Pada mi na pamet dil Rondo, Batler, Hil za Vola, Kerola i Smita, ali mi se to nešto ne dopada, ne bih voleo da Rondo izdominira, a da sam ga ja olako pustio. A opet Džoš Smit može i da jebe, a može i da fejluje, jer može Hauard da mu pokupi skokove, a Harden šuteve. Baš je sad gužva u tom Hjustonu.
Još nisam skontao kako da Fejvorsa ubacimo u trejd, opet je problem što ti nemaš sa čim da izjednačiš njegove poene i tu mora neki dodatni igrač.
Nisam siguran da se sada mozemo dogovoriti za njega, osim Hejvarda ti nemas nista sto bi me interesovalo a sto bi moglo premostiti tu razliku. Do skora si imao jebeno gotivan tim ali sad tu imas bukvalno 4-5 korisnih igraca. Bosh i Lens bi me interesovali, ali povreda Bosha i cekanje na Lensov trejd me nekako odbijaju od trejda.Tokelara пише:Daj meni Hardena
- zele
- SFM Hall Of Fame
Meklemor -možda, ali Tristan nikako, jer se Varežao sjebao, pa će Tristan da oplodi. No sačekajmo da vidimo kako će se Smit prilagoditi. Nimalo mi se ne dopada ta gužva u Hjustonu.
Edit: Vins jebe! Moram ga kupiti u nedelju.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9TWDM79Xm0g[/youtube]
Edit: Vins jebe! Moram ga kupiti u nedelju.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9TWDM79Xm0g[/youtube]
Последње учитавање од zele дана 25 Дец 2014, 02:53, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Je l' može Rondo i Ašik za Smarta i Gasola ili Jonasa?
Последње учитавање од zele дана 25 Дец 2014, 20:56, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
Svakako me ne zanimaju ti igraci koje nudis, Korvera bas mrzim ima te neke ubilacke plave oci 
Zele ako si ozbiljan moze to salji.
Zele ako si ozbiljan moze to salji.
Последње учитавање од salel дана 25 Дец 2014, 21:23, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Uvek sam ja ozbiljan, šta da šaljem za Gasola ili Jonasa?
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu