SFM Kup - Februar 2015. - Opšta diskusija
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
ajmo do 32 prijave!
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Što mene tiče, ja mogu sutra da oderem i tebe i Tokića, pa da ovaj može da ide kući.
Последње учитавање од zele дана 18 Феб 2015, 23:52, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Al' stvarno su klubovi odvratni. Dva od mojih top 5 najogavnijih. Tačno ću sledeći put poslednji da se prijavim, a pre toga ću da izbrojim glasove.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Au kakva montaža kolega xD
Na Sibinja pa Andreja pa onda ako nekim čudom prođem i na westlifea xD... komiran sam ovim žrebom ali šta da se radi. Nisam glasao za ovaj par ali odgovara. E sada... recite jel se otvaraju posebne teme ili kako već? I čekamo sejv ili sami kreiramo??
Ja bih da odigram što pre... igra mi se strašno i ako mislim da dalje od Sibinja neću.
Elem, srećno svima.
Na Sibinja pa Andreja pa onda ako nekim čudom prođem i na westlifea xD... komiran sam ovim žrebom ali šta da se radi. Nisam glasao za ovaj par ali odgovara. E sada... recite jel se otvaraju posebne teme ili kako već? I čekamo sejv ili sami kreiramo??
Ja bih da odigram što pre... igra mi se strašno i ako mislim da dalje od Sibinja neću.
Elem, srećno svima.