Šta jedete?
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
- Status: Није на вези
Pica-burek, je li lozite vi ljude. Pica sendvic ok, ali burek? Zasto, kako?
Inace, kad smo kod hrane. Najvise trosim pilece bijelo meso, na 101 nacin spremano. Svakog momenta ga mogu
A stvar koju najvise volim je cevap sa rostilja i burek naravno I uzasno sam ogladnio citajuci temu.
Inace, kad smo kod hrane. Najvise trosim pilece bijelo meso, na 101 nacin spremano. Svakog momenta ga mogu
A stvar koju najvise volim je cevap sa rostilja i burek naravno I uzasno sam ogladnio citajuci temu.
What we do in life echoes in eternity!!
*****************************
Šarm Beograda i huk sa Marakane
*****************************
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Au vi ljudi niste normalni
Pljeskavica je nesto najlepse sto moze da se pojede, i to ona kod Laneta u Valjevu, punjena, i jos kad se doda majonez, ljuta i zelena salata, i limenka koce, ufffff...
Inace, rucak ne moze da mi prodje bez necega ljutog, papricice, domaceg ljutog kecapa, samuraja(nesto fazon, senf i majonez ali mnogo ljuto) ili neka salata sa sargarepama i papricicama sto moja keva pravi
Ko ne voli ljuto, propusta mnogo. I da, jedem hleb kao nenormalan, pojedem sam pola za rucak.
Pljeskavica je nesto najlepse sto moze da se pojede, i to ona kod Laneta u Valjevu, punjena, i jos kad se doda majonez, ljuta i zelena salata, i limenka koce, ufffff...
Inace, rucak ne moze da mi prodje bez necega ljutog, papricice, domaceg ljutog kecapa, samuraja(nesto fazon, senf i majonez ali mnogo ljuto) ili neka salata sa sargarepama i papricicama sto moja keva pravi
Ko ne voli ljuto, propusta mnogo. I da, jedem hleb kao nenormalan, pojedem sam pola za rucak.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
-
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
- Status: Није на вези
eeee pa vi niste normalni ako to nikada ne probate, kod mene ima jedna burekdzinica najjaca u gradu, znace tokelara o kojoj pricam, imali su jedno vreme obezbedjenje koliko je ljudi dolazio posle izlaska da jede tamo
i inace imaju lazanja burek, sa pilecim belim, sa kulenom, sa eurokremom sa cim hoces
i inace imaju lazanja burek, sa pilecim belim, sa kulenom, sa eurokremom sa cim hoces
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Gledao sam kod rwj-a neki klip, neki arapi valjda, reklamirali pica burger, koliko ono ocajno izgleda.
Edit: Nikako jastoga da probam, jeo sam neke rakove, mnogo je dobra stvar, pretpostavljam i da jastozi jebu mame.
Edit: Nikako jastoga da probam, jeo sam neke rakove, mnogo je dobra stvar, pretpostavljam i da jastozi jebu mame.
Последње учитавање од neme93 дана 04 Нов 2012, 03:32, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
-
- Youth Team Coach
- Поруке: 99
- Придружен: 19 Авг 2011, 18:10
- Место: Svedska,Stokholm
- Status: Није на вези
Ovde u Švedskoj sam miljenik kajgane, one 'čajne' kobasice koje naravno ne liče na srpske, ponekad odem do burekdžinice da pojedem burek, ali naravno nije isti kao srpski. Ovo brašno ođe užasno. Pored čajne obožavam piletinu, naravno belo meso, batak ili krilca. Mmmm... Inače jedem kao lud plazmu keks i pijem čokoladno mleko.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Uf, i ja obozavam pileca krilca, imaju u Matijevicu odlicna da se uzmu. O belom mesu nema potrebe pricati
Evo jednog pitanja, rostilj, jagnjetina ili prasetina(pecena naravno)?
Evo jednog pitanja, rostilj, jagnjetina ili prasetina(pecena naravno)?
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
- Status: Није на вези
Rostilj naravno, pocevski od cevapa, preko punjeog cevapa, rolovanog u slanini, pljeke, punjenje pljeke, sveze slanine na zaru, znaci komplet jela sa rostilja. Riba se podrazumeva, od recne smudj, a od morske orada, branicin, zubatac, palamida, list(ali pravi list ne pangasius koji je iz najzagadjenije reke na svetu Mekong). Tradicionalno sprsko jelo vruci domaci leba premazan masti, posut alevom i solju sa svezim lukom odozgo. Popara se podrazumeva. Piletina i curetina samo belo meso. Teletina i junetina u svim oblicima. U sustini svo meso sem jagnjetine. Povrce sve sem boranije. Burek apsolutno, odrastao sam na kraljicinom bureku koji je i dan danas medju najjacima u gradu, topi se u rukama, a ti sav umascen, de ces lepse. Kajgana sa slaninom, kulenom, kobasicom. Prsuta je neizostavna, imam tu na pijaci pravog Uzicanina, buija koliko je dobro i to je otprilike to.
Jusqu'ici tout va bien…
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
- Status: Није на вези
Najlepsa recna riba je pastrmka
Nego jel volite tako neka jela tipa puzevi,zablji bataci i to?
Ja sam jeo pohovane puzeve mozda 1-2 puta kad sam bio manji,i nije toliko lose,kad bi nekom podmetnuo ni ne bi znao da su puzevi,mislio bi da je neka zilavija snicla.Mnogo mi se svidja latino-americka kuhinja,banane,pirinac,u tako tim egzoticnim zemljama,ili kod Meksikanaca ljuto,a a u Argentini su njoke nacionalno jelo i jelo siromasnih,dosta koriste krompir,kukuruz,i naravno govedinu u ishrani
Nego jel volite tako neka jela tipa puzevi,zablji bataci i to?
Ja sam jeo pohovane puzeve mozda 1-2 puta kad sam bio manji,i nije toliko lose,kad bi nekom podmetnuo ni ne bi znao da su puzevi,mislio bi da je neka zilavija snicla.Mnogo mi se svidja latino-americka kuhinja,banane,pirinac,u tako tim egzoticnim zemljama,ili kod Meksikanaca ljuto,a a u Argentini su njoke nacionalno jelo i jelo siromasnih,dosta koriste krompir,kukuruz,i naravno govedinu u ishrani
Последње учитавање од Sinke дана 04 Нов 2012, 14:28, учитано 1 пут укупно.
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
- Status: Није на вези
Lipasalel пише:eeee pa vi niste normalni ako to nikada ne probate, kod mene ima jedna burekdzinica najjaca u gradu, znace tokelara o kojoj pricam, imali su jedno vreme obezbedjenje koliko je ljudi dolazio posle izlaska da jede tamo
i inace imaju lazanja burek, sa pilecim belim, sa kulenom, sa eurokremom sa cim hoces
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
- Status: Није на вези
Нисам то јео, а нешо и немам жељу да пробам та чуда. Мој ћале је јео све то, највише му се свидело змијско месо. Синиша, нормално да Аргентинци једу највише говедину кад су једни од највећих произвођача на свету. Оно што ваља они извозе, а једу оно што не ваља. Него, знате ли неке добре ресторане или места где се продаје брза храна неких других кухиња?
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
- Status: Није на вези
Gledao sam bas skoro na rts-u, i privukao me restoran izraleske hrane,kao i poslasticarnca nekog turcina,voleo bi da probam tommladja пише:Нисам то јео, а нешо и немам жељу да пробам та чуда. Мој ћале је јео све то, највише му се свидело змијско месо. Синиша, нормално да Аргентинци једу највише говедину кад су једни од највећих произвођача на свету. Оно што ваља они извозе, а једу оно што не ваља. Него, знате ли неке добре ресторане или места где се продаје брза храна неких других кухиња?