KK Partizan [2013/14]
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
Ma Ejsi ih dobio sam lagano .. Kakav Kecman?! Isterao bi ga koliko sutra, obican indijanac koji njegov NBA ..
Svaka cast za Andjusica od njega je krenulo, Kecman i Macvan im samo dolili so na ranu .. Pekmen vise i nije interesantan
Samo malo vise samopouzadnja, nemamo uopste toliko losu ekipu. Gagi, Lucic i Cakar moraju dosta bolje ..
Ovaj Vlade ima vise srece nego pameti, no da ne kvarimo za sad je dobro vratili smo brejk ..
Svaka cast za Andjusica od njega je krenulo, Kecman i Macvan im samo dolili so na ranu .. Pekmen vise i nije interesantan
Samo malo vise samopouzadnja, nemamo uopste toliko losu ekipu. Gagi, Lucic i Cakar moraju dosta bolje ..
Ovaj Vlade ima vise srece nego pameti, no da ne kvarimo za sad je dobro vratili smo brejk ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
-
Vlada_88_pfc
- Youth Team Coach
- Поруке: 132
- Придружен: 01 Феб 2011, 09:01
- Место: Pancevo
- Marko Nusknvp
- First Team Coach
- Поруке: 276
- Придружен: 05 Јун 2011, 11:31
- Место: Leskovac
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Nema ugovor dok traje lock-out...Pogledaj veceras SOS kos,nazovi Vladana pa ga pitaj...U prosloj emisiji su pricali o tome,da u slucaju da lock-out potraje,a da Partizan ne prodje u TOP16 velike sanse ima da Pekovic predje u neki drugi tim...Moguce je cak i prolaskom u TOP16 da nas napusti(ali posto mu novac nije bio prioritet na pocetku,verujem da mu nece ni sad)...Znaci treba da se nadamo da potraje lock-out i da prodjemo u TOP16 i Pekovic ostaje kod nas...
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
pa dobro to kad ne bi prosli, ne bi sigurno ostao da igra srpsku ligu, ali prolazimo mi sigurno 
a s obzirom da je na pocetku sezone imao ponudu u visini NBA ugovora od Mila da zaigra za Buducnost, ne vidim mogucnost da ode negdje drugo zbog para ako mi prodjemo u top16
a s obzirom da je na pocetku sezone imao ponudu u visini NBA ugovora od Mila da zaigra za Buducnost, ne vidim mogucnost da ode negdje drugo zbog para ako mi prodjemo u top16
И душа и тело, све је црно бело...
Savane sto nisi odigrao neku utakmicu na Evrobasketu ovako... 
Последње учитавање од -MiX- дана 23 Нов 2011, 20:56, учитано 1 пут укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Strasno,hteo sam da se ubijem,al' realno nismo zasluzili da pobedimo,ceo mec ne mozemo da damo trojku,imali su vise skokova od nas,ali realno ako cemo i oni su bili ocajni,mogli su da nas zgaze da su malo bolje igrali ,nema veze idemo dalje mora Makabi u Pioniru da padne,i do tad Vesely da nam dodje