Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Poceo sam sa San Antoniom,doveo Rubija i Milicica a dao neke nebitne od overal 51,65,56.
Razmisljam da napravim smenu generacija,da trejdujem Parkera,Ginobilia i Duncana.
Prvu dvojicu i nekako ali Dankan mi se nedaje .
Griffin je nezaustavljiv razmisljam da ponudim Dankana za njega.
Napravih neke bolesne trejdove i imam strasnu ekipu,za velika dela: C:Duncan/Gasol Mark/Milicic PF:Griffin/Blair SF:Jamario Moon/Cartier Martin SG:Gordon Eric,Robinson iz Free Agent PG:Parker/Rubio
jel igra neko NBA kolko vidim zabatalili ste ga....nego ako ste raspolozeni bilo bi dobro da krenemo asocijaciju sa nekim timom, i pricamo o trejdovima i sl.
Pa nije fora da se odma izivljavas... Bobcatsi su veoma slaba ekipa, Bucksi su tu negde u sredini, dok Wizardsi imaju sve same potencijale. Takodje bi mogao Sunse da uzmes, oni su matori svi.
Poceo sam "be a star" prvi put na nba2k12,i mogu reci da sam pozitivno odusevljen.Vidim da su uradili dosta novina...Cimi mi se da je mnogo teze nego prosle sezone,ili mozda mislim tako zato sto sam los na pocetku .Na prvoj utakmici sam postigao 15 poena,1 skok,1 asistencija.Uzeli su me sunsi,za ugovor od 2m,koji ce mi dobro doci da kupim poteze,zakucavanja,sut...
My Player mod je nesto najbolje sto su mogli da urade,dodali su dosta trening "vezbi",dosta novina,ta zakucavanja koja mozes da kupis su isto super,bas je dobra fora.
Dok ne izadje pech,samo se taj mod igra,ostalo jok
Sad sam bio odvalio Milicica u prvom poluvremenu,8poena,2 skoka,1 asistencija.U trenutku kada sam trebao trebao da izvedem slobodno bacanje igra mi zakuca.To nije bio prvi put,ako neko zna neki problem ili neki lekic koji resava neka mi posalje na pp...