Filmovi
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Jbga, ja se taman izlozio da su uradili nesto novo i inovativno. Ali u svakom slucaju cu odgledati pa javljam utiskeVladar пише:Sad sam i ja pogledao trejler, ne bi mi verovao koliko pogresnu sliku stvara o filmu; da se razumemo film nije los-ja sam ocekivao mnogo, pa sam bio malo razocaran kad sam ga pogledao, ali vidim da je stoka na ovom sajtu nabila 8.2 filmu koji je daleko ispod. Da ne ispadne da te ubedjujem da ne gledas film, pogledaj ti pa da onda prodiskutujemo, meni se nije dopao.neme93 пише:Ali izgleda da je film ok, ja sam se najezio dok su se sunjali u ovom traileru
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Djape evo :
nadam se da ce ti se dopasti 
Salu na stranu,za koji zanr si raspolozen,komedija,akcija,triler,drama?
Код: Изаберите све
http://lmgtfy.com/?q=samo%20da%20ne%20budu%20horor%20i%20SF%20filmovi#Salu na stranu,za koji zanr si raspolozen,komedija,akcija,triler,drama?
Jusqu'ici tout va bien…
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Neme, 'si pogledao Drive, kavi su utisci?
Inace veliko hvala za The Walking Dead, u dahu sam odgledao prvu sezonu, sad odlazem zadovoljstvo do sledeceg vikenda sa drugom sezonom. Batica koji je radio seriju, Darabont, blisko saradjuje sa Kingom i ekranizacijom njegovih prica, dobro mi je poznat njegov rad, tako da nema greske sa serijom.
Inace veliko hvala za The Walking Dead, u dahu sam odgledao prvu sezonu, sad odlazem zadovoljstvo do sledeceg vikenda sa drugom sezonom. Batica koji je radio seriju, Darabont, blisko saradjuje sa Kingom i ekranizacijom njegovih prica, dobro mi je poznat njegov rad, tako da nema greske sa serijom.
- neme93
- World Class Manager
Nisam jos stigao, ali odgledacu svakako ovih dana.
Gledao sam ovo, dobro za ubijanje vremena, ali moze i da se zaobidje:
Gledao sam ovo, dobro za ubijanje vremena, ali moze i da se zaobidje:
Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt1578275/Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- neme93
- World Class Manager
Odgledah drive. Film je po meni bas bas los. Mislim da bi bila veca fora da su snimali film bez dialoga, jer svejedno to ili ovaj scenario od 5 strana, ali prvo bi izgledalo zanimljivije.
Sad sam jurio neke filmove iz 2009. godine, da vidim sta ima dobro, ali vecinu boljih sam gledao, i evo nekih preporuka od mene:
Nemojte odmah da odbacite zato sto glumi Richard Gere, film je poucan, i prilicno potresan, istinita prica je u pitanju. Verujte mi, sigurno necete zazaliti ako ovo pogledate.
Ovo verujem da je vecina gledala, ali ipak...
Originalno.
To je to
A da, gledao sam Change up, nista posebno, ali vredelo je zbog Olive Wild
Dajte neki horor da se ispresecam.
Sad sam jurio neke filmove iz 2009. godine, da vidim sta ima dobro, ali vecinu boljih sam gledao, i evo nekih preporuka od mene:
Nemojte odmah da odbacite zato sto glumi Richard Gere, film je poucan, i prilicno potresan, istinita prica je u pitanju. Verujte mi, sigurno necete zazaliti ako ovo pogledate.
Ovo verujem da je vecina gledala, ali ipak...
Originalno.
To je to
A da, gledao sam Change up, nista posebno, ali vredelo je zbog Olive Wild
Dajte neki horor da se ispresecam.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- neme93
- World Class Manager
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G0k3kHtyoqc[/youtube]
Najzad.
Najzad.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Pinki12 пише:Kod:Ova naslovna ce da navuce ljude da gledaju film koji je najblaze receno ocajan.Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt1139668/[/quote]
Uvredljiv film za svakog ljubitelja horora.westlife92 пише:Wrong Turn 1,2,3,4
Warior se definitivno gleda veceras.
Inace, Neme nesto ti nije u redu sa posterima u postu, ovaj film sa Girom jeste dobar, ja se, kao vlasnik psa slicne rase, prepoznajem u njemu. Svidece se svakom,ljudska je prica. Ne kapiram ovo za Gira, meni je on gotivac,npr. Mothmans Prophecy-fenomenalna uloga.
- neme93
- World Class Manager
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sftuxbvGwiU[/youtube]