Stanic najbolji
Rukomet
Onaj Hansen je zverina,sa kakvom lakocom on probija nasu odbranu pa to je cudo.Nasi su odigrali nekako u grcu utakmicu,prenervozno.Mozda se vecina nece sloziti sa mnom,ali mi se cini da mi nemamo lidera.Mi smo odlicna grupa,kao kolektiv jaki,ali kao da nema igraca koji ce da resava kad je gusto.Vujin je dobar ali na ovom prvenstvu kao da nema m**a da sutira,Ilic isto danas ga nije bilo nigde.I moje misljenje je da mozda ne igramo raznovrsno,nego nekad na silu pokusavamo da spustamo na pivota,da igramo kroz sredinu,a bekovi su nam odseceni totalno veci deo utakmice,tj. nisu ukljeni u igru.Mozda je i suvisno sto ovo pisem,ali ne zelim nikako da umanjim uspeh reprezentacije.Nadam se da ce ovo biti pozitivan iskorak ka unapredjenju rukometa u nasoj zemlji.
- Bard
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3355
- Придружен: 25 Окт 2010, 15:15
- Место: Beograd
- Steam: bard_whtid
- Been thanked: 5 times
- Status: Није на вези
Kaze se falio. I jeste nam falio, ali su Danci postavili takvu odbranu da ne znam ko bi mogao da je probije danas.Dule93 пише:Hvalio nam je Sesum danas,nije bilo nikog da sutne ko covek...
Zasluzili su kvazi-Skandinavci da pobede, a nama svaka cast!! Ovo je i vise od ocekivanog, stvarno su se borili.
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
- Etxeberria
- Manager
- Поруке: 1226
- Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
- Место: San Mames
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Ma bre ovo je uspeh samo takav, nismo igrali finale nekog takmicenja od 96e .. Za ovakve tekme treba iskustva, a mi ga ocigledno nemamo .. Realno nemamo tim za zlato, ima tu par dobrih pojedinaca uz golmana, ostalo je prosek .. Pa ovaj Cutura do pre 2-3 godine igrao u Lovcenu (sad je u Ademaru) ima 40godina a debitovao u pripremnim utakmicama pred prvenstvo .. Dobro je da smo se vratili u ovaj sport na velika vrata posle dugo godina, treba da sredimo savez, da se uloze malo i pare (skandinavci mnogoooo ulazu u ovaj sport sto zenski, sto muski) .. Iskusniji su, kvalitetniji, nije sramota da priznas da od tebe ima bolji u Evropi .. Iskoristili smo domaci teren maximalno koliko je to bilo moguce i velikom borbom i zeljom nadomestili neke ocigledne nedostatke u igri/timu .. Celo vece se svadjam sa likovima po fejsu, koji pisu razne gluposti na ovu temu .. Kao svaka cast Noletu i vaterpolistima ostali no comment .. Mislim smesno, da smo toliko alav narod i nezahvalan.. Umesto da slavimo mi cepidlacimo i kukamo vise od Francuza koji nisu prosli ni grupnu fazu .. 
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
"zaustavimo Hansena,ne razbranimo Landina"
Lepo sam ja rekao,al dobro sta je tu je,i ovo je super,jednostavno ruka im se stegla,Vujin samo tapka loptu mesto da se digne sa 10 i sutira,Ilicu nije bio dan,Nikcevic je onako odigrao solidno,linijasi isto,Stanic standardan,al ne mozemo mi na 3-2-1 da igramo,jednostavno nemamo resenje,ali ovo srebro sija zlatnim sjajem
Lepo sam ja rekao,al dobro sta je tu je,i ovo je super,jednostavno ruka im se stegla,Vujin samo tapka loptu mesto da se digne sa 10 i sutira,Ilicu nije bio dan,Nikcevic je onako odigrao solidno,linijasi isto,Stanic standardan,al ne mozemo mi na 3-2-1 da igramo,jednostavno nemamo resenje,ali ovo srebro sija zlatnim sjajem
Jusqu'ici tout va bien…
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/rukomet/slavlje-u-podgorici-buducnost-sampion-evrope-78964.html