Premier League 15/16
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
- Status: Није на вези
Vratite se temi, svaka druga prica strogo kaznjiva. Pretjerali ste.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Jbga,ovo je tema mog kluba ali moram da ispamujem,izvinjavam se,ali jbg,Ronaldo,ne znam sta je za tebe sala,ali za mene uopste nije sala ako nekog zajebavas za curu i jos na taj nacin,pa makar stavio i 10 000 smajlica
ON Topic:
Daj bre,pa mi kvalitetno pojacanje nismo doveli jos od Toresa,dace bog Kavani ili Demba
ON Topic:
Daj bre,pa mi kvalitetno pojacanje nismo doveli jos od Toresa,dace bog Kavani ili Demba
Vise nam skripi u veznom redu nego u napadu. Koliko je samo Spiring odigrao utakmica ove sezone, a covek nije ni za Cempionsip. Krila takodje, Dauning se ne sastavlja sa glavom, a ako na Belamija racunamo i sledece sezone da nam nosi igru ne pise nam se mnogo bolje sledece sezone...I da, Kujt skoro sigurno ide u Fejnord.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- C.RONALDO7
- Manager
Imam jednu dobru i jednu lošu vest, prvo loša, definitivno smo karirani za sledeću sezonu 
a dobra je ta da će SAF za letnji prelazni rok dobiti 100 milki funti za transfere, a najčešća imena koja se dovode u vezu sa Junajtedom su Shinji Kagawa, Leighton Baines, Eden Hazard, James Rodriguez, Gerard Pique, Kwadwo Asamoah, oni se najviše pominju, i ja sam lično skoro zadovoljan izborom, e sad pominje se i Ljorente, mada bih ja više voleo da vidim Kavanija u napadu Junajteda ali nažalost on se ni ne pominje, bar ja nisam video, i sa odlascima sam manje više zadovoljan, mislio sam da će Pogba da ostane, veliki je potencijal, ali najverovatnije ide i on, Juve je najviše zagrizao za njega, tako da i ako ode tamo neće mi biti toliko žao
a dobra je ta da će SAF za letnji prelazni rok dobiti 100 milki funti za transfere, a najčešća imena koja se dovode u vezu sa Junajtedom su Shinji Kagawa, Leighton Baines, Eden Hazard, James Rodriguez, Gerard Pique, Kwadwo Asamoah, oni se najviše pominju, i ja sam lično skoro zadovoljan izborom, e sad pominje se i Ljorente, mada bih ja više voleo da vidim Kavanija u napadu Junajteda ali nažalost on se ni ne pominje, bar ja nisam video, i sa odlascima sam manje više zadovoljan, mislio sam da će Pogba da ostane, veliki je potencijal, ali najverovatnije ide i on, Juve je najviše zagrizao za njega, tako da i ako ode tamo neće mi biti toliko žao
- C.RONALDO7
- Manager