Vase patike...
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Status: Није на вези
...
sorry za spam, ali...neme93 пише:Jos sam sjebao ahilovu tetivu, dok ih razgazim ima da crknem. Nadam se da je samo upala u pitanju.
sto pre idi kod lekara, ja sam isto tako sjebao ahilovu prosle godine i dan danas mucim muku s njom zato sto nisam otisao na vreme kod lekara... mnogo vremena treba dok se ona oporavi lepo... moj savet iz iskustva znam LEKAR sto pre mozes.
- Etxeberria
- Manager
- Поруке: 1226
- Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
- Место: San Mames
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Re: ...
Ne mogu sad nikako, ekskurzija mi u nedelju, ako mi stavi gips ili neko sranje najebao sam, znam da rizikujem mnogo da se sjebem ali jbga...westlife92 пише:sorry za spam, ali...neme93 пише:Jos sam sjebao ahilovu tetivu, dok ih razgazim ima da crknem. Nadam se da je samo upala u pitanju.
sto pre idi kod lekara, ja sam isto tako sjebao ahilovu prosle godine i dan danas mucim muku s njom zato sto nisam otisao na vreme kod lekara... mnogo vremena treba dok se ona oporavi lepo... moj savet iz iskustva znam LEKAR sto pre mozes.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
Ma nije ti nista veruj mi imam iskustva sa gipsom...lomio sam 2 puta levu ruku jednom desnu u jednom desnu noguneme93 пише:Jos sam sjebao ahilovu tetivu, dok ih razgazim ima da crknem. Nadam se da je samo upala u pitanju.
- Etxeberria
- Manager
- Поруке: 1226
- Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
- Место: San Mames
Dve potpuno razlicite stvari, tetive i kosti. Kost gde zaraste ojaca, tetive i ligamenti se ukrute i posle se mozes sjebati. Kidao sam ligamente na clanku, pa kazem iz iskustva. Druga isto tako bolela tetiva nije otisao odmah kod lekara, kasnije mu dva puta pukla, sad vise u zivotu nece potrcati. Ne kazem sad ce ti se isto desiti, nego kako je.
I?