Premier League 15/16
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
- Status: Није на вези
Ne, nego oce covek da vodim tim koji igra LSBecar пише:Takvi treneri jedino sa manje rizika ulaze u manje klubove poput Celzija ili Totenhema na primer.Biti kao pocetnik,pa u najvecem klubu Engleske...to pokazuje kolike su njegove ambicije.Znaci De bur ne zeli da postane vrhunski trener,nego masta najveci domak do nekih osrednjih velikana poput gore pomenutih.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
RAFA BENITEZ! Ja ne vidim ni jednu prepreku...
Последње учитавање од -MiX- дана 21 Мај 2012, 19:36, учитано 1 пут укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
Pa možda vas je Rodžers zato i odbio. Biću sad objektivan, Liverpul uopšte nema loš tim, svi pljuju Hendersona, Dauninga i Adama, a oni su došli kao najbolji igrači svojih prethodnih klubova, tako da ne može neko da kaže da su loši, jedino je Kerol greška, kao prvo pukli mnoogo para za njega a kao drugo on nije igrač za klub sa takvom tradicijom, što se mene tiče sredina terena je sasvim ok, mislim na ovu trojicu i Stevicu, napad je odličan ako igraju s jednim napadačem, tj. Suarezom, ako igraju sa dva onda da se kupi neki mlad i lud a da ne košta previše, u odbrani fali jedan odličan štoper i jedan desni bek, Reina je odličan na golu, i to je to uglavnom, i Enrike na levom boku nije loš, ali umesto njega ste mogli da uzmete Beinsa koji je mnogo bolji, dakle mnogo vam je loš skauting, e sad još vam fali jedan odličan menadžer koji će moći da se bori za titulu, tipa Gus Hidink, nikako ovi koji su trenutno u konkurenciji, Martinez i Boaš, a za Beniteza, ne znam zašto ga toliko gotivite, a znamo svi kako je počeo da uništava Inter, pa i vas je uništio, kupovao sve i svašta, a i ne sećam se zašto je bio oteran ako je toliko omiljen medju navijačima? I zašto Pol Lambert nije u konkurenciji na primer ili Toni Pulis, nego Martinez koji uvek muku muči sa svojom ekipom? I još nešto, treba se otarasiti par igrača, tipa Spiring, Keli i sličnih, pa čak i Lukasa možda, nikad ga nisam nešto cenio, i da se dovede neki jak defanzivni vezni, tipa Tiote, eto to je moje vidjenje Liverpula trenutno i nekog dobrog puta za bolju budućnost, mada meni iskreno odgovara trenutno stanjeBecar пише:Kakve sad to veze ima sa Liverpulom?
- C.RONALDO7
- Manager
- Becar
- First Team Coach
- Поруке: 489
- Придружен: 06 Феб 2012, 16:00
- Место: Belgrade
Ja isto jesam skeptik u pogledu Boasa ili Martineza.A li ne znaci da bi oni bili mozda pravo resenje za mozaik Liverpula.To je Fudbal.Nikad neznas ko ima kakvu moc da od tima napravi pravi tim.More puta se videlo da kolektiv moze da bude najbolji kada je situacija u njemu najbolja medju odnosima igrac-trener,igraci-trener.
Jako los skauting je bio do ove sezone i tu se slazem.
Neznam zasto su pustili onog malog Toma Insa iz Blekpula?
Pa videli ste ko je gledao pre par dana Blekpul-Vest hem...za mene je on velika buducnost Engleskog Fudbala.Dobro ima sanse da ga Liverpul vrati,to se prica po nekim navijackim forumima kluba na kojima sam i sigurno da ljudi koji su odande lupaju gluposti...
Oko Kelija tesko da bih nesto lose rekao.I ne samo njega,nego i mladih igraca.Treba im dati sansu.Buducnost Liverpula jesu upravo Keli,Robinson,Flanagan,Sterling i jos par klinaca.Ja bi onog Sterlinga,pustao svaku drugu utakmicu da igra po poluvreme.Decko je igracina i ima onu stvar.
Videcemo sta ce biti...novi trener...pojacanja...odlasci...
Jako los skauting je bio do ove sezone i tu se slazem.
Neznam zasto su pustili onog malog Toma Insa iz Blekpula?
Pa videli ste ko je gledao pre par dana Blekpul-Vest hem...za mene je on velika buducnost Engleskog Fudbala.Dobro ima sanse da ga Liverpul vrati,to se prica po nekim navijackim forumima kluba na kojima sam i sigurno da ljudi koji su odande lupaju gluposti...
Oko Kelija tesko da bih nesto lose rekao.I ne samo njega,nego i mladih igraca.Treba im dati sansu.Buducnost Liverpula jesu upravo Keli,Robinson,Flanagan,Sterling i jos par klinaca.Ja bi onog Sterlinga,pustao svaku drugu utakmicu da igra po poluvreme.Decko je igracina i ima onu stvar.
Videcemo sta ce biti...novi trener...pojacanja...odlasci...
Scouser
Ja sam navijac Liverpula,ali nije Liverpul sto je nekad bio kao sto je gore navedeno.Iskreno ja msm da bi Boas bio dobar jer mu ne bi odma stavili teret kao u Celsiju a i mogao bi da se pojaca iz Porta.A oko transfera licnoo mislim da treba da se odresi kesa da se kupi nekoliko kvalitetnih igraca Svajni,Miler,Kroos,moze i Eriksen iz Ajax-a i jos tako nekih par igraca i onda polako da se krene postepeno.
- C.RONALDO7
- Manager
- Becar
- First Team Coach
Код: Изаберите све
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/daily-express-villas-boas-i-will-return-to-uk-for-the-right-jobScouser
- Becar
- First Team Coach
Resenje se vec vidi izgleda
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/boasu-se-ne-zuri-79961.htmlScouser