Sinisa Pro1 пише:Ja bih tim renovirao,a mozemo i na nekoj Liverpulskoj njivi da igramo
Tesko da bi nas pustili

Da nije bilo tog Evertona, mi ne bi ni imali Anfield!Becar пише:Sinisa Pro1 пише:Ja bih tim renovirao,a mozemo i na nekoj Liverpulskoj njivi da igramo
Image
Tesko da bi nas pustili
Vec bi ste igrali na toj "njivi".dramit пише:Da nije bilo tog Evertona, mi ne bi ni imali Anfield!Becar пише:Sinisa Pro1 пише:Ja bih tim renovirao,a mozemo i na nekoj Liverpulskoj njivi da igramo
Image
Tesko da bi nas pustili

a 29 asistencija samo iz prosle sezone mu je poklonjeno?donstefanotrle пише:Sta ste se nalozili na tog Hulka,msm jeste on dobar i jak i brz igrac i super je tehnicar,ali sebican je. Gledao sam ga pre neki dan protiv Danaca, pa covek je sam sutirao i uopste nije asistirao uvek je gledao sam da zavrsi akciju mislim da bi bolje bilo da tu dovedu Mouru on je mnogo nesebican voli da asistira,ili mozda nekog treceg.
Sinak pratim ga ceo pripremni period u repki i covek nije ni prismrdeo Mouri recimo, a drugo ne mozes da poredis portugalsku ligu i englesku, da si gledao sa Meksikancima video bi da ga je njihov bek Tores stavio u dzep i covek nije sutnuo jednom na gol a ne da je dobacio nekome, tako da tih 29 asistencija okaci slobodno macku o rep nije on za Celsi realno.Koma пише:a 29 asistencija samo iz prosle sezone mu je poklonjeno?donstefanotrle пише:Sta ste se nalozili na tog Hulka,msm jeste on dobar i jak i brz igrac i super je tehnicar,ali sebican je. Gledao sam ga pre neki dan protiv Danaca, pa covek je sam sutirao i uopste nije asistirao uvek je gledao sam da zavrsi akciju mislim da bi bolje bilo da tu dovedu Mouru on je mnogo nesebican voli da asistira,ili mozda nekog treceg.
ljudi odgledaju jednu tekmu porta kad igraju protiv nekih paora i odmah krenu HULK SEBICAN AAAA JA NE BIH TO TAKO AAAA
znaci u 3-4 tekme si doneo finalne zakljucke o njemu? loldonstefanotrle пише:Sinak pratim ga ceo pripremni period u repki
naravno da ne moze, ali isto tako ne moze da se poredi francuska sa engleskom pa su svi uzbudjeni oko hazarda, isto tako nije mogla da se poredi ruska sa engleskom pa je bane ivanovic jedan od glavnih igraca kluba, nije mogla da se poredi portugalska sa engleskom pa je ramires odveo celzi u finale lsa i postao jedan od bitnijih clanova timadonstefanotrle пише:a drugo ne mozes da poredis portugalsku ligu i englesku