Filmovi
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
- Status: Није на вези
Gledao sam ga, mene je privukao trejelr sa imdb-a, malo se razlikuje od ovog što si ti postavio, u njemu je početak malo apokalptičniji. Uglavnom, film je naporan za gledanje, sve se odigrava na istom mestu, i da, akcenat je na prikazu različitih psiholoških profila i njihovog nošenja sa situacijom. Ne mogu da se setim, gledao sam ga pre par meseci otprilike, ali iz nekog razloga mi se nije svideo. Ne znam šta sam tačno zamerio, ali znam da sam ga gledao iz nekoliko puta, u prekidima, sećam se da se baš menja dinamičnost filma, verovatno posledica ljudske psihe. Dosta njih je popucalo pa se napravio haos, sećam se nekih prilično sjebanih scena.
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
Upravo odgledao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dNBiaOwXwos[/youtube]
Mislim da je ovo bio otprilike 15 put da sam ga pogledao, Matthew Perry nije normlan tip, ne može da mi dosadi. Uzgred trejler je gotiva, sad ga iskopah, to je onaj old skul glas što najavljuje, mislim da je on radio sve trejlere do 2000 i neke godine.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dNBiaOwXwos[/youtube]
Mislim da je ovo bio otprilike 15 put da sam ga pogledao, Matthew Perry nije normlan tip, ne može da mi dosadi. Uzgred trejler je gotiva, sad ga iskopah, to je onaj old skul glas što najavljuje, mislim da je on radio sve trejlere do 2000 i neke godine.
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
Последње учитавање од Fon Karajan дана 12 Јун 2012, 14:45, учитано 1 пут укупно.
Наочаре црне, у џепу бели цвет
јачи смо од судбине нека пуши цели свет!
јачи смо од судбине нека пуши цели свет!
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ne. Btw, film je Italijanski. Jel znas da rade World War Z, Brad Pitt glumi, mozda si citao i knjigu?Vladar пише:Osvojio me je trejler! Znaš li ko napisa ovako jebačku muziku?
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
Ma možda i nije ništa posebno, ali mene napali kad vidim ovakvu atmosferu, muziku, ložim se na žanr, sve mi u ovom fazonu primamljivo.salel пише:nzm meni ne izgleda nista posebno
Neme, ložiš me da je italijanski!?
Ne znam za ovaj World War Z, videh sad o čemu se radi, trebalo bi da bude dobro, ne bi Dbre uzeo ulogu da je slepačka.
Последње учитавање од Vladar дана 13 Јун 2012, 17:38, учитано 1 пут укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
Ma dobro je, engleski je jezik, inače film radili žabari sniman i po Italiji. Low-budget je film, ne treba očekivati senzaciju ali mi dobro izgleda, valjda će biti još nekih trejlera uskoro, eventualno neka kritika bi značila. Zna li se kad ovo izlazi, nešto mi sumnjivo deluje, ne mogu da nađem ništa konkretno o filmu?
-
Danijel_CH
- neme93
- World Class Manager
Zna li se ko rezira 28 months later? Radi se takodje i The Zombie Survival Guide, ali to ce tek 2014. moci da se gleda(po knjizi Maksa Bruksa koji je pisao i world war z).
Последње учитавање од neme93 дана 14 Јун 2012, 16:31, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
Kao verni ljubitelj Resident Evil filmova i bilo čega povezanim sa tim imenom, ne mogu da ne repliciram na ovu konstataciju: poslednji deo je izašao 2010., i dalje održava onaj stari šmek, mogu da izbace po deo godišnje opet bi bili dobri.Danijel_CH пише:Dugo nije izasao kvalitetan zombi film :/
Što se ovog 28 months later, ja ne bih isključio mogućnost da film uopšte i ne izađe. Viđao sam i ranije takve slučajeve, kad god se toliko odugovlači sa odabirom režisera, produkcije, na kraju krajeva i glumaca, nešto nije u redu. Film se pominjao kao opcija još pre nekoliko godina, i od tad se apsolutno niša nije uradilo. Špekulisalo se oko toga ko će režirati, nisu mogli da nadju lovu, otkazivali im produkciju,... Sve mi to mnogo liči na priču oko The Dark Tower, koji je kroz istu stvar prošao i sad postoji veliko pitanje da li će se film ikada i pojaviti. Pokušavao sam da nađem i rdatum izlaska za 28 meseci kasnije, jedino što sam našao je da je najavljen za početak 2013. Ne bi me čudilo da se to izjalovi.
-
Danijel_CH
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
Evo nečega što mi deluje veoma interesantno:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pgYxydrVlDk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pgYxydrVlDk[/youtube]
- neme93
- World Class Manager
Sad procitah za zombie massacre, da im je budzet milion dolara. A obzirom da je budzet za i am legend bio 150miliona, ne ocekujem spektakl od filma, ali reziser svakako moze da napravi nesto neizvesno, a mogu i neki glumci da iznenade...
Btw, Vladar, odgledah i ja trejler pre par dana, i film mi je odmah dospeo na watchlist-u
Btw, Vladar, odgledah i ja trejler pre par dana, i film mi je odmah dospeo na watchlist-u