slazem se sa bosketom u potpunosti, interesuje me sinisa koliko si samo pogledao meceva sa birdom,drexlerom,thomasom,paxonom,kempom i svim tim starijim igracima pa da mozes da procenis i sva ta desavanja tada
NBA
-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
- Status: Није на вези
jedan od retkih west koji ima tako misljenje...ne shvatam onda pratis sve to gledas a smatras to za jednim obicnim show programom koji je ipak uspeo da utice i na tebe jednim delom
slazem se sa bosketom u potpunosti, interesuje me sinisa koliko si samo pogledao meceva sa birdom,drexlerom,thomasom,paxonom,kempom i svim tim starijim igracima pa da mozes da procenis i sva ta desavanja tada
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
Gledam, samo sto proteklih godina nisam toliko pratio kao na primer ove sezone, ja nisam odgledao nijednom u zivotu celu NBA utakmicu do pocetka ovog plej ofa, All Star mec sam gledao ove godine po prvi put i to nisam ispratio ceo mec, zato sto se smorio i uspavao, dok za Evropsku kosarku nikad se nije desilo da se smorim kad gledam. 
ps. uspeo je da utice na mene jednim delom, ali to samo zbog vas ovde, kada sam video da vecina prati desavanja NBA
ps. uspeo je da utice na mene jednim delom, ali to samo zbog vas ovde, kada sam video da vecina prati desavanja NBA
Cekaj bre pa LeBron je sam doveo Klivlend do finala.A ko su mu bili saigraci?Startna petorka:Mo Vijilams,Sasa Pavlovic,LeBron,Varezao,Ilgauskas.Tuga,ruka na srce Zi je imao dosta problema sa povredama.Jedini koji je tu doprinosio sa klupe je Bubi Gibson,ostalo mahaci peskira.
Evo ga ceo tim,pa mi slobodno recite ko mu je pomogao da dodju do finala?

Ligaski skor:66-16
Pinki spominjes Dzordana,a on je sam igrao sa Pipenom,Kukocem i kasnije Rodmanom.Mislis li da nije imao jak tim tada,kao danas Majami?Dzordan i Pipen sigurno u to vreme u TOP 10.Kobi isto,igrao je sa Sekom i Gasolom kada su bili u punoj snazi,i u TOP 5 centara u to vreme.Pau je sada upotrebljen ku*ton.
Da se razumemo mene boli uvo i za Majami i za OKC,navijao sam za Spurse sto sam i napisao,ali malo previse napadate Lebrona.
E da westlife je delom upravu NBA i jeste show do all star-a,ali posle krece ozbiljna jurnjava za play off i tek tad pocinje i ozbiljnija odbrana da se igra.
Evo ga ceo tim,pa mi slobodno recite ko mu je pomogao da dodju do finala?

Ligaski skor:66-16
Pinki spominjes Dzordana,a on je sam igrao sa Pipenom,Kukocem i kasnije Rodmanom.Mislis li da nije imao jak tim tada,kao danas Majami?Dzordan i Pipen sigurno u to vreme u TOP 10.Kobi isto,igrao je sa Sekom i Gasolom kada su bili u punoj snazi,i u TOP 5 centara u to vreme.Pau je sada upotrebljen ku*ton.
Da se razumemo mene boli uvo i za Majami i za OKC,navijao sam za Spurse sto sam i napisao,ali malo previse napadate Lebrona.
E da westlife je delom upravu NBA i jeste show do all star-a,ali posle krece ozbiljna jurnjava za play off i tek tad pocinje i ozbiljnija odbrana da se igra.
Последње учитавање од Stefan дана 20 Јун 2012, 16:18, учитано 1 пут укупно.
Oklahoma osvaja sledece godine 100% , ipak je to mlad tim sa mnogo perspektive, vidi se da nedostaje koncentracije u odlucujucim momentima kada treba da se prelomi mec. Olako ispustenih plus 17 sinoc, cim sam to video bilo mi je jasno ko ce pobediti. Po meni i trener Bruks je imao mnogo gresaka, ne mozes odmarati najbolje igrace kada imas najvecu razliku na utakmici, protivnik se gazi dok mu ne ide. Ogromna greska je to sto Harden cuva Dzejmsa, jer tada dolazi pomoc i Majami obavezno ima visak, zato je sinoc podelio tuce asistencija. Moram i da napomenem sudjenje, ono je katastrofa. Kevinu se sviraju smesni faulovi, sinoc su bili korektni, ali u 3. mecu su mu svirali 3 faula u kojima skoro nije ni doslo do kontakta.
Odlucujuci momenat:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X9Tw9zFqu9M[/youtube]
Cist faul u napadu, dva puta udarac laktom od strane Lebrona.
Odlucujuci momenat:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X9Tw9zFqu9M[/youtube]
Cist faul u napadu, dva puta udarac laktom od strane Lebrona.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- Pinki
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3307
- Придружен: 08 Нов 2011, 15:06
- Место: Republika Srpska
Pa ako je tolika veličina od igrača zašto je otišao u Majami kada mu je tako dobro išlo sa Klivlendom?
Ne sporim njegov učinak na terenu, ali odlazak u Majami ga po meni čini veoma malim i patetičnim, umobolnim i previše gladnim za pobjedama.
Možda sam previše subjektivan, ali tako ja to gledam.
Brajant je 2009 i 2010 pokazao od čega je iskovan, kada je sa veoma solidnim ne prejakim timom uz pratnju Gasola došao do dva prstena, zašto James nije uradio tako nešto, čekao i osvojio prsten?
Ne sporim njegov učinak na terenu, ali odlazak u Majami ga po meni čini veoma malim i patetičnim, umobolnim i previše gladnim za pobjedama.
Možda sam previše subjektivan, ali tako ja to gledam.
Brajant je 2009 i 2010 pokazao od čega je iskovan, kada je sa veoma solidnim ne prejakim timom uz pratnju Gasola došao do dva prstena, zašto James nije uradio tako nešto, čekao i osvojio prsten?

-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
i dalje je taj tim 10x jaci od onoga sto je james imao
stefan je skroz u pravu svega sto se tice i podrzavam ga, james je umirao u klivlendu i kada je video da ovi nece da rade nista povod toga da im sevaju jaja sto on sam nosi ceo tim da nece biti pojacanja niti bilo cega odlucio je da ode....
EDIT: da ne spominjem da je igrao Odomom koji je u tom trenutku bio najbolji krilni centar u ligi
EDIT: da ne spominjem da je igrao Odomom koji je u tom trenutku bio najbolji krilni centar u ligi
Последње учитавање од salel дана 20 Јун 2012, 17:18, учитано 1 пут укупно.
Ja mislim da nisu osvojili 2010 titulu,Dalas ih je zaustavioPinki пише:
A 2009 je Kobi imao i zdravog Bajnama i Gasola u punoj snazi,Odom je godinu dana kasnije bio najbolji 6 igrac.A Kobi je neverovatan igrac,kapa dole.Dati 81 poen pa bio to i Toronto je vrhunski potez.Jedino sto je sebican,i sto ne zna da stane kad mu ne ide.Ali i dalje stojim pri tome da da mu nije bilo Shaqa ne bi on osvojio sve one trofeje.
Vidi Shaqovu statistiku u LA:

Sto je Lebron otisao u Majami?Sigurno glad sa trofejima,svidelo mu se da igra sa Vejdom i Bosom,ali opet to su mnogi radili pa ih nisu toliko pljuvali.(Geri Pejton,Karl Meloun su igrali gotovo celu karijeru u jednom klubu,i onda poslednju sezonu u LA..)Pa i Garnet i Alen se ne bi prikacili Pirsu u Bostonu da nisu imali zelje da osvoje trofej
Последње учитавање од Stefan дана 20 Јун 2012, 17:57, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ljudi, mi ne pricamo o tome koliko je ko imao jak tim. Bryant i MJ nisu jurili jake saigrace, oni su bili u klubu dugi niz godina. A James je gledao da predje u najjaci moguci klub u tom trenutku, msm najjaci u koji je mogao da predje. I sad MJ, kao imao jak sastav, jeste, ali nije od pocetka. 6-7 godina je cekao na taj prsten, mogao je da predje kod Birda u Boston, da ga osvoji ranije, ali nije. I nemojte samo sad da pocnete, toliko je i LBJ ostao u Klivlendu, ostao je, ali da mu se ukazala ranije prilika, otisao bi i ranije.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
Pa sad,donekle si u pravu.Ali sa druge strane ti ako hoces da osvojis prvenstvo ti moras da imas jak tim.Imao je za sve prilike jadan tim.Hteo da osvoji prvenstvo i otisao je u relativno slab tim koji je imao jednog superstara i doveo jos jednog(pored njega) i postali su izuzetno jak tim,koji izuzetno dobro funkcionise.Samo ako je Lebron ispao sisa sto je otisao iz Klivlenda,onda su to i Garnet i Rej Alen,jer su se i oni prisljamcili Pirsu.Dok oni nisu dosli Boston je bio u kanalu.Gotovo indenticna prica,samo bez onih talk showova koje je Lebron (bespotrebno) organizovao.neme93 пише:Ljudi, mi ne pricamo o tome koliko je ko imao jak tim. Bryant i MJ nisu jurili jake saigrace, oni su bili u klubu dugi niz godina. A James je gledao da predje u najjaci moguci klub u tom trenutku, msm najjaci u koji je mogao da predje. I sad MJ, kao imao jak sastav, jeste, ali nije od pocetka. 6-7 godina je cekao na taj prsten, mogao je da predje kod Birda u Boston, da ga osvoji ranije, ali nije. I nemojte samo sad da pocnete, toliko je i LBJ ostao u Klivlendu, ostao je, ali da mu se ukazala ranije prilika, otisao bi i ranije.
Sjajan tekst na b92:
Код: Изаберите све
http://www.b92.net/sport/teme/gutovic.php?yyyy=2012&mm=05&nav_id=612129- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Vidi ih hejteri sto su se unervozili, pa rekoh vam odavno da ce King James biti krunisan
Zbog vas takvih bih voleo da Majami uzme 5 titula zaredom, taman da vecina smaraca prekine da gleda i komentarise NBA.
Zbog vas takvih bih voleo da Majami uzme 5 titula zaredom, taman da vecina smaraca prekine da gleda i komentarise NBA.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Cestitam Majamaju na pobedi, bili su mnogo bolji u ovoj seriji. Ima kvalitet Oklahoma i potencijal da stvori nepobedivu generaciju, ne sumnjam da ce i sledece sezone stici do finala i pucati na trofej, pomocice im mnogo ovo iskustvo u nastavku karijere. 
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan