KK Crvena zvezda [2013/14]
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Košarkaši direktno u Evrokupu!
Košarkaši Crvene zvezde će naredne sezone igrati u Evrokupu na osnovu specijalne pozivnice ULEB-a!
Naš tim će tako izbeći igranje u kvalifikacijama, i direktno nastupiti u grupnoj fazi drugog po jačini košarkaškog takmičenja u Evropi.
Promenjen je i način na koji su srpski timovi ulazili u Evroligu. U njoj će se na dalje stizati samo preko ABA lige, i to dva prvoplasirana tima direktno, a trećeplasirani kroz kvalifikacije.
Košarkaši Crvene zvezde će naredne sezone igrati u Evrokupu na osnovu specijalne pozivnice ULEB-a!
Naš tim će tako izbeći igranje u kvalifikacijama, i direktno nastupiti u grupnoj fazi drugog po jačini košarkaškog takmičenja u Evropi.
Promenjen je i način na koji su srpski timovi ulazili u Evroligu. U njoj će se na dalje stizati samo preko ABA lige, i to dva prvoplasirana tima direktno, a trećeplasirani kroz kvalifikacije.
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Недовић је потписао за Лијетуас, 150к Звезди, 500к Недовићу за три године, сазнао пријатељ мог ћала од његовог теча..
Код: Изаберите све
http://www.sportal.rs/news.php?id=77089Иначе, штета, никад му није пружена шанса какву је заслужио, али је и он крив, некако се увек превише залетао ко мува без главе, а и шут му није ништа напредовао у задњих пар сезона..
У сваком случају срећно му било..
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Стивен Марковић близу потписа.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Мислим да то нећемо видети у скорије време... 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Није најсигурније али је најближи потпису од свих. Што због тога што нам треба такав играч (можда мало бољи нам треба али добро
) што због тога што ће доћи да би се пребили неки старији уговори које му дугујемо и сл.
Исто тако, изгледа да Марш и Робертс су јако интересантни Пешићу.
Исто тако, изгледа да Марш и Робертс су јако интересантни Пешићу.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Ракочевић је још прошле сезоне изјавио да ће ове доћи код нас и да му је то велика жеља, ја искрено не верујем у његов долазак пошто он и даље може да игра за јако велике паре у доста јачим лигама него што је Јадранска и домаћа лига Србије.
Е сад, он је исто изјавио пре пар дана да има жељу да дође али у амбициозну Звезду и да му не пада на памет да се бори за опстанак и ја то подржавам.
Е сад, он је исто изјавио пре пар дана да има жељу да дође али у амбициозну Звезду и да му не пада на памет да се бори за опстанак и ја то подржавам.
Последње учитавање од Игор дана 28 Јун 2012, 18:22, учитано 1 пут укупно.
Sad je coviceva konferencija,za sada je ovo rekao:
Занимљиво, Штимац и Тејлор, тј. дуг према њима био је најкритичнији, то је требало прво санирати, због евентуалне тужбе.
Тренутни дуг клуба је свега 800.000 евра, очекује се нулирање до краја августа!
Дуг Звезде био је 15 милиона евра!
Омар Томас вероватно остаје! У начелу постигнут договор!
Светислав Пешић остаје тренер КК Црвена звезда!!!
Светислав Пешић НИЈЕ тражио раскид уговора са КК Црвена звезда!
До 15. јула се очекује комплетирање играчког кадра!
Занимљиво, Штимац и Тејлор, тј. дуг према њима био је најкритичнији, то је требало прво санирати, због евентуалне тужбе.
Последње учитавање од Stefan дана 29 Јун 2012, 13:57, учитано 1 пут укупно.
Konacno da i mi izadjemo iz duznickog ropstva .. 15 miliona evra duga vraceno - pokazali smo da i kod nas moze nesto da se ucini kad se hoce ..Stefan пише:Sad je coviceva konferencija,za sada je ovo rekao:
E ja u tu vest bas i ne verujem.Mi i nismo imali neke prejake sponzorske ugovore(diva,seat),jedino smo mogli da ih vratimo da su pojedini ljudi iz uprave davali pozajmice,a to je ponovo vracanje u grob,jer ce i to neko morati da vrati.A vratiti 14M€ za godinu dana meni deluje dosta nerealno u ovim finansijki teskim vremenima.
Da ne bude zabune ovo je moja zamisao kako smo vratili dugove..
Da ne bude zabune ovo je moja zamisao kako smo vratili dugove..
- Игор
- Manager
- Контакт:
Није то класично враћање дугова, велики део дуга је отписан од разних повериоца типа Беко и остали мутни људи који су били и који су блиски клубу.