KK Partizan [2013/14]
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Status: Није на вези
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Шешир 1: Барселона, Олимпијакос, Макаби, Панатинаикос.
Шешир 2: Монтепаски, Реал Мадрид, ЦСКА, Каха Лаборал.
Шешир 3: Химки, Партизан, Алба, Ефес.
Шешир 4: Уникаха, Лијетувос Ритас, Жалгирис, Фенербахче.
Шешир 5: Проком, Армани, Бамберг, Олимпија.
Шешир 6: Цедевита, Бешикташ, Шалон, квалификант.
Шешир 2: Монтепаски, Реал Мадрид, ЦСКА, Каха Лаборал.
Шешир 3: Химки, Партизан, Алба, Ефес.
Шешир 4: Уникаха, Лијетувос Ритас, Жалгирис, Фенербахче.
Шешир 5: Проком, Армани, Бамберг, Олимпија.
Шешир 6: Цедевита, Бешикташ, Шалон, квалификант.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Ne znam da li se gleda samo poslednja sezona ili 2 poslednje???Ako cemo realno nismo ni mi zasluzili 3 sesir,kao sto su nas posle F4 izbacili iz prvog sesira...Idealna grupa za nas bar po meni PAO,Kaja,Ritas,Olimpija,Salon ali kakve smo srece ocekujem grupu tipa Barsa,CSKA,Zalgiris(ili Unicaja ako mogu 2 tima iz Spanije),Armani i Besiktas...
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Da,da,naravno, iz 5. sesira nama obavezno ide Armani,to se vec zna,a J***m ti,u kom je kurcu nasa kosarka kad mi imamo jednog predstavnika u EL,a jebena Nemacka koja ako ovaj Ulm prodje kvalifikacije moze imati 3 predstavnika u EL,teska govna ovi iz ULEB-a,evo vidis,Armani dobio A lincencu a zavrsio u 5. sesiru,po kojoj logici?
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
ma sta se vise nervirate, ja sam na ovo oguglao jos kad nakon plasmana na f4 nismo dobili A licencu... ovo je jebeno takmicenje gdje igraju i igrace oni koji najvise plate, kojom drugom logikom bi turci imali 3 predstavnika a grci koji osvajaju u prosjeku svake druge godine 2...
mnogo je tu nelogicnosti i cak me cudi da nas nisu gurnuli bar u 5. sesir...
mnogo je tu nelogicnosti i cak me cudi da nas nisu gurnuli bar u 5. sesir...
Последње учитавање од markohn22 дана 30 Јун 2012, 15:23, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
pa iz vizure u partizan, zna se da su im ovi filijala. Na mala vrata do hola slvanih. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Zadnjih par dana se spominajao Varda,ali ne znam da li ce on biti rezerva ili startni centar.Verovatno cemo se jos pojacati na pozicijama 1,4.Na 4 ocekujem neku zivotinju koja ce sakupljati sve lopte pod obrucem,a na 1 igraca koji ce biti play,a ne nesto izmedju 1-2...Sinisa Pro1 пише:Dajte ljudi,sto je mrtvo ovde,neka diskusija oko pojacanja,prica li se nesto,jel ima nekih novosti?
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Vesterman prvo pojačanje Partizana mt:s!
Supertalentovani francuski plejmejker u ponedeljak je raskinuo saradnju sa Asvelom i potpisao za crno-bele do leta 2015. Velimir Gašić prvi Vujoševićev asistent.
Predrag Danilović i Duško Vujošević najavili su prošle nedelje da će Partizan mt:s u sezonu 2012/13 ući sa podmlađenim sastavom, ali dovoljno kvalitetnim da odgovori ambicijama trofejnog kluba.
Temelj takvog tima biće perspektivni Francuz Leo Vesterman (19 godina, 198 cm), koji je mladi reprezentativac svoje zemlje i legitimni NBA prospekt.
Vesterman je prošao četvorogodišnju školu u čuvenom Insepu - koji je regrutni centar za najtalentovanije francuske košarkaše - a prethodne dve sezone nosio je dres Asvela.
U ponedeljak popodne je potpisao trogodišnji ugovor sa jedanaestostrukim uzastopnim prvakom Srbije.
Prema rečima menadžera Miodraga Ražnatovića, Vesterman je "sjajan šuter, sa odličnim pregledom igre i smislom za asistenciju".
Zimus je u Portlandu bio ključni igrač u pobedi Selekcije sveta nad vršnjacima iz SAD u tradicionalnom "Najki Hups Samitu", kada je za Svet igrao i Aleksandar Cvetković iz Crvene zvezde Diva.
Vesterman bi u Partizanu mt:s, zajedno sa Nenadom Miljenovićem, trebalo da formira najperspektivniji tandem organizatora igre u Evropi.
Iz Humske 1 stiže i vest da će prvi Vujoševićev asistent biti iskusni Velimir Gašić.
Pošto je Milan Minić odbio ponudu zbog želje da samostalno radi u inostranstvu, prazninu je popunio strateg koji je u sezoni 1991/92 pomogao Željku Obradoviću da dovede Partizan do titule evropskog prvaka i "triple krune".
Trenirao je brojne klubove u Srbiji i Bosni i Hercegovini, između ostalih Vojvodinu, Borac iz Banjaluke, Igokeu, Metalac...
Supertalentovani francuski plejmejker u ponedeljak je raskinuo saradnju sa Asvelom i potpisao za crno-bele do leta 2015. Velimir Gašić prvi Vujoševićev asistent.
Predrag Danilović i Duško Vujošević najavili su prošle nedelje da će Partizan mt:s u sezonu 2012/13 ući sa podmlađenim sastavom, ali dovoljno kvalitetnim da odgovori ambicijama trofejnog kluba.
Temelj takvog tima biće perspektivni Francuz Leo Vesterman (19 godina, 198 cm), koji je mladi reprezentativac svoje zemlje i legitimni NBA prospekt.
Vesterman je prošao četvorogodišnju školu u čuvenom Insepu - koji je regrutni centar za najtalentovanije francuske košarkaše - a prethodne dve sezone nosio je dres Asvela.
U ponedeljak popodne je potpisao trogodišnji ugovor sa jedanaestostrukim uzastopnim prvakom Srbije.
Prema rečima menadžera Miodraga Ražnatovića, Vesterman je "sjajan šuter, sa odličnim pregledom igre i smislom za asistenciju".
Zimus je u Portlandu bio ključni igrač u pobedi Selekcije sveta nad vršnjacima iz SAD u tradicionalnom "Najki Hups Samitu", kada je za Svet igrao i Aleksandar Cvetković iz Crvene zvezde Diva.
Vesterman bi u Partizanu mt:s, zajedno sa Nenadom Miljenovićem, trebalo da formira najperspektivniji tandem organizatora igre u Evropi.
Iz Humske 1 stiže i vest da će prvi Vujoševićev asistent biti iskusni Velimir Gašić.
Pošto je Milan Minić odbio ponudu zbog želje da samostalno radi u inostranstvu, prazninu je popunio strateg koji je u sezoni 1991/92 pomogao Željku Obradoviću da dovede Partizan do titule evropskog prvaka i "triple krune".
Trenirao je brojne klubove u Srbiji i Bosni i Hercegovini, između ostalih Vojvodinu, Borac iz Banjaluke, Igokeu, Metalac...