Vase patike...
- Pinki
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3307
- Придружен: 08 Нов 2011, 15:06
- Место: Republika Srpska
- Status: Није на вези
Dijadorine patike imaju mnogo gotivan đon, u smislu da je veoma čvrst i dobar za betona, gornji dio patike dosta slabije odrađen.
Ja inače kupujem tike za fudbala kao one sa prethodne strane, kada se izliže đon(desi se nakon 3-4 mjeseca) i proviri prst na vrhu odnesem kod obućara on zalijepi pokrpa i tike i dalje kao nove.
Ja inače kupujem tike za fudbala kao one sa prethodne strane, kada se izliže đon(desi se nakon 3-4 mjeseca) i proviri prst na vrhu odnesem kod obućara on zalijepi pokrpa i tike i dalje kao nove.

- Etxeberria
- Manager
- Поруке: 1226
- Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
- Место: San Mames
- Etxeberria
- Manager
- Поруке: 1226
- Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
- Место: San Mames
- Pinki
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3307
- Придружен: 08 Нов 2011, 15:06
- Место: Republika Srpska
Pa kod nas košta 5-10 evra, sve zavisi.Koliko kosta to da ti namesti djon?I koliko traje opet,necu da mi pukne za 2 fudbala?
A ako dobar majstor naštima i nalijepi može ti trajati kao i pravi đon.
Samo kada budeš išao kod njega pazi da ti ne nalijepi onaj plastični đon, onda ćeš biti kao na klizaljkama.
Siniša nije fora koliko ću ja dobro igrati u nekim patikama fudbal ili koliko će one biti estetski lijepe, na prvom mjestu mi je udobnost pa tek onda sve ostalo, jer jebo ti patike u kojima ću se osjećati kao u opancima, prvo što ja imam problema ako su patike loše podbijem petu momentalno samo malo da jače doskočim na nju, dok ako je đon dobar teško kada se to može desiti.
A što se tiče umbra ne znam otkud vam to da su dobre patike osim što su jeftine, jeftine su i lancastove patike pa opet kurcu ne valjaju.
Последње учитавање од Pinki дана 03 Јул 2012, 09:01, учитано 1 пут укупно.

- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Ја фурам овај фазон. Само што уместо три адидас црте има адидасов лого, и то је једина већа разлика између мојих патика и ових.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.