Или adikeSinisa Pro1 пише:Ја реко сад кад кажеш 4 црте,помислио сам на оме са пијаце патике што пише спорт
Vase patike...
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
- Status: Није на вези
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Моје су man edition. 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Pinki
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3307
- Придружен: 08 Нов 2011, 15:06
- Место: Republika Srpska
Ček ti hoćeš reći da je Igor žensko?
Nisam skapirao tvoj post, ako možeš biti dovoljno kulturan da to potanko objasniš kako bi i mi ostali shvatili tvoju misao koju si prezentovao preko svog blasfemičnog posta.
Nisam skapirao tvoj post, ako možeš biti dovoljno kulturan da to potanko objasniš kako bi i mi ostali shvatili tvoju misao koju si prezentovao preko svog blasfemičnog posta.
Последње учитавање од Pinki дана 05 Јул 2012, 02:12, учитано 1 пут укупно.

- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Ја сам своје узео у "Планета Спорт" - Панчево. 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- The Rock
- Assistant Manager
- Поруке: 565
- Придружен: 16 Јун 2011, 18:42
- Место: Despotovac
Kad imas veliku nogu nemas veliki izbor obuce...
Ove su br. 48.5...
Trebalo bi za koji dan da odem da kupim neke za fucu... Al' sumnjam da cu da nadjem neke da valjaju koje imaju moj broj...
P.S. Ulozak je zelenkasto-plave boje...
Последње учитавање од The Rock дана 05 Јул 2012, 13:58, учитано 1 пут укупно.
- kLeSa
- World Class Manager
- Поруке: 3305
- Придружен: 13 Нов 2010, 14:08
- Место: Srbija - Beograd
- Контакт:
Pomazite...
Uzeo sam popuste sa jednog od sajtova za patike u trefu i otisao tamo i naleteo na adidas predator,koje po meni kidaju koliko su dobre. Sa popustom bi ih platio samo 3500 RSD sto je realno smesna cena za ovakve patike,ali one su samo za travu,to je mana...
Da li mozda neko zna dal postoje ovakve sa ravnim djonom,jer bi mi te legle extra..
Za one koji ne znaju...

Uzeo sam popuste sa jednog od sajtova za patike u trefu i otisao tamo i naleteo na adidas predator,koje po meni kidaju koliko su dobre. Sa popustom bi ih platio samo 3500 RSD sto je realno smesna cena za ovakve patike,ali one su samo za travu,to je mana...
Da li mozda neko zna dal postoje ovakve sa ravnim djonom,jer bi mi te legle extra..
Za one koji ne znaju...

-
Danijel_CH
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Ma mozes i ove na betonu da furas,kakav god da je djon ima da se izlize i tako i ovako..kLeSa пише:Pomazite...
Za one koji ne znaju...
Image