KK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
Bice cupavo da smo iz poslednjeg sesira uzeli one Francuze bilo bi mnogo lakse ovako :argh: CSKA u zavisnosti od rostera uvek juri najvise domete, Barcelona je Barcelona od njih nema goreg protivnika! Brose je cudna ekipa moze svasta a ne mora nista, Lijetvos Ritas takodje ekipa koje smo se nagledali u Pioniru i koja poznaje atmosferu i zna sta je ceka, J***m ti 6 sesir i jebeni prebogati Besiktas njih mi ne poznajemo i prvu idemo kod njih daj boze da se ne pojacaju ko sto znaju NBA igracima inace smo UGASLI! Prognoziram 3 mesto u grupi, iskreno i 4 mi nije gadljivo! Kuci mozemo sve da dobijemo CSKA I BARCU na sitno ali ostali nece biti problem! U sustini CSKA i Barca bi trebali medjusobno da podele 1 i 2 mesto dok se Besiktas Lijetvos Brose i mi borimo za preostala 2 mesta! Siguran sam da pod Duletom mozemo do 3 mesta i TO16 Arene gde cemo sa 7 EXTRA ekipa odmeriti snagu i zaraditi neku kintu! 
ahahahahahaha ako im je on centar najavljujem da i njih dobijamo lagano XD
Код: Изаберите све
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=112786
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 08 Јул 2012, 20:29, учитано 2 пута укупно.
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Ako zelimo da prodjemo grupu,moramo ili Barsu ili CSKA da dobijemo u Pioniru,i da se nadamo da ce oni ostale ekipe dobiti u obe utakmice.Bice veoma bitno protiv Nemaca kod njih,jer su oni domacinska ekipa kao i mi.Besiktas ce ostati bez pola tima samo je pitanje koga ce dovesti???Krstic i AK najverovatnije ostaju,a vidim da je Rasicu istekao ugovor pa ce nam leci "kao budali samar".
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XoGphHhHAPc[/youtube]
Ovaj je najblizi da nam bude TESKI CENTAR dok se za poziciju 4 sa lucetom planira
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4nrw4KBY ... re=related[/youtube]
Rasic najverovatnije kombo bek jer Miljenovic ne moze da pokrije 15 minuta na pleyu isuvise je slabasan za Evroligu! Imate tim koji ce najverovatnije biti ovakav
PG - Leo Westerman, Aleksandar Rasic, Nenad Miljenovic
SG - Dragan Budala Milosavljevic, Danilo Bum Bum Andjusic, Bogdan Lujka Bogdanovic
SF = Dejvis Bertans, Marko Cakarevic
PF - Ike Diogu, Vladimir Luce Lucic
C - Elton Brown, Alen Omic, Nikola Milutinov
pa vidite sta i koliko mozemo! Dule Vujosevic!

Ovaj je najblizi da nam bude TESKI CENTAR dok se za poziciju 4 sa lucetom planira
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4nrw4KBY ... re=related[/youtube]
Rasic najverovatnije kombo bek jer Miljenovic ne moze da pokrije 15 minuta na pleyu isuvise je slabasan za Evroligu! Imate tim koji ce najverovatnije biti ovakav
PG - Leo Westerman, Aleksandar Rasic, Nenad Miljenovic
SG - Dragan Budala Milosavljevic, Danilo Bum Bum Andjusic, Bogdan Lujka Bogdanovic
SF = Dejvis Bertans, Marko Cakarevic
PF - Ike Diogu, Vladimir Luce Lucic
C - Elton Brown, Alen Omic, Nikola Milutinov
pa vidite sta i koliko mozemo! Dule Vujosevic!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 09 Јул 2012, 15:11, учитано 1 пут укупно.
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Jedino mogu da zamislim Rasica,mislim da ce Novica u Caju jer im sad treba takav igrac,a sto se tice Perovica sto dalje od Partizana.Bio je on pre dosta bolji,ali sad kada loptu koju dobije u visini ramena on spusta do kolena i hoce da polozi ili zakuca uvek ga stigne odbrambeni igrac...Sinisa Pro1 пише:A joj,zamislite Rasic-Velickovic-Perovic,al mozete samo da zamislite,jbg,bilo bi dobro makar jedan od njih trojce
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Mario Hezonja: Partizan mi je najdraži klub, draži i od Cibone
Takve navijače nema nitko. Kad dođu, daješ 300 posto, a zna se da su najbolji na Balkanu i šire u radu s igračima. Bio bi to dobar potez za mene, kaže Hezonja
Ponedjeljak, 09. 7. 2012. u 14:45, zadnja izmjena prije 32 minute Piše: Toni Horvat
Nisam zadovoljan! Mislim, s broncom jesam, ali mogli smo više. Žao mi je što nisam igrao protiv Amerikanaca, rekao je Mario Hezonja, koji se s U-17 košarkaškom reprezentacijom iz Litve vratio sa svjetskom broncom.
- Bojali su nas se. Mi izlazimo iz lifta, a oni se miču od nas. Kažu da smo huligani. Pa nismo džabe s Balkana - smije se najbolji igrač naše reprezentacije, koji je, režući tortu na svečanom dočeku, pokazao da ipak bolje barata loptom nego nožem.
Poput Darija Šarića, i dalje je ugovorom vezan za Zagreb, ali mnogi su zainteresirani za njega. Čak i beogradski Partizan.
- Čitao sam da me Dule Vujošević želi, ali i Barcelona, klubovi iz Grčke, Turske. Partizan mi je najdraži od svih tih klubova, čak i od Cibone. Takve navijače nema nitko. Kad dođu, daješ 300 posto, a zna se da su najbolji na Balkanu i šire u radu s igračima. Bio bi to dobar potez za mene.
Hezonju ne brine što bi ljudi rekli na to.
- Vjerojatno bi mi zamjerili, ali to me zaista ne zanima. Tu nas svi otpisuju, misle da znaju sve, a ne znaju ništa. Svi smo mi isti, ljudi od krvi i mesa. Ne znam ni jednog Srbina koji je divljak, svi su odlični ljudi.

Takve navijače nema nitko. Kad dođu, daješ 300 posto, a zna se da su najbolji na Balkanu i šire u radu s igračima. Bio bi to dobar potez za mene, kaže Hezonja
Ponedjeljak, 09. 7. 2012. u 14:45, zadnja izmjena prije 32 minute Piše: Toni Horvat
Nisam zadovoljan! Mislim, s broncom jesam, ali mogli smo više. Žao mi je što nisam igrao protiv Amerikanaca, rekao je Mario Hezonja, koji se s U-17 košarkaškom reprezentacijom iz Litve vratio sa svjetskom broncom.
- Bojali su nas se. Mi izlazimo iz lifta, a oni se miču od nas. Kažu da smo huligani. Pa nismo džabe s Balkana - smije se najbolji igrač naše reprezentacije, koji je, režući tortu na svečanom dočeku, pokazao da ipak bolje barata loptom nego nožem.
Poput Darija Šarića, i dalje je ugovorom vezan za Zagreb, ali mnogi su zainteresirani za njega. Čak i beogradski Partizan.
- Čitao sam da me Dule Vujošević želi, ali i Barcelona, klubovi iz Grčke, Turske. Partizan mi je najdraži od svih tih klubova, čak i od Cibone. Takve navijače nema nitko. Kad dođu, daješ 300 posto, a zna se da su najbolji na Balkanu i šire u radu s igračima. Bio bi to dobar potez za mene.
Hezonju ne brine što bi ljudi rekli na to.
- Vjerojatno bi mi zamjerili, ali to me zaista ne zanima. Tu nas svi otpisuju, misle da znaju sve, a ne znaju ništa. Svi smo mi isti, ljudi od krvi i mesa. Ne znam ni jednog Srbina koji je divljak, svi su odlični ljudi.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Novica je u Beogradu,ovih dana je bio na turniru u basketu 3 na 3 i u takmicenju u sutiranju trojki kod Fontane(Blok 1) Na NBG,Rasic ce se verujem vratiti,sto se mene tice ja nemam nista protiv Hezonje i Sarica,a mislim da ce Bertrans ove sezone da eksplodira,sad cu da odgledam ovu dvujci sto si postavio pa da vidimo,vidim da ovaj Brown ima iskustva igranja u Evropi sto je sjajno,a voaj Diogu ne znam koliko je realna opcija,a i ne svidja mi se sto nema iskustvo igranja u Evropi,mada mislim da je dobar atleta sto nam i treba 
EDIT:Evo sad sam malo pogledao ovo,ovaj Brown me dosta po stilu igre lic na Dzavajia,mozda je samo pokretljiviji,a za ovog Diogu-a je dosta star snimak(2005-07),a i igrao je u Kini verovatno ce da trazi ogromnu platu,ne znam u kakvoj je on formi buduci da igra u Porot Riku sada,i jel zna neko sta ce biti sa Dzejmsom,jel on ostaje ili odlazi,posto mu je istekao ugovor a,a koliko znam jos ga nismo prdouzili
EDIT:Evo sad sam malo pogledao ovo,ovaj Brown me dosta po stilu igre lic na Dzavajia,mozda je samo pokretljiviji,a za ovog Diogu-a je dosta star snimak(2005-07),a i igrao je u Kini verovatno ce da trazi ogromnu platu,ne znam u kakvoj je on formi buduci da igra u Porot Riku sada,i jel zna neko sta ce biti sa Dzejmsom,jel on ostaje ili odlazi,posto mu je istekao ugovor a,a koliko znam jos ga nismo prdouzili
Последње учитавање од Sinke дана 09 Јул 2012, 16:54, учитано 2 пута укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Dobih potvrdu da je sa Mariom Hezonjom i roditeljima postignut usmeni dogovor.
Ostalo je na klubovima,a ne vidim sta sem obestecenja koje smo spremni da platimo osim ako nije astronomsko moze da spreci njegov transfer u svetinju!!!
Kakav smo mi klub to nema nigde Hrvat odbija Barcelonu da dodje u Partizan i Srbiju!!!
Dzejms je dobio nogu u boolju! To su samo predpostavke Sinisa ocigledno da ce nam roster biti drugaciji! Mora biti prostora za Maria Hezonju!
Koja smo mi VELESILA U KOSARCI! AVANGARDA!!! 
Ostalo je na klubovima,a ne vidim sta sem obestecenja koje smo spremni da platimo osim ako nije astronomsko moze da spreci njegov transfer u svetinju!!!
Kakav smo mi klub to nema nigde Hrvat odbija Barcelonu da dodje u Partizan i Srbiju!!!
Dzejms je dobio nogu u boolju! To su samo predpostavke Sinisa ocigledno da ce nam roster biti drugaciji! Mora biti prostora za Maria Hezonju!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Pisalo je predhodnih dana u hrvatskim medijima da je oko 150K€.Ali zar nisi pre par dana napisao da je predao papire u FIBA za raskid?Onda ne bi trebalo da bude obestecenja,barem ja tako mislim.Alexandar_81 пише:Dobih potvrdu da je sa Mariom Hezonjom i roditeljima postignut usmeni dogovor.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Dario Saric je predao
malo se zabrkao! 150k jeste obestecenje ali uvek se moze iskomplikovati ipak je ovo malo cudniji transfer! Inace zelim dobrodoslicu Mariu u sveti dres i zelim mu da se okiti Evroligom!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Jebiga brate poceli smo da uzimamo Francuske ,Hrvatske ,Ceske ,Letonije najbolje mlade igrace! To znaci da smo INSTITUCIJA! Da jedan Leo Westerman prica o Partizanu kao o Lejkersima dotle smo dosli! A to sto je mali Hrvat pa sta rodjen 1995 nema veze sa ratom koji je zavrsen 93! Igrace da razvije sebe i pomogne tom klubu koji zeli da mu pruzi minute! A ovi od preko puta sto misle da ih mrzim nemaju pravo glasa! Oni imaju svoga dicnoga trenera! Pa smo 1:1! 

- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Pa to sto smo sporadicno pucakali u Bosni posle toga jeste trajao duze ali u Hrvatskoj ja mislim do novembra 93! E sad ako se ne secam dobro onda me ispravite! Uglavnom niko nije demantovao Hezonja na svom profilu napisao samo za Hrvatsku i zamolio novinare da se dogovre sta pisu! Ma da iskreno mislim da se posavetovao sa nekim! Ipak je to velika tenzija na jedno dete od 17 godina!