FK Crvena zvezda [2013/14]
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- Status: Није на вези
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Постава за сутрашњу утакмицу.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Микић капитен, један је Микић капитен
По мени, ок састав, нервира ме само што су неспособни па нису регистровали Бабаља, баш ме занима какав је играч. И није ми јасно, зашто Крнета пре Јовановића ? Јел овај повређен, неспреман ?
По мени, ок састав, нервира ме само што су неспособни па нису регистровали Бабаља, баш ме занима какав је играч. И није ми јасно, зашто Крнета пре Јовановића ? Јел овај повређен, неспреман ?
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Jovanovic jos nije spreman 100% po rijecima Prosineckog.
Vesovic je fiziki(trkacki) ubedljivo najspreniji igrac Zvezde, a stavio bih pare da je u prvih 5 Lige citave. Za poziciju RB-a to je jedna od karakteristika koja je jako bitna.
Vesovic je fiziki(trkacki) ubedljivo najspreniji igrac Zvezde, a stavio bih pare da je u prvih 5 Lige citave. Za poziciju RB-a to je jedna od karakteristika koja je jako bitna.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- Игор
- Manager
- Контакт:
Јесте, Кировски је одличан голман али вероватно се чека да се Бајковићу још мало подигне цена па да оде и онда Кировски ако је паметан остаће пар година и бити стандардан голман и ретко ко би могао да га смени са стартног места.
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
What we do in life echoes in eternity!!