Premier League 15/16

Корисников грб
C.RONALDO7
Manager
Поруке: 2135
Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
Место: SRB (SD) - ITA
Status: Није на вези

Порука од C.RONALDO7 »

donstefanotrle пише:Ja procitao da dosao sutra valjda ugovor potpisuje, a za Baneta nema nista da se prica verovatno ce na stopera ili ce Azplikueta biti bek-ap.
Bane je nezamenljiv na obe pozicije, ne verujem da će Aspilikueta biti backup, isto tako ne verujem ni da će Luiz grejati klupu, biće tu izgleda čestih rotiranja.
bubi.ue пише:Па вероватно ће играти штопера са Теријем у првој, Луиз замена.. А који бре Хулк у Тотенхему, не верујем да они имају више лове од Челзија :D
Nije sve u lovi, ima nešto i u vezama :D Logično je da će otići kod čoveka kome veruje, kod koga će igrati stalno i pod čijim je vodjstvom već pružao najbolje partije.
IgorPancevo пише:Можда су само пили кафицу, не мора то ништа да значи :zelenko:
Ma vrbovali neke trebe, jes boli ih tuku da u kafiću pričaju o fudbalu :zelenko:
Корисников грб
m15k3
Manager
Поруке: 2279
Придружен: 27 Нов 2010, 08:39
Место: Brcko, BiH

Порука од m15k3 »

Hammers move for Maiga

West Ham United are delighted to announce the signing of Mali international forward Modibo Maiga.
The 24-year-old has linked up with the Hammers from French side FC Sochaux-Montbeliard for an undisclosed fee, signing on a four-year contract with an option for a further two years.
Maiga, who can play as a centre forward or on the wing, has scored 24 league goals in the last two seasons to become one of the hottest properties in Ligue 1.
The player, who becomes West Ham's fifth summer arrival following Mohamed Diame, George McCartney, Jussi Jaaskelainen and Stephen Henderson, told whufc.com of his pleasure at completing his move to the Boleyn Ground.
"I am really happy and excited about joining West Ham United," said Maiga. "I know West Ham are a big club in England and I'm really looking forward to representing them. They have huge tradition and it is like joining part of a family and that is one of the main reasons I wanted to come here.
"I know some of the big names that have played for the club in the past and I am proud to be part of a new team back in the Premier League."

Слика

Born in the Malian capital Bamako, Maiga began his career with Stade Malien in his homeland at the age of 15 in 2003, but his undoubted talent and potential saw him snapped up by leading Moroccan club Raja Casablanca the following year.
After winning the Moroccan League and Arab Champions League, Maiga joined French Ligue 1 side Le Mans UC72 in 2007, where he played alongside Arsenal forward Gervinho and Sunderland attacking midfielder Stephane Sessegnon.
The African netted 15 goals in 88 league appearances for Le Mans before moving to Sochaux, where he quickly struck up a potent partnership with Nigerian Ideye Brown.
Maiga netted 16 goals in his first season with Les Lionceaux, helping the club to finish fifth in Ligue 1 and qualify for the UEFA Europa League.
Last term, the forward scored nine times in 23 league appearances as Sochaux finished 14th, while he also made his debut in European competition.
At international level, Maiga featured regularly for Mali at age-group level, appearing against England in the UEFA-CAF Meridian Cup Under-18 tournament in Egypt in 2003.
At senior level, he has scored five goals in 31 appearances and appeared at the 2012 CAF Africa Cup of Nations. However, he contracted malaria while participating in the competition and was thus hospitalized and had to miss the 1-0 semi-final defeat by Cote d'Ivoire.
Maiga becomes the second Malian to represent West Ham, following fellow forward Frederic Kanoute. Now 34 and still playing in China, Kanoute scored 33 goals in 92 appearances for the Hammers between March 2000 and May 2003.

Izvor: www.whufc.com
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager

Порука од C.RONALDO7 »

Jeste da je potreban levi bek ali kao backup Evri, a Bejns je mnogo kvalitetan da bi sedeo na klupi, ali jaka konkurencija je dobra za ekipu, tako da taj transfer podržavam, nego mene brine pozicija desnog beka, izgleda da SAF pored Rafaela ozbiljno računa na Smolinga i Džonsa po toj strani, ne kažem da su loši, ali jednostavno nisu kompletni da bi igrali to.
Modrić nam i ne treba, nije mi nešto baš simpatičan taj picopevac.
Ma jebeš i Mouru i Eriksena, zašto bre ne dovede Snajdera??? :argh:
A i dobar DMC nam treba.
Корисников грб
samson
SFM Hall Of Fame
Поруке: 7745
Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
Место: Podgorica

Порука од samson »

Fergi opet ne dovodi vezni red(sredislji dio). :(
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Kao prvo vjerujem da će Bains više igrati nego Evra, poslednje 2 godina slabo igra pogotovo u odbrani.

Koji će nam snajder? Mislim da taj igrač uopšte nam ne treba, em velika plata em nije igrač za budućnost(bolje eriksena ili moura).

DMC je sigurno da neće ovog ljeta doći, jer još uvjek SAF računa na kerika tu.

To je to što će se uraditi za ovaj prelazni, još jedno pojačanje(u vrh glave 2) i to je to.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Baines ce igrati vise od Evre. Evra ne moze odavno da pruza konstantno dobre partije, na jednoj tekmi pokaze da je najbolji levi u ligi, a vec u sledecoj se pitam zasto igra u Junajtedu.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager

Порука од C.RONALDO7 »

Raspravljamo o Bejnsu, a još nije ni član Junajteda, i pitanje je dal će i postati, a i ako postane, moraće dobro da se namuči da preuzme mesto odličnom Evri, koji je samo poslednju sezonu (ne dve) odigrao ispod svojih mogućnosti, a i falio mu je Vidić dosta.
Kerik ne može biti jedini DMC u Junajtedu (mada je on više MC), treba još jedan obavezno, neko s karakteristikama legende Roja Kina.
Šta će nam Snajder? Prvo da te pitam jel znaš ti ko je zapravo Snajder, i jel si ga pratio tokom čitave karijere, pogotovo u Ajaksu? Čisto sumnjam pošto si postavio takvo pitanje i uporedio ga sa Mourom i Eriksenom (sumnnjam da si i njih često pratio), ali kontam mlad si i mnogo igraš FM, pa da ti čiča nešto kaže, Snajder ima 28 godina i može bar još 5-6 sezona da igra vrhunski, mada kod SAF-a može i do 40-e, tako da otpada ono što si napisao da nije za budućnost, a i nama treba klasa odmah a ne da čekamo da ovi mladi to postanu riskirajući titulu, i sigurnije je da se dovede iskusniji igrač na sredini terena kao on što je, nego Moura ili Eriksen koji teško da će dostići Veslijev nivo, + su precenjeni. Eto toliko, bez uvrede.
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Da ja tebi nešto kažem.

Nemoj mi se kurčiti tu i praviti da imaš 100 godina i sve znaš a ja 5 god pa ti meni kažeš
ali kontam mlad si i mnogo igraš FM, pa da ti čiča nešto kaže,
Znači smanji malo doživljaje i barem se jednom ponašaj normalno i pristojno.

O igračima neću dalje jer ja imam svoje mišljenje i ti svoje tako da ne vredi te ubjeđivati u nešto što ne kontaš.
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager

Порука од C.RONALDO7 »

Kao prvo napisao sam ti bez uvrede, a kao drugo preterao si, kao treće kad me pitaš za pomoć preko pp-a onda ti nisam nenormalan i nepristojan, kao četvrto bitno je da ti kontaš, kao peto samo da znaš da je razlika izmedju tebe i mene 10 godina tako da mogu da ti kažem na taj način, i za kraj ne bih te više zadržavao.
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Junajted startovao pobedom

:sportske:

I Mančester junajted je počeo sa odigravanjem predsezonskih mečeva. U Južnoj Africi u prvom meču slavili sa 1:0 golom Kika Makede. Klinci dobili šansu.

Mančester junajted je večeras odigrao prvi meč na pripremnoj turneji na kojoj će ove godine obići gotovo čitavu planetu.

Слика

Prva destinacija je Južna Afrika. Na stadionu u Durbanu, na kom su odigrani i mečevi Svetskog prvenstva, Junajted je večeras na otvaranju sezone slavio sa 1:0 u duelu sa domaćim Amazuluom.

Naravno, Đavoli su na turneju otišli sa kombinovanim timom bez igrača koji su igrali na Evropskom prvenstvu, kao i bez fudbalera koji će učestvovati na Olimpijadi. Mnogo igrača mladog tima je dobilo šansu i tek će dobiti u narednim mečevima u Africi i Aziji. Večeras je debitovao i Japanac Kagava.

Strelac jedinog gola na meču je bio Kiko Makeda, najbolji strelac Junajteda na nekoliko poslednjih turneja. Pored Makede, dobar utisak su ostavili i mladi vezista Lingard koji je pokazao talenat o kom je Ferguson u par navrata govorio, kao i Petrući, Italijan koji bi ove godine mogao da dobije šansu u prvom timu.

Junajted je igrao u sastavu: Lindegard, Veseli, Brejdi, Vuton, Ferdinand, Skols, Kerik, Lingard, Makeda, Berbatov i Ćićarito. U drugom poluvremenu šansu su dobili i Vermijl, Bleket, Anderson, Petrući i Kagava.
FTD
Manager

Порука од FTD »

Silovit početak novog Čelsija

:mozzart:

Lukaku, Azar i Marin za 45 minuta napunili mrežu Sijetl Saundersa. Bane Ivanović nosio kapitensku traku

Слика

Ako se po jutru dan poznaje, tandem iz Mančestera će sledeće sezone imati veliku konkurenciju u šampionskoj trci u Premijer ligi. Osvežena ekipa Čelsija je u prvom test meču za novu sezonu deklasirala Sijetl Saunders sa 4:2.

Mladi Belgijanac Romelu Lukaku bio je dvostruki strelac, a mrežu MLS ligaša tresli su i pridošlice Eden Azar i Marko Marin, koji se dva puta našao i u ulozi pakera. Svi golovi su pali u prvom poluvremenu! Za oba pogotka Sijetla zaslužan je bio Fredi Montero.

Saundersi su, doduše, prokockali još sijaset prilika, pa se stiče utisak da će napad, posle dugo godina, biti jača strana londonskih Plavaca. Ipak, treba imati na umu da je Čelsiju ovaj meč bio prvi još od majske pobede nad Bajernom u finalu Lige šampiona, da je trener Roberto Di Mateo odmarao veliki broj fudbalera koji su nastupali na Evropskom prvenstvu, a da su neki prvotimci izostali i zbog priprema za Olimpijske igre u Londonu.

Šanso su zato dobili Džoš Mekiran, 17-godišnji Natanijel Šaloba, mladi golman Džamal Blekmen, u drugom poluvremenu i Kevin de Brujn… Kapitensku traku je prvih 63 minuta nosio naš Branislav Ivanović.

Слика

Prave provere, ipak, tek čekaju Čelsi, koji će na američkom tlu igrati i sa Pari Sen Žermenom, Filadelfijom i Milanom.

Di Mateovoj ekipi, međuti, tek treba da se pridruže Fernando Tores, Raul Meireleš, Floran Maluda, Džon Teri i Ešli Kol.

Слика

Слика
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Место: Beograd
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

-MiX- пише:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xx0Ru_1z ... re=related[/youtube]

Svaki navijac Liverpula ce se najeziti kada odgleda ovaj klip... :ave:
Pre nekih 45 minuta se vratih sa mora, nisam cekirao forum jedno 10-11 dana i kakav mi povratak u realnost napravis :) Hvala Mix ;)
Samo kad se setim tekme, nervoze i beskrajne srece kad se sve zavrsilo.. u stanu je grmelo, a mogao sam te godine biti u Istandul na ovoj legendarnoj utakmici... zalim za propustenom prilikom.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
Eldin96
Assistant Manager
Поруке: 775
Придружен: 19 Феб 2012, 15:06
Место: Beograd

Порука од Eldin96 »

Junajted poslao zvanicnu ponudu za Robina Van Persija od 20 miliona funti.Sao Paulo trazi " Jos samo malo " za Lucasa Mouru..
Слика
FTD
Manager

Порука од FTD »

Borusija odbila Čelsi za Levandovskog

:blic:

Napadač Borusije iz Dortmunda Robert Levandovski po svojoj prilici će i naredne sezone igrati u Bundesligi pošto klub glatko odbija sve ponude za njega.

Poslednja u nizu stigla je sa Stamford Bridža, budući da je Čelsi procenio da bi 17 miliona evra bilo dovoljno za početak pregovora.

U tome su se prevarili i ostaje im ili da povećaju ponudu ili da odustanu od sjajnog Poljaka.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Шта ли ће им он :headhurt:
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Manje, Ferguson u intervjuu za MUTV rekao da je poslata ponuda, nesto manje od 15M funti.
Tiote je potpisao novi ugovor za Svrake, moji snovi su rastureni :(
Kagava jebe mater!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VBjsvYCg_1c[/youtube]
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
FTD
Manager

Порука од FTD »

Majstor, bice od velike koristi!
FTD
Manager

Порука од FTD »

Nakon što je brazilski Sao Paulo odbio 35 miliona evra od Mančester junajteda za Lukaša Mouru, "đavoli" su morali da poboljšaju ponudu.

Kako su predstavnici Sao Paula kategorički odbili svaku pomisao da Mouru prodaju ispod njihove cene, koju i dalje ne otkrivaju, Junajted je povećao ponudu na čak 41 milion evra!

Ovih dana se očekuje odgovor Sao Paula. Britanski mediji tvrde da ako Brazilci budu odbili i ovu sumu, Junajted će odustati od Moure.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Битно да само Сити и Челзи купују играче за огромне суме.. :baloon:
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

LIVERPUL-Toronto 1:1

Posed lopte od 70% vec nagovestava stil igre koji ce Rodzers gurati ove sezone. Gledao sam utakmicu i mladi igraci su se odlicno pokazali. Istakli su se Paceko, Suso, Sterling, Morgan (igrac utakmice), Selvi (vise borbenoscu, nego kvalitetom igre), Robinson, Flanagan i Vilson. Mozda sam zaboravio nekog ali verujem da je to to. Dzo Kol se vratio, i imao par bizarnih poteza, kao i Akvilani, koji takodje nije briljirao.

Ovaj potez Susa me odusevio...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jsokbpjl ... e=youtu.be[/youtube]

Na mene je poseban utisak ostavio momenat kada se Lukas vratio na teren posle visemesecne povrede kolena.
Слика

Uhvatio sam na tv kartici jedan jako interesantan momenat... :slap:
Слика

Sledeca prijateljska igra se u Bostonu u cetvrtak u 02:00, protiv Rome. Ocekuje se prikljucivanje jos prvotimaca koji imaju produzen odmor zbog EP.

YNWA :cheers:
Последње учитавање од -MiX- дана 22 Јул 2012, 01:41, учитано 2 пута укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”