KK Crvena zvezda [2013/14]

Корисников грб
Convict
First Team Coach
Поруке: 429
Придружен: 29 Нов 2010, 09:21
Место: Montenegro,Serbia
Status: Није на вези

Порука од Convict »

,,Just to make it clear, I'm in Belgrade for one purpose only. And that is INDIVIDUAL PRACTICE. Thank you all for your conserns. Good night.,,

Kopirano sa Jakinog twitter-a. E sad, da li se i on kurva ovim pisanjem, ostaje da se vidi...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Ma kakva Jaka, lik od 34 god koji samo ide i baca trojke, pa kad ga krene. Ako cemo vec da damo lovu bolje da se isprsimo za Rakoca, raznovisnije je. Nije Jaka tako jeftin, jes jeftiniji od Rakoca, ali ne mnogo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Rakoc vas je odbio! Zele covic mu je dao kao i Braunu 350 k godisnje! Ja sam za Jaku jos prosle nedelje pricao! Opet kazem licno poznajem jednog bivseg igraca KKCZV i KKP koji je sad malo upucen u tu problematiku! Jaka vam je zamena za Rakocevica i kad sam pricao o Braunu lepo sam rekao BACANJE PARA, da sam ja neki k.... u nekom KK doveo bih jednog takvog igraca SUPERSTARA a ne nekog ko ne VREDI ONOLIKE PARE! Ali zivi bili pa videli opet cete kukati :argh:

E da i sa Gordicem pregovarate izgleda da od Fishera nema nista! :ole:
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 31 Јул 2012, 08:49, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Za Fishera sam cuo pre neki dan da nema nista. Ja sam kontao da Covke pojaca ponudu za Rakoca, ali nema veze. Ovaj Gordic nije los, ali ne verujem da ce doci. Cuo sam da je Darius Washington sve dalji od partizana, ti mozda imas neku bolju informaciju.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Pa ja bih licno voleo da sacekam sveze informacije Veceras! Pa onda da diskutujem! Sutra cu njaverovatnije znati mnogo vise! Zastarele mi onformacije :xD: Za Rakocevica znam da je prekinuo razgovore sa Covicem e sad ja bih voleo da ga vidim u Zvezdi!!! :yesko:

Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Вероватно је Гордић ново појачање.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Eto da ne ispadne da sam neobavesten! Nisam ja neki insajder! Samo sam bio KK sudija pa poznajem neke od bivsih kosarkasa! Tako da ono... uostalom ako neko sumnja moze i da proveri :lol:

Корисников грб
Convict
First Team Coach

Порука од Convict »

Игор пише:Вероватно је Гордић ново појачање.
Ne znam koliko on sada kosta, tj. da li je preskup, ali po meni rijec je o mnogo dobrom igracu.
Odlican prvi korak i ulaz, super odbrana, dosta dobar sut, timski igrac...
U nasoj situaciji, tesko da mozemo mnogo boljeg igraca da dovedemo.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Не верујем да неко као он може имати преко 250-300к.
Мада, он није плеј, вероватно ће играти двојку а на плеја да се доведе неки крштен Амер.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Convict
First Team Coach

Порука од Convict »

Nemam nesto povjerenja u strance(Amere) na poziciji 1, to je dosta osjetljivo mjesto u timu, vise bih preferirao nekog domaceg lika(Srbija+zemlje iz okruzenja). Ako dovedes nekog divljaka kojeg ,,vuce,, lopta i koji je dosao da odigra za statistiku, ne valja pos`o. Druga je situacija kad dovedes sutera, u opisu posla mu je da ponekad malo i ,,siluje,, , a i trener moze lakse da ga iskontrolise(kroz izmjene, postavke akcija i sl.). Zato, neka bude Gordic na pleju, a nekog ubicu da uzmemo na sutera, uz trenutnu centarsku liniju i Simonovica na krilu, imamo finu osnovu da se nadamo :zvezda: :raper:
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Braun:“ Zvezda ima jasnu viziju i lude navijače“

Слика

Ostalo je još manje od nedelju dana do okupljanja i početka priprema košarkaškog kluba Crvena zvezda. Do sada su dovedena 4 pojačanja ( Marko Simonović, Luka Mitrović, Boris Savović i Elton Braun), a klub je zvanično napustio Nemanja Nedović, kao i trener Svetislav Pešić. Novinari „Novosti“ razgovarali su sa novim centrom crveno-belih, Eltonom Braunom:

Ostalo je još nekoliko dana odmora, a onda krećem put Beograda.

Asocijacija na košarku u Srbiji su mu pre svega reprezentacija naše zemlje, Zvezda i Partizan:

„Kada se pomene srpska košarka, sve se vrti oko vaše reprezentacije, Crvene zvezde i Partizana. Cela Evropa zna za rivalitet ta dva kluba. Sad sam i ja deo jednog, sa velikom tradicijom, ogromnom armijom navijača, baš „ludih“ za svojom, ako sam dobro razumeo sportskom „unijom“, u kojoj je i košarka sekcija.

Braun se potom dotakao i ponuda koje su stizale na njegovu adresu, između ostalog i od Crvene zvezde i Partizana:

Ne znam šta se pojavilo u medijima. Bili su kontakti. Partizan je dao ponudu po principu „uzmi ili ostavi“. Zvezda se od početka drugačije postavila, bila je daleko konkretnija, sa jasnom vizijom da dođem. Na kraju, moj pozitivan odgovor je rezultat Zvezdinog angažovanja. Eto, to je to. Ne znam šta bih više rekao.

Amerikanac kaže da je navikao na pritisak igranja u velikom klubu, kao i da očekuje mnogo od naredne sezone:

Znate, kada uplivate u profesionalne vode, uz ugovor vam sleduje i određeni pritisak. Nadam se da sam tokom karijere pokazao da znam da ga iznesem. Mnogo je novih igrača, najvažinije da stvorimo familijarnu atmosferu, preduslov za velike rezultate. To vam kažem iz iskustva, jer sam podizao šampionske pehare. Čekaju nas četiri izuzetno teška takmičenja. Nije lako, ali moramo da imamo veru u sebe, da žestoko radimo.

Braun je na kraju zaključio da je svestan šta navijačima znači derbi:

Važan meč, nema sumnje. Ali tokom sezone je mnogo utakmica koje nose istu rezultatsku vrednost, tako da u svaku moramo da uđete sa enormnim motivom, kao da je derbi. Jer, na kraju, svi učinci se sabiraju. Sigurno da će biti vrelija atmosfera na gostujućem terenu, odnosno kad je Partizan domaćin, međutim važno je uvek da se koncentrišete na sebe, na parket.

Za kraj da napomenemo da je Elton Braun danas na svom Tviter nalogu ostavio kratku poruku za navijače Crvene zvezde u kojoj je „izjavio ljubav“ navijačima, ali i obećao da će se boriti i dati sve od sebe u crveno-belom dresu.

Eltone, dobrodošao u crveno-belu porodicu!
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Nije ovom decku lako :xD:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Pare su najbitnije u 30 godini :ole: Ali tako su pravili tim i sa Avodzobijem meni se cini! Rasipali na sve strane! Pa opet nista! Tako da pitanje je kako ce ih Lazic sve sklopiti u celinu! I Hemofarm je imao Macvana, Savovica, Andjusica i ostale pa je gubio od boljeg :yesko:

Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Imao je Hemofarm i Bobija u najboljim danima,i Stefana Markovica,a ovaj Braun,klasicna przenica,zajebali su se sto su ga uzeli,kad ga jednom ne isplate na vreme,ima da pocne preko kurca da igra,da se buni,a za to vreme mi skupljamo mahagoni na centru,kad dule obradi ima da prerastu u najkvalitetniji centarski tandem u EL :cheers:
Корисников грб
Convict
First Team Coach

Порука од Convict »

Imate li vi Grobari svoju temu, sta nas zatrpavate ovde svojim zavidnim komentarima :zelenko:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Mi to dobronamerno :) Nemoj si na kraj srca :ole:

Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Гордић потписао за Азовмаш.
Ајмо даље са лицитацијама :cheers: :zelenko:
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Omar Tomas zvanicno presao u Samaru.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Jek neko ocekivao drugaciji rasplet? Posle odlaska Pesica smo sigurno znali.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Добро смо покрили ту позицију.
Треба да дођу још 2 играча и то је то.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”