Opšta diskusija
- The unique one
- Manager
- Поруке: 1024
- Придружен: 09 Јун 2011, 17:16
- Место: Leskovac
- Status: Није на вези
Po tudjoj guzici 25 udarca su malo ali po svojoj boli, zasto da se muchi kad moze lagano da se provuche Pishe mi nemam vremena a pola sata je online odkad pishemo ne 2 nego 5 do sad da odigramo !filkaja пише:eto i wade nesto nasao da mi prica o moralu
Ko mi prica iza ledja , ima odlicne predspozicije da me poljubi u dupe !!!
- wade94
- Assistant Manager
- Поруке: 548
- Придружен: 13 Дец 2010, 12:51
- Место: Srbija
Prvo.....Nemoj lagati da sam cutao do ponoci kad sam ti poslao poruku pre 11 a pre toga sam te jos popodne zvao da pitam kad cemo igrati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!loshMi пише:NIsam ni znao da je pocheo kup idi prodji slobodno samo cesh odmah ispasti sa takvim provlachenjem mozesh jedino da me prodjesh salel nece sig da dozvoli i necu da maltretiram choveka bezveze ima lik svojih obaveza. Zadrzi 3:0 samo tako mozesh i proci Moja je krivica shto sam zakasnio a kad si napisao pp ocemo li ja sam gledao fantasy i pitao te shta da igramo TI SI CUTAO DO MALOPRE I NAPISAO PA KUP toliko o tvojim ljudskim kvalitetima, ovo je samo ipak igra shvaticesh jednog dana
Ovo nevolim da radim ali kad je neko ovoliko bezobrazan evo !!!!!!!! SRAMI SE !!!!!!!!!!!
Drugo....reci mi sta bi ti pre odabrao, da ides sa drustvom koje te ceka da idete na praznu gajbu ili tebe lika koji dolazi nakon 48 sati i prica mi kako nemogu da nadjem pola sata za dvomec i koji me jos plus i vredja.
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
...
Aca Drazesni / Coa Grejpfrut i ovde te dobio. Ja lepo kazem vama sto ste rekli da osvajate da se ne palite, zavrsavate odmah
- Sale92
- Assistant Manager
- Поруке: 956
- Придружен: 28 Јан 2011, 21:22
- Место: Novi Sad
Dok mačka kao što se i dalo predpostaviti lagano kiska u 1.kolu. Pa dobro lepo sam ja rekao mator je on za ovo moglo se predpostaviti. Kiksaaara.Garfild пише:Losmi prava si zverka.
Astore ispusio, veliki je Bog brate moj. Morao si posle onog sto si napravio u prvom kolu.
Dok Samson se po obicaju izivljava u prvom kolu turnira, sve po starom ovdje.
Vidim.Garfild пише:Ovom priliko zelim da izjavim sledece:
''Napusicete mi se masne kurcine" :****
Bravo Acooo!Sale92 пише:Ajde sada mačka ovog zajedno da karamo...!
Последње учитавање од Sale92 дана 04 Авг 2012, 17:03, учитано 3 пута укупно.