FK Partizan [2013/14]
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
- Status: Није на вези
Kakva igra, sta je ovo? Uzas i katastrofa.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- Denny
- Manager
- Поруке: 1695
- Придружен: 07 Мај 2011, 13:47
- Место: Niksic
- Has thanked: 1 time
Kako neće 5-0 izgubiti od kiprana, da ih dobro oduče od fudbala, da ukapiraju da su go ku*ac a ne igrači, da ne zaslužuju da nose dres partizana. Sram ih bilo, drugo poluvrijeme definitivno navijam za ove žute jer su bolji i sa igračem manje, trče bore se, ovi ne umiju 3-4 pasa sastaviti smradovi jedni 
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Nema ovo leba rodjaci, kraj price .. Mi smo inovatori nekog novog fudbalskog talasa koji nezahteva trcanje i presing .. S' tim se i Cika Crni zajeb'o, nama treba 10 veznjaka da moz' da se dodajemo na pola metra jer preko te razdaljine niko i ne zna da odigra tacan pas. A 3 gola moz' da damo jedino ako ovi Kiprani pobesne drugo poluvreme pa dobiju jos jedno 5-6 crvenih kartona pa da prodjemo sluzbeno 3-1 ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
jao tri gola za 45, pa niste mogli ni jedan za 135! Mozda smo se nadali da partizan moze vise, ali nazalost svi smo znali da ce ispasti.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Код: Изаберите све
http://www.youtube.com/watch?v=vQgad8VzcXE- Denny
- Manager
- Поруке: 1695
- Придружен: 07 Мај 2011, 13:47
- Место: Niksic
- Has thanked: 1 time
Znali smo da je partizan očajan, ali ne ovoliko
ja sam odustao od utakmice, ne mogu navijati protiv njih, a ovamo sa druge strane me mrzi gledati kako se muče
da se menadzerski izrazim na sledećem FM-u svima treba kreativiti staviti 1, finišing -10 pasing pa ajde 2-3 znaju svezati 2 pasa sa igračem više...
-
Lucifer
- Assistant Manager
Jeste al i on prica nepovezano, prvo kaze jbg oni koji ulazu to im se vraca. Ko ima strucnjake pored sebe on je najbolji, kao Nole, Belgijanci i Rusi (u atletici) .. A onda pocne da prica o tome kako je Usain Bolt doso iz spajza i morao da ide 2km da se umije ..Androsito пише:Kako je pametan čovek ovaj Duško Korać... Prvi put u životu nisam imao volju da gledam Partizan...Код: Изаберите све
http://www.youtube.com/watch?v=vQgad8VzcXE
Последње учитавање од Lucifer дана 08 Авг 2012, 22:51, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
-
Lucifer
- Assistant Manager
Ma da je samo on nego niko nista, Ostojic ispada ko iz dzipa, Ivanov spor ko puz, Aksentijevic opet kiks kod gola ma da i Ostojic se okliznuo tako da su zajedno zeznuli stvar, Aksen i Volkov zajedno nisu imali jedan dobar centarsut, Scepovic jednu sansu nije imao u ove 4 utakmice osim one na Kipru i to ispalo slucajno (a bolja sansa od penala), L. Markovic vezara ne moz da se sastavi, Zubija il kako vec nista decko glibav u duelu spor i tako dalje i tako blize ...
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Kakvo brukanje,sramota,dobro je sto nisam gledao,pokidao bi zivce skroz,kad cemo da naucimo da napadamo,meljemo protivnika,pa nije cilj u fudbalu dodavati se,vec dati gol koliko ja znam,ofanziva nam je u picko materinu,de nadjose ovog Zabiju,samo i Borcu iz Cackai i BSK Borci ce moci da daje golove,e J***m ti,ma boli me bre k***c,jednom stoka uvek stoka,Djura je lepo prouvio Zekin rad,i zavadio navijace da ne mozemo da ga smenimo zajdno kad smo stoka,opet kad krene ''Uprava napolje'' vide se ruke koje pokazuju sa sipke ''stani'',ma ne znam,jebe mi se bre za stoku,i treba da nas za par godina jebu timovi iz Andore,San Marina,mozda tad pocnemo da igramo fudbal ispocetka...
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Никада Партизан није деловао овако безидејно и немоћно. Баш сам се изненадио са спором игром, без неке идеје у нападу и доста несигурном одбраном.
Имао сам осећај да се Остојић мало изгубио у овој утакмици.
Имао сам осећај да се Остојић мало изгубио у овој утакмици.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
Nisam gledao utakmicu ali moram dati svoj komentar ovde.
Ovo je realnost, verovali mi ili ne. Jedan Kipar nas je prestigao odavno, i ostavio daleko iza u mnogim stvarima. Oni su fudbalski daleko ispred nas, sto se moglo videti i veceras a i pre nekoliko godina kad su i Partizan i Zvezda ispali od Apoela.
Jednostavno kod njih se ulaze u fudbal mnogo, i to se vidi u ovakvim utakmicama.
Zvezda i Partizan izdominiraju u prvenstvu, pogotovo Partizan poslednjih godina, pa se zaletimo svi mi i mislimo da smo neko mudo i u Evropi.
A onda dobijemo jedan samar od Kiprana, a sve mi se cini da ce sutra pasti i nok-aut.
Da ne ulazim u dalju problematiku nase lige i celog srpskog fudbala punog korupcije.
Ovo je samo pocetak ako nastavimo ovako, mi smo pri samom dnu evropske fudbalske lestvice, i nastavicemo da tonemo sve dok se nesto radikalno ne promeni kod nas.
Naravno uvek su tu ekipe sa Malte, iz Kazahstana, Andore, San Marina itd. koje cemo jos koju godinu da punimo lagano.
Ali samo jos koju godinu, evo ove smo se mucili sa prosecnom beloruskom ekipom poput Naftana, tako da sve vise propadamo, hteli mi to da priznamo ili ne.
Ovo je realnost, verovali mi ili ne. Jedan Kipar nas je prestigao odavno, i ostavio daleko iza u mnogim stvarima. Oni su fudbalski daleko ispred nas, sto se moglo videti i veceras a i pre nekoliko godina kad su i Partizan i Zvezda ispali od Apoela.
Jednostavno kod njih se ulaze u fudbal mnogo, i to se vidi u ovakvim utakmicama.
Zvezda i Partizan izdominiraju u prvenstvu, pogotovo Partizan poslednjih godina, pa se zaletimo svi mi i mislimo da smo neko mudo i u Evropi.
A onda dobijemo jedan samar od Kiprana, a sve mi se cini da ce sutra pasti i nok-aut.
Da ne ulazim u dalju problematiku nase lige i celog srpskog fudbala punog korupcije.
Ovo je samo pocetak ako nastavimo ovako, mi smo pri samom dnu evropske fudbalske lestvice, i nastavicemo da tonemo sve dok se nesto radikalno ne promeni kod nas.
Naravno uvek su tu ekipe sa Malte, iz Kazahstana, Andore, San Marina itd. koje cemo jos koju godinu da punimo lagano.
Ali samo jos koju godinu, evo ove smo se mucili sa prosecnom beloruskom ekipom poput Naftana, tako da sve vise propadamo, hteli mi to da priznamo ili ne.
Tuga, beda, jad!!
Ne secam se losijeg Partizana, niko nece da potrci, niko se ne trudim u napadu bez ideje u odbrani rupa prolazili su nas kako im se htelo, sredina standardno losa. Alo bree pa nismo mi Barselona niti Real pa da se u sredini igra na 126 pasa a pritom ne mozemo 2 da sastavimo. Agresivnost na nivou desetogodisnjaka, centarsutevi ispod nule ne mogu da verujem da godinama unazad nemamo beka sa dobrim centarsutem, Lazar Markovic je decko zreo za Teleoptik da se malo osvesti. Scepovicu transplatovati obe noge mozda ce se u kolicima bolje kretati po terenu. Ostojic se decko pogubio na terenu nema pojma gde se nalazi, Tuga, beda, jad!!
UPRAVA NAPOLJE!!
Ne secam se losijeg Partizana, niko nece da potrci, niko se ne trudim u napadu bez ideje u odbrani rupa prolazili su nas kako im se htelo, sredina standardno losa. Alo bree pa nismo mi Barselona niti Real pa da se u sredini igra na 126 pasa a pritom ne mozemo 2 da sastavimo. Agresivnost na nivou desetogodisnjaka, centarsutevi ispod nule ne mogu da verujem da godinama unazad nemamo beka sa dobrim centarsutem, Lazar Markovic je decko zreo za Teleoptik da se malo osvesti. Scepovicu transplatovati obe noge mozda ce se u kolicima bolje kretati po terenu. Ostojic se decko pogubio na terenu nema pojma gde se nalazi, Tuga, beda, jad!!
UPRAVA NAPOLJE!!