Premier League 15/16
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
- Status: Није на вези
Лоше игра Челси за сада а опет води.
Микел и Мата катастрофални.
Микел и Мата катастрофални.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Игра Сити као машина а са оном игром Челси није имао шта да тражи. Случајно су повели без игре, без икакве идеје и ово је реалан резултат у овом мечу мада како је Сити кренуо неће стати на овоме.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Pinki
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3307
- Придружен: 08 Нов 2011, 15:06
- Место: Republika Srpska
Nisam gledao prvo poluvrijeme, ali evo saada gledam cijelo drugo.
Samo rijeci hvale imam za Siti, strasni su, ubitaacni i veoma ucinkoviti.
Hazard, Mata kao da ne igraju, evo Hazard izadje i po meni on ne da se nije snasao vec izgubio se kao snasa u zitu neobranome. Ako Celsi ostane sa samo tri komada u svojoj mrezi bice zadovoljavajuce, prognoziram jos jedan u Cehovoj mrezi a mozda i dva.
Samo rijeci hvale imam za Siti, strasni su, ubitaacni i veoma ucinkoviti.
Hazard, Mata kao da ne igraju, evo Hazard izadje i po meni on ne da se nije snasao vec izgubio se kao snasa u zitu neobranome. Ako Celsi ostane sa samo tri komada u svojoj mrezi bice zadovoljavajuce, prognoziram jos jedan u Cehovoj mrezi a mozda i dva.

- Eldin96
- Assistant Manager
- Поруке: 775
- Придружен: 19 Феб 2012, 15:06
- Место: Beograd
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-NswMn3iOHo[/youtube]
I onda ga uporedjuju sa Kagawom.. Na pripremama se Kagawa sjajno pokazao.Ubedjen sam da ce biti bolji od Hazarda u EPL..
I onda ga uporedjuju sa Kagawom.. Na pripremama se Kagawa sjajno pokazao.Ubedjen sam da ce biti bolji od Hazarda u EPL..

Pa dobro kako mozete tako, dok nije otisao u Celsio bio je najbolji mladi igrac i igrac koji treba Mancesteru, onda kad je reko da ide u Siti prozivali ste ga da ide za paarama, a sad kad se zeznuo sa fintom vi ha pljujete?

Последње учитавање од Trle дана 14 Авг 2012, 16:47, учитано 1 пут укупно.