FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Vladar »

Navijaci upravu nece oterati skandiranjem sa trbina, postoje drugi nacini za to. U cetvrtak ce se igraci podrzati kao i uvek do sada, nema razloga da ne bude tako, sta se desava, desava se , u cetvrtak je tribina igrac Zvezde, u to sam siguran. Najjace da sad sami sebe ukopavamo jos dublje, pa da nam Francuzi nabiju pet komada. Ne lozite se sad na to, navijaci su trpeli sve ove godine kao niko, i jedini stavljaju Zvezdu ispred svega, svih ovih godina nisam ni jednog trenutka osetio da je drugacije na tribini. A to cime se bave vodje, nema veze sa Zvezdom.
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Немамо ми шта да желимо или не кад ћемо бити испраћени са 4-5 комада у две утакмице и довиђења.
Једна реч за спас Звезде и српског бедног фудбала уопште - ПРИВАТИЗАЦИЈА!
Па онда кад неко из свог џепа истресе 10-15м евра годишње гледаће да зна где иде сваки цент у клубу и биће му у интересу да му се те паре врате, а вратиће му се кроз редовно учешће у ЛШ. Просто и једноставно.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

zele пише:Pasketa za trenera, kao u njegov prici. :cheers:
Rado bi ja ali nece "vodja" da me izabere. Mogu da se zakunem da sam danas, kad je Radio S objavio vest, hteo da odem do BGa i da predam moj CV kao onaj majstor u Midlzbrou pre nekoliko godina. :yesko:

A sto se tice ovog narko-dilera, mislim da svi na Severu znaju da Pedja dobija pare od Lukica da ne bi "pevao na tribinama" protiv uprave.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Realno ili ne, u cetvrtak nas tim igra vazan mec i igrace treba podrzati, sve sto se dogadja treba drzati podalje od igraca, koliko god je moguce. Uvek nas je bilo najvise u teskim trenucima, tako ce biti i sada.
УлтраСрбија
Youth Team Coach
Поруке: 179
Придружен: 06 Мај 2011, 15:00
Место: Београд

Порука од УлтраСрбија »

paske пише:
zele пише:Pasketa za trenera, kao u njegov prici. :cheers:
Rado bi ja ali nece "vodja" da me izabere. Mogu da se zakunem da sam danas, kad je Radio S objavio vest, hteo da odem do BGa i da predam moj CV kao onaj majstor u Midlzbrou pre nekoliko godina. :yesko:

A sto se tice ovog narko-dilera, mislim da svi na Severu znaju da Pedja dobija pare od Lukica da ne bi "pevao na tribinama" protiv uprave.
A zasto je pevao posle derbija?Tad je dobijao manje?Okreni-obrni,vodje su placenici sta god da rade.Sta mislis da tom istom Pedji ne bi odgovaralo da dodje neko drugi ko ce doneti vise uspeha klubu?
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Po meni njemu je bitno da se on dobrooo naduva i napije pre utakmice i da pokaze kako je on jak momak koji se dernja. Zvezda tek posle toga dolazi.
УлтраСрбија
Youth Team Coach

Порука од УлтраСрбија »

paske пише:Po meni njemu je bitno da se on dobrooo naduva i napije pre utakmice i da pokaze kako je on jak momak koji se dernja. Zvezda tek posle toga dolazi.
Na utakmice ne dolazi ni pijan,ni naduvan,a uostalom onaj koji ga duze vremena poznaje,zna na kom mu je mestu Zvezda :cheers:
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

YouTube channel MrRedStarBelgrade

"И зато навијачи могу да буду убеђени да Просинечки на свој боравак у Љутице Богдана није ставио тачку, већ само зарез. Јер биће оних који ће препознати да је ако ништа друго, Роби у Љутице Богдана вратио господство. Да је био толико велики да уз сузе сву кривицу за слабе партије младог тима преузме на себе. А није морао ....
Могао је да помене да тренутно у ростеру има цирка 14 играча који могу да изнесу терет играња у Црвеној звезди. Могао је да помене како је у летњем прелазном року остао без двојице најбољих играча и двојице најближих сарадника. Могао је чисто да помене да фудбалери које је имао на располагању често нису имали ни за "герму" (квасац). Могао је да помене да је добијао узнемиравајуће СМС поруке. Могао је, али није ...
То је РП."

Ovo je vec za dobre batine i to u nekom haustoru!
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Paske ne zanosi se tim pricama, nemas nista od toga. Nije mi normalno da se sad svi okrecete protiv tih ljudi koji svih ovih godina odrzavaju Zvezdu velikom i pored izostanka rezultata. I sad su odjednom placenici zato sto ce u cetvrtak bodriti svoj klub bey obzira na sve sto se desava. Bice sigurno tu i zvizdanja i teranja uprave, ali su to aktovi revoltiranih koji su zbog toga i dosli na utakmicu, ali sta ces, tim ljudima nije stalo da podrze igrace i Zvezdu, nego da istresu svoje frustracije, cineci pri tome zlo klubu koji vole.

I ne mogu da se ne nadovezem na tvoj posledniji post Paske: Prosinecki je dosao i otisao kao covek koji voli Zvezdu, to mu niko ne moze osporiti. O njegovoj eventualnoj trenerskoj limitiranosti se moze diskutovati, ali o tome da je covek koji voli svoj klub, ne. To stoji, kao sto stoji da i Zvezda voli njega, sa sve svojim navijacima, i da cak ni mnogo gori trenerski utisak ne bi mogao potisnuti sve ono sto je uradio za Zvezdu kao fudbaler. Zaduzio nas je puno, bio je i ostace legenda Zvezde i posle ovoga.
Последње учитавање од Vladar дана 20 Авг 2012, 22:42, учитано 1 пут укупно.
УлтраСрбија
Youth Team Coach

Порука од УлтраСрбија »

Vladar пише:Paske ne zanosi se tim pricama, nemas nista od toga. Nije mi normalno da se sad svi okrecete protiv tih ljudi koji svih ovih godina odrzavaju Zvezdu velikom i pored izostanka rezultata. I sad su odjednom placenici zato sto ce u cetvrtak bodriti svoj klub bey obzira na sve sto se desava. Bice sigurno tu i zvizdanja i teranja uprave, ali su to aktovi revoltiranih koji su zbog toga i dosli na utakmicu, ali sta ces, tim ljudima nije stalo da podrze igrace i Zvezdu, nego da istresu svoje frustracije, cineci pri tome zlo klubu koji vole.
Posle Dzajica sam mislio da se onakva situacija nece dogadjati vise,a ona dosla i brze nego sto se ocekivalo.Najvece zlo Zvezde su trenutno oni koji dodju na stadion samo da bi izvizdali svojoj ekipi,ako ne posgitne zeljeni razultat.Zvizdali su na poluvremenu,a radovali se kada su postizani golovi,a opet zvizdali na kraju.Da li je to logicno?
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Protiv toga se ne moze, ljudi slobodno dolaze na stadion, smtrajuci da je to prave mesto da izraze svoje nezadovoljstvo, zaboravljajuci pri tome da se na stadion dolazi da bi bodrio voljeni klub. Ostaje samo da tribina bude glasnija od njih, pa da igraci ne osete ni trunku te negativne energije, i probaju da ostave sto bolji utisak u cetvrtak.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Kako se objasnjava cinjenica da je jedan od vodja zvezdinih navijaca postao vodja navijaca partizana?

Koliko je kostao taj transfer?

Da mene neko kesira, pa i ja bih bio najglasniji na tribini. I to bez megafona. :xD:
Navijaci ce doci, podrzati ekipu kao sto je to bilo uvek, zvezda ce ispasti od bordoa, kao sto svi znamo, jer ne mozemo da se nosimo ni sa jednom iole ozbiljnom ekipom. Nema to nikakve veze sa Robijem mi bismo ispali i da nam je dva Robija tu koji su pomocnici Pepu i Murinju, jer smo losi i igraci ne trce i zalazu se dovoljno. Nece trcati ni kod nekog drugog trenera. Igraci nece trcati, prvo zato sto su lenji, e sad drugo zato sto ih niko ne placa. Kako radi radnik koji nije mesecima dobio platu? Pa preko kurca!

Doce ce ljudi na stadion, ne zbog tamo nekog Pedje ili Marka, vec zbog zvezde, kad bi znali koliku su te vodje nebitne...
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Opet ponavljam, to nikakve veze sa Zvezdom nema, i nema mesta diskusiji o tim stvarima ovde.
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Како преноси МОНДО Сале Јанковић је нови тренер Звезде.

Код: Изаберите све

http://www.mondo.rs/s256668/Sport/Sport/Fudbal/MONDO-_Jankovic_u_Zvezdi_uz_pomoc_FSS.html
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
BRAVEHEART!
Newgen
Поруке: 35
Придружен: 19 Авг 2012, 13:48
Место: Podgorica

Порука од BRAVEHEART! »

Postavljanje Jankovića za prvog trenera je trenutno najbolje rešenje. On poznaje većinu igrača (Mladenović, Maksimović, Mijailović, Milivojević, Lazović, Milunović) i kao trener mlade reprezentacije zna da radi sa mladim igračima. U prošlom mandatu je na mene ostavio dobar utisak, samo se nadam da neće pasti pod Lukićev uticaj i proći kao Robi..
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

ali nije uzeo titulu :D bilo je to 07/08 sezona zavrsili smo sa 75 poena, partizan sa 80..... nadam se da je sada mnogo iskusniji i da cemo pobedjivati makar u prvenstvu. ocekivao sam da mozemo i do evropa lige ali sada tesko....mada verujem da moze i jankovic nesto da ucini
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Код: Изаберите све

http://www.njuz.net/pomocni-trener-bordoa-preuzima-zvezdu-dok-ne-bude-pronadena-zamena-za-prosineckog/
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Citao sam ove postove i mogu da kazem da se slazem u vecini sa @УлтраСрбија.Nama ne treba smena uprave da bi se cisto smenilo nesto, da bi smo rekli promenili smo upravu..Ali posto su svi jaki na recima(tu pre svega mislim na Duleta Savica,Bata Djoru) a zna se sta su na delima.Hvala na svemu Duletu Savicu,ali on je prvi koji je krenuo da pljuje zbog sina,uvek daje neke kritike,predloge a kada je imao priliku da se kandiduje nigde ga nije bilo.Uostalom svako je mogao da iznese svoj program,i svako ko ima clansku kartu i punoletan je,mogao je da glasa za onaj koji mu se vise svidja.Ako Lukic ima svoje ljude koji glasaju za njega,pa nije ostalih 8-9 hiljada ludo.
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Ti se zezas da ne kontas da se ovi debili sprdaju ?

Edit: Odgovor na Gligin post :zelenko:
Последње учитавање од DS_RS дана 21 Авг 2012, 01:19, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Ma znam bre ... citam ja njuz skoro svaki dan :xD: nego sam mislio da ce ovde neko da poveruje,da pocne rasprava :xD:
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”