FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo
Status: Није на вези

Порука од fanst[E] »

Kod koga da nam u FK proradi inat???Kad vecinu igraca zaboli za Partizan,to se najbolje videlo u Norveskoj.A sto se tice uprave daj Boze da ima neko u celoj upravi ko voli Partizan.Ali jbg tvoj idol Djura je oterao sve koji mu nisu lizali du*e.Da su ostali Stanojevic,Krstajic,Mirkovic,Tomic i ostali,mozda bi proradio inat(kao pre 2 godine).Nazalost trenutno nema kome da prodari.Sto se tice VK I KK njma je vec prodario ali to je za drugu temu...

FTD jos jedan od pristalica preko brda,koji je pokusao da bude duhovit...
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

fanst[E] пише:FTD jos jedan od pristalica preko brda,koji je pokusao da bude duhovit...
Nisam mislio nista ruzno, ali sve ovo je tragikomicno, bar meni.
srbinho

Порука од srbinho »

@ SlobaGrobar

Da ih bude sramota ako osvoje titulu ?? Uh uh mnogo ih briga...samo gledaju kako da je osvoje sredstva se ne biraju odavno.....a i ako osvoje titulu u fudbalu nista ne sme da nam bude kriv ni Vucic ni Zvezda ni bilo ko drugi vec nase lopurde ma*u im jbm !!!! Oni su nas unakazili i zbog njih sad strepimo zbog titule inace bi opusteno pratili prvenstvo...a to sto oni pricaju da je nama Tole namestao i te fore pa nkea pricaju ;) rezultati u derbijima govore bolje od svih njihovih prica....Stanoja su se plasili kao mis macke ali ga oterase nasi lopovi dal po necijem nalogu ili zbog nekih svojh licnih planova ne znam ali uglavnom nije oteran ZBOG FUDBALSKIH RAZLOGA i to svima treba da bude jasno....
Godine prolaze Partizan ostaje...sta bude bice idemo dalje...da se otera bagra iz uprave, da se uvede red na tribini pa da krenemo u jacanje tima.....
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

da je neko od nas upao u cigansku temu i napisao nesto ovako kao FTD odma bi ban popio, a pazi jos je moderator koji bi trebao da bude primjer ostalima ;)
И душа и тело, све је црно бело...
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Ban za FTD-a. :zelenko: :zelenko: :zelenko: :zelenko:
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

markohn22 пише:da je neko od nas upao u cigansku temu i napisao nesto ovako kao FTD odma bi ban popio, a pazi jos je moderator koji bi trebao da bude primjer ostalima ;)
Valjda si stariji clan od mene na ovom forumu,tako da si trebao da se naviknes do sada na to.Oni kad pocnu da se*u i pi*aju po nasem klubu mi smo duzni da to smatramo kao kompliment.Da sam ja tamo slucajno napisao da im je klub tragikomican,po samsonovom pravilu dosad bih bio banovao.Ali ipak to vazi samo za grobare kad u tudjoj temi komntarisu..
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Samo mi reci kada je neko od vas bio banovan? Bilo je ulazaka u obe teme i oprastali smo i jednim i drugima.
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

samson пише:Samo da vam razjasnim jednu stvar. Ako dodje Grobar u ovu temu i isprovocira Deliju da ga ovaj posalje u pm. Ban dobija Grobar.
neko-sastavlja-tim[/code]
U suparnickoj temi sam imao jednu rapravu i od tada nisam pokusavao da komentarisem.Ne znam da li je ko dobijao ban,nego samo sa se osvrnuo na ovo,jer vidim da samo mi upozoreni.Ako smo mi upozoravani onda valjda vazi to i za drugu stranu.Jedino ako je za vas tragikomican kompliment,onda se iskreno izvinjavam...
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Prva opomena za FTD (Posto je 90 posto vas imalo milion opomena). I ne vidim cemu sada tolika frka decko je napisao neki glup komentar, a da ne pricamo sta se pricalo sve u suprotnoj temi ali i ovde. Tako da niko nije kaznjavan jer gledamo da to svedemo na minimum valjda ima u svakome od nas malo razuma da se kontrolise i da mu Partizan i Zvezda nisu sve u zivotu i da ne provocira suprotnu stranu.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Vama je očito Milija Babović bolje rešenje od Đure, ok. xD

Da nije smešno bilo bi tragično... i Đurić i Babović i Bogićević su isti. Tu nema razlike... znate kako se kaže sa konja na magarca...

U obzir ako će da se menja Đura dolazi samo neko ko je bivši fudbaler i niko drugi, neko ko hoće da ulaže u FKP, a ne da krade...
Последње учитавање од Sloba дана 24 Авг 2012, 20:37, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Prvo da kazem da je FTD veoma korektan forumas! A sto se Samsona tice za njega pa bas nemam nijednu zamerku! Nemojte sve shvatiti bas tako bukvalno! Imao sam i ja ispade i dobio opomenu! Postujem! A neka doticni forumasi FTD, Samson i Igor kazu da li nije bilo tako! Mislim da je malo glupo da se prozivate po forumu jer to nece pomoci smanjenu tenzija izmedju dva najvise pokradena kluba! Uzmite se u pamet!SlobaGrobar, bilo ko samo da MUTAVKO napusti mesto i njegova kampanela visi na terazijama!

JA JOS SAM JUGA DEO, I LUDO VOLIM TE... :partizan:
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 24 Авг 2012, 23:59, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Neće Đurič napustiti klub (nadam se). Poslao sam mu i mail podrške. Skupština je napravljena tako da on ne može biti smenjen. Samo ako sam ode onda drugi može da dođe, a to je jako teško i ne nadajte se previše tome... :)
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

ma jebao te đurić u dupe vise, idi do zekstre pa se jebi sa njim, prekini da nerviras ljude ovdje! :nasty: stvarno cu poceti da vjerujem da si ti neki njegov lik kojeg placa da vadi zivce grobarima svukuda po netu, nisi morao bas i ovdje da dodjes... :argh:
И душа и тело, све је црно бело...
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Ja sam vec objasnio da nisam mislio nista ruzno.
I nigde nisam napisao za vas klub da je tragikomican, vec se komentar odnosio na to na sta je srpski fudbal spao.
Nisam dosao i psovao u temi, vredjao i omalozavao kao neki ovde, ali necemo sad o tome.
Ja u ovoj temi vise necu ostaviti nijedan komentar, iako sam moderator, posto neki ocigledno shvataju sve pogresno i samo cekaju razlog za raspravu. ;)
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

FTD пише:Ja sam vec objasnio da nisam mislio nista ruzno.
I nigde nisam napisao za vas klub da je tragikomican, vec se komentar odnosio na to na sta je srpski fudbal spao.
Nisam dosao i psovao u temi, vredjao i omalozavao kao neki ovde, ali necemo sad o tome.
Ja u ovoj temi vise necu ostaviti nijedan komentar, iako sam moderator, posto neki ocigledno shvataju sve pogresno i samo cekaju razlog za raspravu. ;)
Ma FTD opusteno ja sam se zezaoo nisam mislio ozbiljnoo, pa ovde smo da se druzimo a ne da se svadjamoo i prepiramoo i pijemo bananee. :cheers:
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

ja nzm sto neki ljudi ozbiljno shvataju sale. ja sam par puta upao kod delija u temu i salio se iako znam da je to kaznjivo. malo zezanja nece skoditi.. :cheers:
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ja ću pisati šta ja hoću i podržavaću koga ja hoću. U ovom slučaju Alkatraz, Marka Isakovića i Dragana Đurića i to NIKO ne može i neće da mi zabrani.
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

SlobaGrobar пише:Ja ću pisati šta ja hoću i podržavaću koga ja hoću. U ovom slučaju Alkatraz, Marka Isakovića i Dragana Đurića i to NIKO ne može i neće da mi zabrani.
To slobo kralju! :D :cheers: :cheers:
Корисников грб
citizen
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1805
Придружен: 26 Окт 2010, 16:45
Место: Srbobran
Has thanked: 1 time

Порука од citizen »

SlobaGrobar пише:Postavaću ovde i o košarci i o vaterpolu. Onaj mod šta je već admin je rekao da može da se ovako nešto piše u temi svog tima, a mrzi me posebno da hvatam teme o vaterpolu i košarci. I da Đurića podržavam i podržavaću (zbog toga sam dobio ban na južnoj tribini), ali baš me briga. DRAGAN ĐURIĆ :winner: :fanman: :boxer:

Izgleda da se ove godine borimo protiv nemogućeg.

1) Po odluci državnog vrha uskoro odlaze Lukić i kompanija, a dolazi Džajić (uskoro). Vidi se da Vučić i ostali javno guraju zvezdu, ali ja sam i dalje optimista. C. zvezdu ako je sramota neka osvoji titulu na taj način. Kažu da je Tole lopov, da je naša titula plaćena? Ja se ne sećam da je neko nas gurao ovako javno, a sam Tole je tu istu zvezdu spasao nekoliko puta... taj Tole ne vodi takmičenje JSL već zajednica superligaša na čijem je čelu magarac Babarogić koji je u upravi zvezde... čiju ujedno čine i bivše sudije, kriminalci... ipak, jedno su zaboravili INAT! Mi ćemo se inatiti sa njima, ako uzmemo titulu biće to najslađe osvojena titula ikada jer će mnogima biti krivo što nisu uspeli. Nažalost, ja nisam neki moćnik i ne mogu da utičem na to ali bilo bi lepo kada bi se igračima dala maksimalna podrška, navijači ujedinili i podržali sve u klubu jer nam tada ni ĐAVO nebi mogao ništa.... nažalost ovako po što se to neće dogoditi, ostajem da verujem da će kod igrača proraditi inat u klubu. INAT koji će naterati te iz vlade Srbije da preduzmu još veće mere da svima bude jasno šta se radi, a opet neuspešne... i da... ako zvezda ne bude prvak, bilo ko drugi bude, dakle ne mora Partizan, Vojvodina recimo izaću na ulicu i znaću to da proslavim, samo zvezda da nebude prva...

2) Čović je izjavio da će se u Srbiji bolje živeti ako zvezda bude prvak? Zanimljivo je to ali ajde... bili smo 11 godina šampioni a bićemo i 12 i tu nas niko neće sprečiti a klub da se digne iz mrtvih preko noći ne može. Propali političar vodi propali klub...? xD HILJADE PORUKA.... TITULA JE CRNO-BELA!

3) Veterani tek nisu vredni pomena... mi smo VK PARTIZAN, šampioni (više puta) evrope i 25 puta Srbije naspram njihove dve pišljive titule. Neće ih ni Đilas izvući niti pomoći i siguran sam da su sve titule u vaterpolu ove sezone naše.

GROBARI IDEMO PO TITULE IZ INATA !!!!!
Slobo, Slobo,... Čović je ono izjavio jer bi se na taj način razbila monotonija u košarci, liga bi bila zanimljivija, praćenija, a samim tim bi i bilo više zainteresovanih za reklamiranje, ulaganje u košarku. Razmisli malo pre nego što nešto napišeš.
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

BABOVIĆ KONAČNO SHVATIO I REŠIO DA NAPUSTI PARTIZAN! REŠIO JE DA TRAŽI NOVI KLUB! :fanman: :fanman: :fanman:
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”