Premier League Fantasy 2012/13
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
- Status: Није на вези
Само 34 поена. Крул 2, Евра 4, Бејкер 1 (морао сам га мењам уместо Терија који је повређен), Мичу 8, Сигурдсон 4, Моузес 0, Ван Перси 12 (капитен), Лукаку 1 и Дефо 2. Сутра ми остали Лескот и ЈајаТуре.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Ма ја слепац, у првој утакмици имам Хазарда, и реко ајде неће нешшто да игра, прва му је сезона ово-оно и избацим га а он човек доминира. И сад ако га будем вратио има да се распадне 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Vas dvojica nemojte da stavljate Hazarda u ekipu da mi nesto ne nacifutate lik sabija, sad mi krivo sto mi nije i prvo kolo bio kapiten. Jos kad bi kazorla proradio 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
mene spasi sto chelsea nije primio gol, bane i cole po 6 bodova, kagawa 7... vidic -1 a rooney kao kapiten 2
danas silva, dzeko, shawcross, i ova dvojica iz arsenala za koje je pitanje oce li igrati, scesni i ramsey... pogrebnyak juce nije igrao jer je mec odlozen
u svakom slucaju, cim ovi mecevi danas zavrse koristim wildcard i mijenjam pola ekipe
danas silva, dzeko, shawcross, i ova dvojica iz arsenala za koje je pitanje oce li igrati, scesni i ramsey... pogrebnyak juce nije igrao jer je mec odlozen
u svakom slucaju, cim ovi mecevi danas zavrse koristim wildcard i mijenjam pola ekipe
И душа и тело, све је црно бело...
- zele
- SFM Hall Of Fame
Pratim te 119, ove nedelje samo 55, ali planiram da iskoristim wildcard, rekonstrukcija napada je neophodna, tri napadaca, samo jedan gol i to iz penala.
Al sam ubo, do mojega.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
I ja planiram da se rešim Mate, meni je samo odbrana uzela bodove se enrikea koji je verovatno odigrao samo čisto da se vrati malo u igru posle povrede(Ili čega već) Sve u svemu meni je problem ovog kola bio što su Čelsi i Njukasl igrali međusobno, Liverpul igrao protiv Sitija a Fulam protiv MU. U suštini sem Esu Ekotoa, Sigurdsona, Givena i Šoukrosa svi ostali su iz već pomenuta 4 tima... Tako da od ovog kola nisam mnogo ni očekivao. Jedino ko možda bude leteo je Sigudrson, Mata mora da uzme neke bodove ja ga ne menjam!
- zele
- SFM Hall Of Fame
Iskoristio wildcard, promenio bogaoca, sutnuo Terija, Nolana, Krauca, Soukrosa, Djibrila Sisea i Kolocinija. Bice valjda nesto sledece kolo. Danas sam video lik uzeo 117 poena, a ja u ukupnom skoru imam 119. Valjda ce i mene jedno kolo Bog da pogleda.
Последње учитавање од zele дана 27 Авг 2012, 04:27, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Da malo osvezimo temu, pocinje novo kolo, kakva su ocekivanja. Ja sam iskoristio WC i promenio jedno 7 igraca, izbacio sam i hazarda posto celzi ne igra ovo kolo, a opet cu da ga vratim za sledece.
Ocekujem vise nego sto sam osvojio u prethodna dva kola(64 i 55), ali videcemo.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu