FK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
salel, voleo bih da je tako! Ali opet ce da nam zveknu gol iz prekida! Mi nemamo ko da skoci na Karu i Prijovica sem Ivanova a samo on ne moze obojicu da cuva! Tako da moramo da igramo tecno i ne dozvolimo im da imaju kornere i neke prekide ispred naseg gola! To je takoreci NEIZVODLJIVO! Nismo mi Barcelona!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SZAV2bo5DA4[/youtube]
Gde god ti da igras TU SU TVOJI GROBARI,SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI....OOOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM!!!
Ajde bar nam se malo oduzite za sva nerviranja! UDRITE MUCENIKE!!! Da crno bela boja zasija!!! IDEMOOOO GROBARIIIII

Gde god ti da igras TU SU TVOJI GROBARI,SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI....OOOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM!!!
Ajde bar nam se malo oduzite za sva nerviranja! UDRITE MUCENIKE!!! Da crno bela boja zasija!!! IDEMOOOO GROBARIIIII
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 30 Авг 2012, 19:50, учитано 2 пута укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Momci cestitam na ulazak u grupnu fazu LE. Probajte da nam skupite sto vise mozete bodova.. sto za vas, sto za Srpski fudbal.
Jos jednom, cestitke!
Jos jednom, cestitke!
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Pa jel ima neko ko nije ocekivao da ce partizan proci, iskreno ja sam mislio da ce biti 2-0 za vas, ali moze i ovako. Kakav sam trenutak imao, slusam na radiju prenos partizana, a pratim na uefinom sajtu zvezdu(nemam tv, a net mi trenutno spor), oba gola u isti tren, ja skacem kao magarac. Cestitke crnobelom komsiluku. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
E jebote,sta smo docekali,radujemo se sto smo jebeni Tromso izbacili,jedva na guzove kao da smo dobili Reala u Finalu lige sampiona
Sad u grupi,daj Boze da ne bude standardna prica,ono osvojicemo bodove ako igramo poslednje kolo sa prvim u grupi,pa nas pusti,inace ja ne znam,ako smo mi 3. sesir,koji ce idioti onda biti u 4.?
Sad u grupi,daj Boze da ne bude standardna prica,ono osvojicemo bodove ako igramo poslednje kolo sa prvim u grupi,pa nas pusti,inace ja ne znam,ako smo mi 3. sesir,koji ce idioti onda biti u 4.?
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
AEL, helsinborg, maribor, ovi sto su izbacili apoela, mozda anzi...Sinke пише:inace ja ne znam,ako smo mi 3. sesir,koji ce idioti onda biti u 4.?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu